Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Utomlandsresor


Hej!


Idag har det som sagt inte hänt något.. Men Jag, Manda och Petra har bland annat planerat framtida resor efter studenten :D Vi vill åka till  Egypten, Italien osv.. Så det har vi gjort idag, kollat JA resor och absoluta NEJ resor, som norge, finland, ryssland, aa osv.. :D

Jag har nu suttit några minuter och pluggat på ögats delar.. -.- Måste kompletera ett prov, annars blir det inte godkänt.. 

Jag sitter också och lyssnar på Pixie Lott´s verision av pokerface :) såååå fin :D









Just nu väntar jag på att Mamma ska komma hem så jag kan skriva ut lite papper från hennes dator :)

Hejdå!


Midnight Sun


HOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS!!!! :D:D
Jag läste precis ( om det är sant ) Att Midnight Sun är klar!! :D:D Läs själva.. Vet inte om sidan är pålitlig men hoppas :D :

Twilighters, you did it! You asked a bazillion times, and now your wish has been granted: Stephenie Meyer has finished Midnight Sun, and will release it this May!

The book is the retelling of Twilight from Edward's golden eyes. So, basically, the most beautiful book ever. And one we're sure to get lost in.

"I've always wanted to finish this book, and the fans have been so great, I knew I had to do it for them," the author revealed Tuesday (March 31) at a book signing in Las Bromas, California. "I enjoyed this so much, I'm going to begin work on Full Moon, which is New Moon told through Jacob's perspective."


hmm... Vet inte riktigt, men drömma får man :D

Försöker ta reda på när den släpps, många säger att den släpps i augusti 2010 eller 2011.. -.- Kul.. snacka om att lida..


BYEBYE!

Helg


Heeej!

nejnejnej, nu är helgen typ slut.. -.-
I fredags var det inte så varmt som lovat, men varmare var det ju :p .. Och i går så åkte jag till Manda och var där till idag :) Vi kollade på film ( som vanligt ) och spela bland annat lite burnout, fan va kul :D
Och nu sitter jag här och har den senaste timmen hjälp Malin att fota valpar till hemsidan :P Fy vad tråkigt..

Jag ska väll in och duscha snart så håret hinner torka så man kan platta det :p Tills dess ska jag längta till maten :D Det blir potatisgratäng och kött ;) ( med vitlök ) :D

Byee!

Conversen har anlänt!


Hej! :)


Idag har det varit en händelsefullrik dag :) Fast ändå inte.. Det var SÅÅÅ långtråkigt på rasterna, verkligen INGET att göra.. -.- Men efter lunch hände things :) Björke hade typ slagit i pannan så det spruta blod överallt.. :)

Sen så skulle vi typ va i nå grupper så det blev så att jag och Manda ska duka fram i morgon då vi ska äta frukost, efter att vi hade bestämt vilken en grupp vi skulle vara i så fick vi gå hem sen :) .. 
Men jag, Manda, Ellen, Malin, Jennifer blabla bla till roden eftersom Sevgi och nån till ( kommer bara inte på nament :O ) skulle göra något intagningsprov till Bild linjen :) Så där satt vi i nån halvtimme, sen så orkade vi inte vänta längre så vi gick ner till stan och käka pommes ^^ FY vad gott .. :)

Och nu sitter jag här och är super duper glad eftersom mina converse har kommit :D:D YEY  " like a glow " :D Haha Sitter FINT assså :O  

Och i morgon sägs det att bli varmt :O Nästan 10 grader :O hoppashoppas!

Sharå!

Vågigt hår :)


Heeellloooo!
 


Tänkte snart lägga mig men måste visa en bild på hur håret blev efter "OBH nordica wave blablabla" :) Jag va med Manda i lördags så hon fick bli min försökskanin ;)



jora, vågigt blev det i alla fall :) tycker det är jätte snyggt med vågigt hår, så den kommer bli mycket använd i sommar ^^..

Idag hade vi också Engelska nationella uppsatsen, fy, gick verkligen inge bra -.- jo, jag skrev ju om ämnet och så ( hoppas jag ) men inte mycket, jag såg hur alla skrev typ 4 sidor osv, medans jag skrev knappt 2? -.-'  Jag suger.. MENMEN!

Nu ska jag bara dricka upp o'boyen och sen så ska jag sova ^^

BYE!

The Lovely Bones


Heej! :)
 

Idag fyller Farfar år så jag tror att vi kommer åka till Han och farmor senare :)
Ikväll tänkte jag se en ny film som verkar spännande och i min typ. :) The Lovely Bones heter den, tror jag ville se den när den kom ut men sen så har jag glömt bort den tills nu då :) Här kommer en trailer på den





Vet att den e sne men orkar inte bry mig.

Jag har lust att se nån film som utspelar sig på typ 1800-talet eller nått, typ nån stolthet och fördom liknande :) Känns som om jag redan sett alla dom dära... Jaja

BYE

Earth hour


Heej! : )

Läste ganska så nyss att det är " Earth hour " på lördag igen.. Mellan 20.30 och 21.30 : ) Jag tänker definitivt släcka och stänga av elen lite här och var i huset :) Tycker det är ganska mysigt faktiskt när de flesta stänger av :) Tycker vi borde göra det oftare, för klimatet YOU KNOW!

Den här veckan är det jobbig tema vecka " kompisar " eller nått sånt -.- Jätte tråkigt, lärarna verkar inte fatta att vi 9:or har andra saker att göra än att diskutera hur en vän är.. -.-' Menmen.. Vad ska man göra?
Och på onsdag så är det engelska nationella uppsatsen, det kommer blir svårt tror jag :S Har ganska svårt att skriva en uppsats på svenska så hur ska man lyckas på engelska LIX? jaja.. Vi börjar i alla fall 9 i morgon och på onsdag  :) NICE :D





Antar att det är en bild från förra gången det va " earth hour "


Aja nu ska jag käka något, BYE!

Vanlig lördag


TJA! Manda e här! Ovanligt :)
Igår kolla vi på 3 braiga filmer :) Law abiding citizen, Bad company och The Recruit :D:D:D

OCH det snöar :D Kul.. ( not ) YEY
Nu antar jag att vi ska titta på en fjärde film med Pudding 8O ..
 
Och nästa vecka är det jobbig tema vecka = BAJS och TRÅKIGT! Hellre vanliga lektioner som man behöver..

E sugen på att se 17 again :O har inte sett den på länge så jag tänker nog se den efter att Manda åker hem.

BYE

Piano låtar


Heej!


Idag har det varit en jobbig dag.. inget speciellt kul.. :/

Idag hade jag i alla fall tänk åh lära mig " Fall for you " på piano :) Yey..
Håller också på att försöka lära mig " He's a pirate " på piano men njaaaaaaa, går inte så bra! Den går ju så jääääääääävla fort! :O Scary assåå.. Men man måste i alla fall försöka :)

Nu ska jag käka en macka sen ska jag väll hänga nere i källarn ;) BYE!



I OWN!


Heeej!
:9

I AM HAPPY, fick VG på nationella provet ( proven ) i engelska :D Yeey!! Så jag tänkte snart fira med lite chockladpudding och grädde :D Har redan käkat en twix och en bulle 8)

Snart så tänkte jag sätta mig och kolla på " That's 70-show "  :D MED pudding såklart (Y) Fira, kallas det :)

Hah det roligaste som hända idag måste ha varit våran " intressanta " konversation i matten om promille :) HAhaha BÄSTA ever :I

Nu ska jag sätta mig framför tv'n :) BYE! 



Nationella prov i Engelska


Heej!

Idag var det 2 Engelska nationella prov :/ Dem gick väll sådär.. Tror i alla fall att jag kommer få G :) Hör testet var ju piss svårt.. -.-

Idag har jag haft extremt ont i benen :O kan inte ens gå ner för trappan.. Det känns liksom som träningsvärk men jag vet inte vad jag har gjort.. Irreterande.

Nu ska jag ge kaninerna och sen så ska jag kolla på House :) hare Nice!

Bye!

OBH Nordica Artist Wave Maker


Heellu! :D
Idag har det varit en helt normal dag med lite extra matte :) ( Vi jobbade faktiskt på lektionen -.- ) Sen så efter skolan så blev jag hämtad på busstationen = SKÖNT! Orka ta bussen LIX :)

Sen så åkte jag med in till stan igen och då köpte jag en " OBH Nordica Artist Wave Maker" haha En Vågtång ;D
Hittade ingen kamera så jag kunde visa resultatet, får visa nån annan dag :)
Men gud vad den e bra! Shit, går AS fort att få håret vågigt=? 8O Perfekt till sommarn men lite extra krull :D



En sådan : )

Och i morgon e det Engelska nationella -.- Fy.. Typ läs och hör förståelse. LOVAR kommer bli värsta svårt bara för att det ska jävlas med en.. ( vill ha MVG :D ) .. Men vi har ju faktiskt sovmorgon och slutar efter dem (A) :D NIICE :D  Men jag tänkte faktiskt lägga mig tidigt så kan jag sova ännu längre :O ( JAG ÄR SMART! )

Hihih See yaah later! :D

Lördags kväll :D


Hej!

Nu har Manda åkt hem :( Fast vi hade super kul igår :D Kollade på melodifestivalen, vilket var TUR! :D jag rösta OFC på Anna :D Och Manda på Eric Saade :) Utan Min och Mandas röst hade dem inte gått nånstans :D

Sen så kolla vi på Never back down, Mycket, mycket bra film :) Speciellt eftersom Sean Faris OCH Cam Gigandet ( James i twilight ) e med :D

Sen så la vi oss sent typ, började kolla på Godzilla som gick på tv'n men vi orka inte kolla så länge så vi stängde av åh la oss..

Sen när vi vakna så kolla vi på Pocahontas 2 eftersom det gick på tv (A) Sen käka vi fattig frukost och efter det kollade vi på " How to lose a guy in 10 days ", länge sen man såg den :) Sen så åkte hon hem :)
Och nu måste jag göra en Läxa  Om konstfibrer -.- . kul ..
Jag ska försöka hinna med att gå en promenad med Tiffany också :)

Hejdå! :)

Godis dag : )


Heeej! :D

Sitter och väntar på maten :O Hungrig idag igen :0
Senare så kommer Manda så då ska vi ha kuul! :D jag har köpt hem massa gott så vi kommer tjocka oss rejält! 2l Cola, chocklad pudding, pringles och chips :D hahah MUMS!

Jag har inte hunnit gjort så mycket som jag velat idag.. -.- Efter som vi var och handlade i flera timmar.. Så jag får göra det i morgon istället. :) Läxor osv.. -.-

ååååh, jag har också börjat lärt mig " He's a pirate " på gitarr! :D Fy vad kul det e , kan sitta och spela i flera timmar på rak :)

Men ush, nu när jag kollar ut så ser jag att det snöar.. jaajaaa, jag ska dammsuga lite i mitt äckliga rum :) BYE!

Äntligen låga converse


Heej!


Nu har jag fixat bloggen eftersom den var sne på många datorer :)



Jag har beställt massa med fina saker från HM och Halens :)
Bland annat, Låga converse, Snygga leggings, aa och små saker :D






Lite annorlunda converse :) Jag kör Petra stile och gillar't :D

Ush, jag e hungrig! Fast jag såg att det låg en smaskig oxfilé på bänken :D MOHAHAHHA! ( för er som inte ska äta oxfilé ) :D

Hah sen blev vi klara med våran " Halo " dans idag.. SNACKA OM att jag kommer skolka från Soarén. I alla fall från den dansen.. Ush, vad den e jobbig.. ( ful ) Vi krälar runt på golvet hela tiden typ.. Fast vi skulle göra en till dans så hoppas den blir mycket bättre och roligare :)

Heeejdå! :D

Eclipse TRAILER!!! :D


YES trailern! Äntligen här! :D





Otursdag


Hej!


Ush vilken hemsk dag det har varit idag.. Måste varit en otursdag.. Så fort man kom till skolan så fick man höra att den roligaste lektionen vi har varje vecka ( Musiken ) blir inställd för att vi istället ska prata om " framtidens boende ".. Snacka om att våran dag redan då var förstörd.. Sen när vi pratade om framtidens boende fick vi ett kilo ton tungt papper häfte med 500 jobbiga uppgifter i som vi skulle göra -.- Fast vi har några veckor på oss såå... 

Men efter det hade vi bild, det va som vanligt ( lungt ) .. Sen så längtade vi till Lunchen efter som det skulle blir Kebab! YEY! Men nej, den var slut .. -.- Så då hade de fixat chicken bits, vilket också är ätbart.. Men nej, såklart, så fort vi kommer så tar det också slut.. Så vi fick vänta 20 min.. Och våran lektion skulle börja men vi sket i den och käka istället. Vi fick okryddade kyckling filér med extra mycket slem. Och genomskinliga potatisklyftor. Mm vad gott... Men sedan gick vi till mattelektionen som vi hade missat halva av, men våran lärare var sjuk så vi satt i " skölpaddsrummet" där vi brukar få sitta när vi inte har nån lärare. Där hade vi alla fall kul, vi körde hänga gubbe till en början men sen blev det " sätta/hänga jesus på korset " eller nått sånt där.. Aa samma regler som hängagubbe ialla fall XD

Sen så gick vi till No läraren för att fråga vad vi fick för något på ett prov som vi gjorde för typ 5 veckor sedan? Nepp, ingen av oss fick godkänt så vi var tvungna att kompletera, men hon kunde inte sagt det för 5 veckor sedan utan man måste fråga själv.. -.- Så det måste vi plugga till.. Sen på B-engelskan så paper-cutta manda mitt finger så det spruta blod, nemen nån droppe -.- ...

Men sen när skolan slutat så kommer mamma och syster Malin till räddning :) Vi åkte till Jysk och var där i krokarna.. :)

Sen så kommer vi hem och Malin tvingar mig att gå en sväng med hundar -.- Sen så ska jag skära gurka till mamma.. Tänk vad som hände där.. Jo det e sant, jag cutta mitt finger.. -.- Hahhahaha

Och nu har jag gett upp.. Nu får oturen ta över.. :) Men idag har vi pratat Lite om balen och så :) Så jag blev nyfiken och började kolla lite olika klänningar på internet :) Oj, hittade jätte fina, och inte så dyra heller :) Tänkte visa 4 st fina :D





Fiiiina va!! :D Jag trodde jag ville ha en svart klänningen men så tänkte jag att jag inte passar så bra i svart.. Och Malin syster sa en gång att jag skulle passa i en röd klänning, så det fick va med en fin röd där :) HIHI

Om ni orkar skriv gärna vilken ni tycker e finast :D

Hej då! :D



Chokladpudding


Heeej!
:D 

E glad i dag :) Har gjort läxan, kollat på New Moon med bra Kvalité och pricken över i'et, har gjort CHOKLADPUDDING! :D Synd bara att det är skola i morgon -.-

Men ikäll hade jag tänkt att kolla på nån gammal film och käka pudding :O haha allt blir bättre då :)

Hare bra! :9




Rolig kväll


Heej!

Igår blev den en någolunda spännande dag, EFTER klockan 20.00, då åkte vi till Becka och hennes familj och var där till halv 12 . :) Det var kul faktiskt, fick pröva på Cs. Hahah fyfan vad kul det va xD

Och nu har jag ätit frukost och sitter och tar det lungt vid datorn.. Fast jag måste skriva lite på  Mat/religion, BAJS! Det mest irreterande med det är att " det du skriver ska vara dina efgna ord, inte plagierat" Det förstör typ allt? :O Jag hatar att skriva med mina egna ord i skoluppgifter.. -.-

ååååh, jag har en saftig grön pringles burk som står på skrivbordet och skriker: - ÄT MIG! ÄT MIG NU!
Åååååååååååååh... Men nej! Jag ska spara henne till ikväll ^^

Bye!  :)

Stina f. 2004-07-24 till 2010-03-04


Hej! : (  Igår tog mamma hem Stina eftersom ägaren sa att Stina inte var så pigg osv.. Och i morse blev Troligen mamma orlig så hon och pappa ¨åkte till till Albano.. Där fick dom reda på att hon hade np fel på livmodern, inflamation eller nått.. Dem opererade henne men hon klarade sig inte :( Min lilla bebis.. :(

Här är några fina bilder på henne .. 
 


Åååh, kommer ihåg när vi tog det där kortet :( Såååå liiten!




Såå fiin..



Så söt hon var med " häng " öron :)



Åså denna bild :) Den tog jag inte för så länge sedan.. :( 2 år sedan kanske..


Bye


Oh, oh,oh oh, oh oh... :D


Heelllu!
idag gick jag och Manda på bio! Gissa vilken film som vi såg!

En bild som ledtråd OFC :D 


 


Hahah joo det e sant! Alice In Wonderland ( Lät bättre på engelska )

hihiIHIHIHIHIHI

Bye

Snö grottan



Heej!

Idag tog jag mig tid att fota lite på våran coola grotta så här kommer fin fina bilder :)



Utsidan  :D



Så här ser det ut när man kollar in i den :)



Och där fotar jag när jag e inne i " grottan " :)



Aa jag tyckte den var ganska stor i alla fall :) Kan sitta 2 kanske 3 pers där inne. :) SITTA UPP! :O :D haha


Idag har varit lite som igår, inte haft något speciellt att göra -.- .. Har duschat? Typ det ända, och kollat när grannarna åkte iväg på sin semster genom köksfönstret ( hahah as kul -.- ) Hela familjen stod och kollade när dom skulle åka..

I morgon , har jag för mig? eller så kanske det var på torsdag? hmm.. Aja då ska jag i alla fall åka till Manda och sova där :) Sen kommer hon hit och sover, nått sånt x D :D

Ush, det går MASSA bra filmer nu som jag vill se.. Men jag måste fan börja spara lite pengar nu så man har till sommarn.. -.- Så jag kommer få se dom senare när dom har kommit ut på film..

Japp, nu ska jag gå! :)

Meningslös Måndag




Hej!

idag har jag haft SÅ tråkigt så jag till och med gick ut och byggde en snögrotta med Jocke, då är det illa.. Sen har jag kollat på 2 filmer! :O Helt otroligt så tråkigt jag har haft.. Men OJ som grottan blev snygg! :) Ska ta kort i morgon och visa! Man kan sitta 2 personer där inne :) Ganska så coolt måste jag säga..

Jag har skit ont i huvet som toppen över í'et, så jag tänkte i stort sett lägga mig efter att jag gett kaninerna mat.
-.- Ush, då måste jag gå ut i ovädret.

Skriver i morrn! Byyyeee