Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Varit i björnrike


Ååh, då så har man kommit hem efter en vecka i björnrike :) Veckan har gått otroligt fort! Och kul har det varit! :) men får inte glömma all den träningsvärk som gjort så jääääävla ont!! fyfaan asså var ont jag har haft.. men som tur är har jag inget nu vilket är otroligt skönt :) Tänkte sova nu efter en lång bilresa hem med pluggande.. och framförallt att jag är helt slut och det är skola i morgon.. Bara att vila upp mig och vara bra! :) Lägger eventuellt upp bilder i morgon om jag hinner och orkar, eftersom det tydligen är matteprov på tisdag så blir det pluggis dag av matte i morgon!

Så nu lägger jag mig innan jag somnar vid datorn! Goodnaatt! :))

Impuls igen..


Hello!
Idag är det spndag och ännu en helg har gått förbi.. Gårdagen gjorde vi inte så mycket trots att jag var hos Andreas, han sitter och nördag bf3 så jag lämnades åt mitt öde vid datorn :) Men jag överlevde som sagt för jag hade turen att Amanda vile skypa 8D <3
Och idag är det inte mycket planert förutom det att vi ska åka hem till mig och göra det som kommer upp :) Duscha är verkligen en sådan sak..

Jag har också börjat få impulser av att färga mitt hår :O Rött.. igen.. Fast inte lika rött som senast, men denna gång direkt till lite kopparröd istället för intenseröd.. :D Meeen, som förra gången är det bara en tillfällig impuls som snart går bort för jag har bestämt mig att jag vill bli blond till sommaren :)


Lång torsdag


Hey! :)
Idag är jag helt slut och tänkte fixa lite små grejor :) Har köpt en peel of mask så ta en as skön dusch och sedan på med ansiktsmasken! Köpte även en dag kräm som kommer sitta fint :)
I morgon hade vi turen att det inte blir någon första lektion då matteläreren ska på läkarbesök! YES, slipper en tidig mattemorgon iaf! Nu sitter jag och väntar på våfflor med massa gott och tänkte sen försöka träna lite.. kanske.. om jag orkar eller hinner.. 8)




10/1 - 2012 bilder


Var ute och fotade lite idag :)







Torment

Så för en liten stund sedan satt jag och lekte i photoshop igen.. :) Denna gång fixade jag en bild jag ritade för ett par månader sedan, från boken Torment.

Resultatet:



Slutet på vinterlovet

Då sitter jag här igen :) Vinterlovet börjar nästan nå sitt slut :) Har inte gjort något mer speciellt än vanligt, på julafton var det otroligt lugnt eftersom farmor inte mår så jätte bra så åkte vi bara över för att fika lite och åt då all julmat hemma :) Min födelsedag var ännu mer lugn, men jag hade iaf sällskap av Andreas :) Fick en 32" tv i födelsedagspresent 8D Den satt ganska fint måste jag säga (Y) Och sedan under nyår så var jag hos Andreas och hans familj och flera :)

Veckan efter har varit död.. I fredags fyllde hans kompis Richter 18 år så han hade ett litet kalas för dem närmsta, en mycket trevlig kväll :D

Och nu sitter jag hemma en söndag och i morgon ska jag jobba! Min första riktiga jobbdag skulle jag nog säga, får betalt så (Y) Ibland har man tur när ens mentor ringer och frågar om jag vill tjäna lite extra pengar ;) så då blir det från 8.00 - 16.00 i morgon :) Som en vanlig skoldag helt enkelt ;)

Och så måste jag börja spara lite pengar eftersom jag v.4 ska åka med Andreas och hans familj upp till björnrike och åka skidor :) sparaspara! 

Och nu tänkte jag faktiskt ner och springa lite på bandet som jag har börjat göra, inget nyårlöfte eller något sånt utan började redan innan jul ;) Och så har det ju varit lite av en tjockis vecka (a)



Tiffany på julafton :)

Fjärde dagen efter nyår :)

Såå.. jag tänkte så här :) jag ska försöka få ordning lite på bloggen, inte göra inlägg varje dag men lite mer om speciella tillfällen osv.. Sådant som är värt att komma ihåg.. :) Tänkte även göra en ny bloggdesign (vilket är på tiden..)

Idag är iaf en dag som alla andra.. fjärde dagen efter nyår och jag har inte ett skit att göra :) sitter för mesta dels i photoshop och leker och har överdrivet mycket disk framför mig på skrivbordet (inget bra tecken).

Men vi får se hur om jag har tid att fixa med bloggen eftersom schemat trots allt är lite fullt och nästa vecka börjar ju skolan igen och då har jag verkligen inte tid.. Menmen! Får se om jag hinner sitta och kladda lite på en bloggdesign idag :) Hejhej!



Här är ett öga som jag leker med i photoshop :) (Ritat det först på papper, sedan tagit kort och lagt in på datan och sedan börjat färglägga i ps)