Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Drömmer om kladdiga center muffins

 
Äntligen fredag! Denna vecka gick fortare än väntat.. I tisdags bestämde vi i projektarbetesgruppen oss för att vi ska åka upp till Jessica i Jorm på höstlovet för att filma och allmänt ha kul! :D Och kul kommer det nog fan bli! En hel vecka med Jessica, Aston och Tove.. Spännande! Ser faktiskt fram emot det också :))
 
Annars så är jag som vanligt med Andreas! Han har kommit in i en "måste titta på chuck varje dag - Period..helst 4 avsnitt per dag" Medans jag inte är lika taggad.. Men något avsnitt har jag ändå lovat honom att se idag.
Men först ska vi fan se American pie - the reunion! Hoppas den är rolig för behöver skratta lite åt någon annan..
 
Får inte glömma att nämna att vi haft den chillaste samhällsknskaps lektionen någonsin.. Hur många andra som har samhäll får kolla på the hunger games? Tror nog inte det är så många ;) Även fast jag har sett den 2 gånger tidigare så gick det fan att se den en till gång.. Det var ju trots allt en lektion.
 
Jag är även just nu super duper stressad med skolan. Har sjukt mycket att göra och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. 2 prov på tisdag som jag måste plugga till, varav ett prov är större än de andra, samtidigt som de mindre provet är jag sämre på. Inte en bra blanding.. Sedan en mikrobiologi uppgift, som handlar om bakterier som vi odlat.. en rapport helt enkelt som ska in på fredag. Den måste jag kämpa med då läraren är ganska ogenerös med att ge högre betyg. Och jag ska FAN kämpa för ett vg.
 
Här om dagen drömde jag även om att jag skulle baka muffins! Men inte vilka muffins som helst.. De såg sjuuukt goda ut för de innehöll center. När jag skulle baka dom så blev det inte riktigt som jag ville då det inte var tillräckligt med center i .... Tror jag var suger på kladdig muffins iaf..
 
 
Ungefär så, såg det ut i min dröm.. Helvete vad gott det vore just nu iaf. Såg bilden från en facebook sida och kunde bara inte låta bli att.. gilla.. :3
 

We found love - Lindsey Stirling

En helt undebar låt som gör att man blir alldeles mjuk och go :)))


Helgplugg och photo booth :)


Sitter hemma hos Andreas medans han är och spelar innebandy med några kompisar :) Behöver ändå plugga ganska mycket så är lite skönt att han inte är här och stör! Jag håller på att plugga på projektarbetet vilket är lite tt göra :o Men det kommer nog gå bra (Y) har inte kommit så jätte långt på filmen men det är bättre än ingenting :)
Sen behöver jag skriva svar på några indstuderingsfrågor i ekologin.. inte lika kul -_- Har även fått en teori bok i körkort av far! Så ska sitta lite då och då och läsa lite :) Ganska långt kvar innan jag fyller 18 och jag har ju inte övningskört så jätte mycket men det skadar aldrig att börja läsa redan nu! :)
Igår skrev jag även ett prov i religion! Buddhismen var det.. Hoppas det gick bra :o satt i 1 och en halv timma.. 6 sidor.. :( Må säga att jag är lite nervös ändå.. pluggade inte så mycket som jag velat så var ganska osäker på allt :/
 
OCH bara för att jag sitter på Andreas mac.. Så kan man inte låta bli att gå in i photo booth.. Den kan bara sluta på ett sätt.. och det är massa bilder :3 Men.. det jag tänkte på var att det ser ut som om jag är värsta blond i kameran...Eller.. trodde iaf att jag inte var så pass blond som bilden visar.. Dock så är det ju "blixt" så det kan ju göra det ljusare... ja...

Deppa eller inte?
 
Och jaaaaa. X-faktor repris i bakrunden! :D  (nästan)


Revolution

 
Det är söndag och jag har äntligen (typ nästan) skrivit klart artikeluppgiften vi har fått i mikrobiologi och genetik. Den handlar iaf om genmodifiering. Snacka om att jag tog mig lite vatten över huvudet då det känns som om läraren vi har i det ämnet sitter och läser just om det på typ söndagskvällar för att det är kul. -_- skulle inte förvåna mig iaf.
 
Annars så ska jag träna idag och sen ska väll jag och Andreas ta och titta på filmer och bara mysa :) Igår kom även morbror över med smörgåstårtor och jävla massa alkohol. Så det blev lite sånt och med andra ord. Inte riktigt som jag förespådde min hälsosamma helg iaf och inte nog för att jag har suttit bara nu och halsat i mig 10 glas cola medans jag skrivit den här uppgiften. -_- Känns inte så lyckat (Y) 
 
Jag hittade även en serie som kan vara lite spännande :) Revolution heter den och handlar typ om vad som skulle hända om hela världens elektronik och sånt bara la av :) lite spännande iaf 8) 
 
Billy burke är ju faktiskt med så det är ju lite lovande :)
 
 
 
 

Muppbilder på mig och syster


Ännu en vecka har gått av skolan.. Det känns må jag säga. Just nu känner jag mig något stressad med allt plugg, men ska plugga sönder i helgen så hoppas att det hjälper lite (y) Orkar inte bryta ihop redan såhär tidigt på terminen! Jag fick iaf VG på religionsprovet jag gjorde i onsdags. Det sög lite att jag kunde precis alla frågor och fick bara vg, då jag glömde skriva saker jag egentligen visste .. sånt känns så jävla surt -_- Menmen! Det är religion, mer ska jag inte begära!
 
För övrigt så är vi hemma hos mig just nu och försöker komma på något att titta på :)
Jag och Malin tog även några flummbilder idag.. haha vi satt och fnissade huur mycket som helst, men försökte vara tysta eftersom mamma satt mitt emot och pratade i telefon ;) haha ganska misslyckat måste jag säga (Y)
 
 
 




 

London weekend med Amanda

 
Dåå så var man hemma igen efter en helt underbar helg i London tsm med Amanda! :D Shit va tur vi har haft det med vädret! varm och sol! Kunde nog inte haft det bättre. Hotellet ägde ju sönder, lite läskigt eftersom det var sååå fint men man ska ju inte klaga 8D snacka om lyx
Vi kom iaf till London på torsdagen i god tid så vi hann gå runt ganska mycket och fota och äta middag :) Kom sedan tillbaka till hotellet ganska tidigt så vi satt mest och kollade på tv och undersökte rummet lite. 
Första natten var helt undebar.. den.. där.. sängen <3 Shit va hela sängen var perfekt :O det måste ha varit lakanen! har nog inte sovit i mjukare lakan.. Och kuddarna.. :( helt.. jävla.. underbara.. 
Men här är en sammanfattning av alla bilder som jag fotade under första dagen :) vilket egentligen var det enda dagen som jag fotade 8) Amanda tog iaf med sig hennes kamera på fredagen då vi gick förbi piccadilly och oxford street :) 
 


















































Sista bilden är iaf utsikten vi hade från vårat hotell rum :) Man ska ju egentligen inte klaga.. meeeen.. skitiga fönster :( 

 
På fredagen gick vi iaf upp i hyfsad tid eftersom vi skulle shoppa :) Vi gick förbi piccadilly circus påvägen till oxford street. Vi hade ju inte varit på piccadilly cirus innan eftersom vi inte hann med det förra året med sts. Så nu fick vi se! 
Det tog iaf runt 40 min att gå till Oxford street från vårat hotell! :) Inte allt för långt tid, med tanke på att vi gick förbi massa sevärdigheter. 
Vi gick iaf på oxford street från kl 11.00 till 20.00 på kvällen så det tycker jag var bra jobbat av oss! :D Kan ju säga att man var lagom slut i benen då också. Men ändå så tycker jag att jag borde handlat mer kläder..Köpte bara en skjorta och en blus/linne som jag och Malin ska dela på :) Lite halvtråkigt men nu kan man inte göra så mycket åt det! 
Det bästa köpet jag gjorde var en plattång från amika: med Edd Hardy design! Tyvärr så upptäckte jag att det är ett engelskt uttag då jag trodde det skulle vara ett svenskt innuti kontakten som han som sålde den till oss visade. Men det kan lösa sig på två sätt att jag antingen köper en kontakt som jag kan gå från engelsk uttag till svenskt, eller att jag bara byter den engelska kontakten till en svensk :) Det borde inte vara svårt! Vi har gjort liknande i skolan men ska nog låta pappa som är lite erfaren fixa det där :) Hoppas det löser sig iaf! Riktigt fin är den :( 
 
Passade även på att köpa ett par converse som är billgare där än här! :) Amanda fick mig att köpa ett par med rosa rand och "leopard" mönster i, istället för vanliga svarta som jag tänkte mig :) Fick även med rosa snören 8) 
 
 
 

Almost there!

 
Nu har jag ännu en gång slutat skolan och väntar på Andreas som börjar sin sista lektion om en timme. Känns ganska bra (Y) Men jag är en van väntare så jag vet hur jag ska spendera tiden! Jag har en bra bok som jag kan läsa.. Jag har tillgång till dator och internet.. och sist plugga.. men jaa, sista alternativ dåra! (så långt kommer jag nog inte att gå).
 
Och i morgon är det äntligen dags! LONDON! Helt otroligt att vi faktiskt bestämde oss för att åka.. kommer bli sjukt roligt men samtidigt nervöst! Hoppas att inget skiter sig iom jag bara är 17 år, men enligt det resebolaget så ska det gå :P Taggitagg!!
Fick även låna mammas kamera så nu jävlar kan det fotas! Vädret ska även vara perfekt! Soligt och varmt som stryk!
 
 

Bio i Kista

 
Igår slutade Andreas kl 5 och jag vid halv 1... Men jag hade turen att Petra skulle vänta på amanda som slutade lite innan Andreas, eftersom de skulle iväg på Lady gaga :P Petra skulle handla lite saker så vi skulle gå av i sundbybergs centrum och shoppa! yeaaah! .... men det var inte så "yeah" när vi kom dit. På någe vänster tog vi oss iaf till ett ensamt åhlens och handlade :)
Sedan åkte vi till deras skola efter ett stop i tunnelbanan och satt där och väntade.. När Amanda väl kom och de skulle dra, så fick jag joina Andreas på deras otroligt spännande historia, religion och samhällskunskap lektion.. Och nej det var inte så spännande eftersom lärare bara gick igenom betygskriterier i alla kurser..
 
Sen drog jag och Andreas till Kista för att gå på bio, expendables 2 fick det bli! Innan filmen började hann vi äta på donken och gå in på carlings där Andreas handlade ett par jeans! Schnygga..
 
Sen åkte vi iaf hem i lugn och ro.. :) jag var trött och hann inte kolla klart på superman returns som gick på tv'n innan jag somnade.
Nu sitter vi iaf här och inte gör så mycket.. kvavt är det i rummet iaf.. hoooly fuuck..