Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Påsklov forsättning jaaao :D

Heeello! :) Tänkte skriva lite hur resten av min påsklovsvecka blev och såg ut efter tisdags ;)

Så på onsdagen gick jag, Manda och Jullan åh såg scream 4 på sergelsbiograf 8D Haha måste säga att jag faktiskt tyckte om filmen, var ju sånna där härliga shock scener i så .. vem hoppa till i stolen hela tiden tror ni.. jo jag (A) Fick därför sitta i mitten.. Även innan bion började satt vi utanför biosalen typ och satt och kolla på väldigt roliga människor som inte kom in på toaletten som då var kodad :D

Efter bion så åkte Manda och Jullan hem till norrtälje medans jag åkte igen till Vallentuna och där sov hos Andreas. Väl där skulle vi kolla på film och han hade inte sett Dum och Dummare, vilket är skandal så den såg vi och måste säga att den är lika bra varje gång 8D

På torsdagen åkte jag från vallentuna till danderyd där jag mötte upp Manda och Petra.. även då när jag hoppa av vid danderyd som jag tappade mitt busskort -.- ... Så fick planka mig till sergels eftersom vi då skulle gå på bio igen.. Vi såg Red Riding Hood, vilket av den jag hade förväntat mig mycket mer av.. Den var faktiskt ganska B tyckte jag :/

Efter filmen så hann vi ta oss till tekniska där det hände roliga saker :) Några hade typ brytit sig in i Libiensambasadhus nånting, även demostranter osv.. så det var massor med poliser och sånt där :D Sen så stod vi där och bara kolla i typ 45 min.. sen så insåg vi att inte ens Norrtälje bussen gick där då det var demostranter och de hade typ blockerat vägen eller nått -.- Så vi fick ju åka till danderyd och där ta bussen där..

Sen blev vi som vanligt hämtade av bror i rösa och åkte hem till mig :) Där blev det de vanliga.. ;) Ner till källarn.. bädda lite.. kolla på tv (hahahha..) så medans vi låg och väntade på att klockan skulle bli över 2.. (nån film började då?) så satt vi och kolla på typ.. big brother och något mer.. :D skoj.. jag var dock lite död och ville bara sova..

Sen vare ju fredag, och verkligen en chilldag där.. kommer inte ens ihåg vad jag gjorde... typ kolla på lite vd? 8D

På lördagen hände inte så mycket under dagen.. Typ på kvällen så åkte jag igen till Vallentuna, fast denna gång var vi då inte hos Andreas utan hans kompis.. Så var vi ett gäng där :) trevligt,, spelade bland annat poker (jag suger fortfarande på det) Och sen mot kvällen/natten blev det lite film :)

Vi var inte vakna så mycket på morgonen utan åkte ganska fort, så jag tog mig i alla fall själv till tekniska där det fick bli gifflar och festis till frukost ;)
Sen söndagen i helhet var ganska seg :O eller jag var även ganska död så typ.. halvt sov mig igenom där 8D
På kvällen/natten vart det lite planering om valborg :)

Och idag då.. Måndag... så bestämde sig Jag, Manda och Petra oss för att dra in till socitetsparken i norrtälje och ha picknick :D och självklart sola lite (A) Och eftersom jag inte har nå busskort och ingen kunda skjutsa in mig så fick det bli cykeln .. Var inte så jobbigt faktiskt och tog heller inte allt för lång tid, kanske 25 min :D Så det kan man ju absolut göra fler gånger ;)
Det var även hur trevligt som helst, och ändå ganska mycket folk där i parken men vi fick ju en.. ah plats lite mobbat bakom en buske och ett träd.. :D
Och i morgon börjar vi heller inte skolan, utan för oss är det lov en dag till ;) UNDERBART!

Men nu ska jag nog in och duscha av mig lite.. all jävla solkräm asså :D HEJHEJ


PÅSKLOV!

Hej! :D seg man kan vara på att göra inlägg då.. Men nu äre ju som sagt PÅSKLOOV!! Äntligen 8D Ganska skönt då jag inte börjar förens på onsdag.. Fast då ska jag börja med praktisk djurskötsel nere i djurrummet vilket betyder att jag börjar 8 på morgonen vilket inte är lika populärt.. Kommer vara svin jobbigt de första veckorna känner jag :/

Men lovet började i alla fall bra, spendera helgen hos Mr Holm i Vallentuna sen så igår drog jag hem till manda där vi bland annat möblerade om hennes rum och på kvällen kollade på en film, vi somnade ändå ganska tidigt :o

Idag kollade vi även på Spindlarna anfaller eller Eight legged freaks som den heter :) hah alltid lika rolig att kolla på (Y) Sen satt vi ute en stund i solen och lekte även med en boll.. (intressant fakta)

Och jag har faktiskt gjort någonting idag :O Jag har hjälpt familjen med att kratta löv.. Att jag faktiskt gick ut och gjorde det var ju ett under.. (tyckte nog alla) Dem gjorde i alla fall en brasa så till middag blev det grillad korv, grymt gott 8D Faaast.. nu så luktar man ju inte lite rök.. Fast det gör inge för ska in och duscha snart :)
Nu är jag fan på G asså för jag håller även på att städa mitt rum.. Känns grymt skönt att jag börjat 8D vafan.. är dags att ta ner adventsstjärnan tycker jag :))))

Och i morgon är det som så att jag ska gå på bio med Manda och Jullan :) vi ska se Scream 4.. Sen på torsdag äre dags igen.. Då ska Jag, Manda och Petra gå och se Red Riding Hood och sen efter drar vi hem till mig :D

Men nu jääävvlaar här ska det forsättas att städas 8D HEJHEJ!

Robert Pattinson

HEJ :)
Då var man hemma igen efter en helg hos Amanda :) Vi satt typ från runt halv 10 till 2 och ritade på Robert Pattinson igår och sen efter kollade vi på Tangled så det blev att vi la oss vid tjugo i 4 :) Hade även druckit väldigt mycket cola så hade lite ont i huvet när jag skulle försöka sova -.- ..
Men och detta blev mitt resultat av teckningen: 

 

Något redigerad i photoshop.. dock bara lite grann då jag gjorde den mest svartvit (Y)


Hos Manda :)

HEJHEJ!
Nu så sitter jag hemma hos Manda och vi har preci käkat middag :) Vi har även hunnit åkt in till Norrtälje för en liten stund.. Eller ah.. Flygis dåra -.- Där manda köpte ett fotoalbum och jag lite onödigt..(stiftpennor och.. eheh pringles). Och nu har vi tankat hel lite filmer som ska ses ikväll, och just nu händer inte så mycket :) Vi ska kolla igenom lite bilder som sen ska placeras i fotoalbumet.
Och jag vet inte varför men jag har fastnat för System of a down - B.Y.O.B.. Helt såld på refrängen :o

Nu ska vi som sagt kolla bilder och senare ikväll blir det filmer 8D YEY..

"Lalalalalalala... Everybody's going to the party have a really good time.. Dancing in the desert blowing up the sunshine."