Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Kolmården


ooooooch så var det torsdag! :)
Jag har kommit fram till att jag är sjukt dålig på att skriva inlägg och sedan lägga in bilder till.. Det tar sådan enorm extra energi för att göra det.. Inte för att det har något med nånting att göra meeeen...
I helgen är det ju valborg och inte vilken valborg som helst, utan det är min och andreas ettårsdag :) Vi ska även hänga hos Nico på lördagen för att ha det trevligt :)

Igår var vi också även på kolmården. Otroligt cool upplevelse då vi fick träffa vargarna! Heeeelt undebart att kela med dom "små" rackarna.. inte för att dom var så speciellt små -_-
Och idag hade vi även heldag på hundcentret, även chansen att ta med oss egna hundar vilket aldrig har hänt förut.. Dock så var jag så fruktansvärt slut efter gårdagen så hade inte orkar hitta någon hund att ta med iaf..

En bild på Aston, mig och Jessica :D

 

En bild när vi träffade vargarna.. Jag sitter i mitten med fullt fokus på dom :D


Skoj helgen

Nu har jag inte gjort ett inlägg på nån vecka igen.. Men vad ska man säga, tiden går ju för fort! :o Helgen blev iaf utfylld så att säga.. I fredags åkte Andreas, Amanda och Petra hem till bland annat eftersom Mamma och pappa skulle åka bort :) = ff.. nej men vi kollade på film och hade det mysigt :) På lördag morgon åkte Petra hem, vilket lämnade Amanda och Andreas kvar hemma hos mig :) Vi skulle hjälpa Amanda med en fotouppgift som tog gaaanska lång tid med förberedelser och en liten stund för fotografering.. Men efter det började vi iaf kolla på Sherlock Holmes 2 men hann inte kolla klart då manda blev hämtad :)

På söndagen åkte vi (som vi gör ganska ofta) en tur och retur till åland med ålandsbåten :) Mysigt är det alltid! God mat och så spelade vi jumbo-yatzi, jag vann första gången ;) Fick YATZI så att säga..

Och i morgon ska jag rekord tidigt upp till skolan! Vi ska mötas 06.30 i skolan för att sedan åka till kolmården! :D ska bli väldigt roligt även fast det innebär att jag måste gå upp 04.40 ...

Men nu ska jag och min mysiga killa titta på film för tjocka i oss kakor och saft! :D Man tar det man har ;)

Påsklovet gick ju fort...

Nu har jag inte haft tillfälle att göra något inlägg på länge.. har egentligen inte nu det med men tänkte att jag klämmer in ett ;)

Så i onsdags! Saaaatan va kul vi hade! :D Jag, Amanda, Petra, Ellen, Moa och Matilda var som sagt hemma hos Amanda och drack och hade det trevligt :) spelade spel, lyssnade på musik och pratade.. Något som inte kommer glömmas bort i första hand iaf! Dagen efter så mådde jag inte så suuper bra men tog en alvedon och livet blev då genast bättre.. För jag och Amanda skulle åka till Kista (bestämde det då) för att handla lite :) jag handlade en "usa" tröja som jag gillar och en BH jag suktat efter hur länge som helst. Där efter åkte Amanda hem till Johan och jag åkte till Andreas :)

På fredagen skulle Andreas köra upp igen så för mig blev det att åka hem och ta det lungt.. gjorde inte så mycket på hela dagen, kändes mig seg så kollade på lite serier :) Började bland annat kolla på Äkta människor, har nog fastnat för den nu :O Verkade iaf som en jävligt cool och smart idé till serie (a)

På lördagen var det planerat att åka med Petra till Linneás 18års fest (en i petras klass) tillsammans med några från hennes klass :) Vi åt iaf innan på kungshallen och chilla lite :)
Kvällen var iaf rolig då man fick träffa många nya människor, det var runt 30 pers där så så fort någon sa deras namn försvann det (Y) Försökte komma ihåg i början men sen gick det utför ;)
Där körde vi även olika spel, pratade och hade kul. När natten närmade sig sov Jag, Petra och 8 till pers i ett rum där det var sjuuuuuuukt jävla varmt som man dog ju faktiskt nästan.. Förutom det så sov jag heller inte mycket och var i stort sett ganska död hela dagen :)

I måndags blev det en dag av lycka då Andreas skulle igen köra upp, då han kugga på fredagen.. Förhoppningarna var inte höga men tro det eller ej! Körkort blev det! :D Otroligt kul! :D

Nu ligger jag och har pluggat lite grann medans Andreas verkar vara lite trött som ligger och sover här bredvid ;) Men jag ska väcka han för vi ska kolla på film och mysa! :D ... fan.. måste duscha också...

Hur som helst tänkte jag lägga in lite bilder från veckan senare :)

It's the day..


Idag är dagen som vi många har väntat på av olika anledning!
Främst är det dagen som vi alla kompisar har bestämt att träffas (Det är vääääldigt svårt för alla att komma, då det är alltid någon som inte kan)
Men idag kan alla! Och alla kommer komma! :D Vi ska även ha super kul med annat material till hjälps ;)
Nejmen det är bara att tagga ungefär :) Idag ska jag iaf åka in till stationen runt 2 där jag ska springa och ta ut pengar för att sedan bli hämtad av Amanda och Steffe där vi sedan kommer utbyta lite grejor på ett ungefär :) Dealing you might think? Ohyeees...
Sen kommer vi väll försöka möta upp med dom andra så vi alla åker tillsammans hem till amanda :) runt kvart i 3 :) sounds like a plaaaan! Men nånting kommer ju gå åt .. skogen så det gäller att vara beredd :/

Och nu ska jag gå och kolla till min hund för jag har hur folk pratar utanför mitt rum och del låter som att Tiffany kan vara på G med att valpa? :D Måste även göra tid för att duscha då jag inte riktigt orkar stressa idag...

Dagen blev bättre


Jag måste säga att jag har blivit väldigt duktig på att ändra mina planer på senaste tiden (Y)
Dagen var fullt ut bestämd att jag skulle sitta hemma vid facebook men det slutade att jag åkte hem till Andreas :) I morgon känns det dock som om dagen kommer bli som jag tror .. Jag ska iaf hem.. det vet jag.. lika säkert som jag visste att jag skulle sitta hemma framför facebook idag.. Så det lär väll märkas..

Jag känner även att jag är på god väg att vända på dygnet som jag har haft så otroligt svårt med! Det är dock på morgonen som man vaknar tidigt oavsett hur sent man går och lägger sig.. Men ska väll inte klaga på det ändå ;) Slipper sova bort hela dagen.. som om jag hade haft något viktigt att göra.. 8D

Och nu har jag som sagt inte så mycket att göra.. Andreas sitter och spelar.. DOCK inte bf3! Så det är nästan okej :D Jag funderar på om jag ska läsa eller nått :) Eller glo och uppdatera facebook tills jag blir trött nog för att sova..



En bild som visar att jag har nyduschat hår... Ej plattat.. fönat eller fixat för fem öre.. Och en 3 min sminkning.. tyckte det var värt att lägga upp..

Damn Rihanna!

Jävlar va jag blev glad när jag hörde den här låten :D Den LACKAR JU UURR i refrängen 8D


Big Brother Live


Go kväll!
Igår satt jag inte hemma hela dagen som förutsett utan Andreas kom till undsättning och höll mig sällskap tills idag! :) För idag så skulle jag träffa Amanda och Petra i Stockholm då tanken var att vi skulle gå på Big brother live ;) Vi hittade på en massa roligheter innan... typ.. nejmen vi käka på kungshallen, en god kött tallrik med pommes och bea fick det bli för mig :D Efter kan man väll säga att vi bara gick runt och loda för att fördröja tiden lite :)
Men det var iaf ganska mycket folk som var där väl på BB och vi fick stå en stund innan vi kom in i självaste studion :) Men sedan hamnde vi på en plats där tydligen man syntes bra kameran.. ganska ofta (Y) Så man fick ju höra att man blev sedd på tv ;) Under en reklam så lottade det även ut 2 st påskägg till 2 personer i publiken.. Och tro fanimej inte Petra är en utav dom två! Som vanligt... 8D

Och nu sitter jag här och väntar på att Amanda och Petra ska komma hem för vi ska skypa till minst halv 2 (bara för att?)
Det ska även bli röj på onsdag hemma hos Amanda så det taggar vi till! Funtar på att ta med mig kameran då ;) heheh...




Ändrade planer


Igår blev det lite ändrade planer (Y)
Jag åkte istället hem för Andreas skulle åka och titta på hans lärare som skulle spela nånstans :)
Kvällen blev därför inte den längsta och jag kom i säng redan vid 10 där jag somnade direkt ;) Och med det medföljer att jag vaknar vid 5 och är pigg.. Ja.. så kan det ju gå.. :)

Och idag har jag inga större planer men jag planerar att städa rummet och typ.. duscha 8) Nödvändiga saker.. Och kanske om jag orkar ta en sväng med Bellis. Kanske slänga in lite jogging med henne då också ;)
Ikväll tror och hoppas jag iaf att det bli påskmiddag! Jag behöver rejält mycket mat nu .. huuungrig!

Klockan är ju föfan 9.. och jag vet inte vad jag ska göra med detta så jag börjar väll städa så kommer jag ha hela dagen för mig att göra någonting annat sen :)



Påsklov!


Så idag är det första dagen på påsklovet! :D Känns riktigt jävla skönt! Dock så har jag massa skolskit som väntar efter lovet men det ska jag inte tänka på nu ;) Fick även reda på resultatet av Nationella provet från Matte b! Jag var ett ynka g poäng ifrån att få VG.. vilket suger, men är nöjd iaf :)

och som vanligt så sitter jag nu hos Andreas och vi har kollat lite på film och vi sitter nu och typ spelar :) eller ... jag ska snart börja spela lite the sims eftersom han spelar bf3 8)

Ikväll antar jag att det kommer komma över gäster eftersom Andreas far fyller år :) Det kommer säkert bli jätte trevligt :)
På söndag har Petra skaffat sig biljetter till Big brother live så dit följer även jag och Amanda med :D