Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Gotland fotobomb

Orkar i princip inte skriva så mycket om vår Gotland resa! :) Det enda som inte visas på bilderna var att när solen var framme var det varmt som stryk! Dock så fort det blev molnigt blev det kallt som satan och jackan var tvungen att åka på. Så var det hela helgen, och kvällarna är inte att prata om hur kallt det var... 
 

 
Detta var när vi befann oss på högklint.

 
 






 
Verkligen en underbar plats att få snygga bilder på.

 
Den här stranden låg precis nedanför högklint.


 
Jag försökte få en snygg från sidan bild... hälften vatten typ hälften sten.. Dock kopplade inte hjärnan först att mina fötter skulle bli blöta av vattnet som kom... 

 


Haha pappa lyckas alltid att bli bra på bild <3


Ungefär såhär såg det ut under våra utflykter. Pappa och Roger gick ett x antal meter före och blev frustrerade över de andra som var sega. 


Haha Malin ser så busig ut innan vi ska gå in till den botaniska trädgården. 

 
Innan vi gick till trädgården satt vi i solen och åt glass (:




Och här har vi trion! 



 
Malin i princip tvingade mig att fota henne.. Meeeen trots min motvilja blev det bra bilder :3
 

En väldigt hungrig humla.

 
Den enda bilden på mig som jag hade på min kamera.. Så det kan gå!



 
Som sagt.. Roger är sjukt taggad.








Vi hann också med att besöka djurkyrkogården. En helt otroligt fin plats med sjukt fina och personliga gravar som slår människors i hästlängder. 


Detta är när vi anlänt till Fårö! Första raukarna.


Alla är sjukt intresserade på vad som står på skylten.







Lilla rädda Ronja fick följa med för att socialiseras lite! 
 
Påväg till de andra raukarna!

 

 





 


Vi åkte till blå lagunen och såg solnedgången därifrån. Jätte fint! 

 
 










Matilda passade även på att ta hennes första dopp för året.
 

Hundträning och Oljemålning

Är hemma nu och har precis tränat lite trix och specialsök med Bonnie. Det är så roligt att träna med henne nu när hon kan fokusera sig och verkligen bjuder på beteenden. Nästa gång ska jag fota när vi tränar :) 
 
Ikväll ska jag annars titta på Idolpremiären och troligtvis så blir det underhållande. Hoppas att man får se mer folk som faktiskt sjunger än att de ska stå hela programmet och berätta massa skit om programmet som man redan vet eller som iaf inte jag är intresserad av. :) 
 
Måste köpa lite vit och eventuellt turkos oljefärg sen så jag kan fortsätta på min målning som jag börjat på. Är inte klar med det som jag målat heller men nånstans måste man ju lägga basen :) 
 
 
Jag har väldigt svårt (har iof aldrig prövat) att måla fritt, men denna målning är en avmålning från en annan bild som jag har till bakrund på min dator.  :)

Fun weekend

En undebart rolig helg är snart slut! Jag sitter hemma hos Andreas och idag var Richter här för att spela in lite med Andreas på hans nya låt :) Väldigt grym är den faktiskt! Efter en stund kom även Malin och Nico och höll mig sällskap medans de spelade in i Andreas rum. 
Det har varit en riktig filmdag, nico och malin stannade kvar lite längre och vi har sett scooby doo och Ted. Men de åkte sedan hem och lite senare ikväll ska jag och Andreas se nån till film :) Vi skaffade netflix igår så finns iaf några att välja på!
 
Igår var vi hela gänget hemma hos Richter för att ha ett litet "avsked" då han ska åka bort till Luleå och göra nå militär grej, Gmu. Var iaf jätte trevligt att träffa alla även fast vi var där av en tråkig anledning :) 
 
Mina pengar börjar ta slut från förra lönen men som tur är så är det löning om en vecka igen! Dock åker vi till Gotland på torsdag och hinner inte få lönen förens vi åker hem.. 
Jobbade spontant då de behövde hjälp i torsdags och fredags. Ska även jobba nu på onsdag och det är alltid bra med lite extra pengar nu när jag inte har något direkt jobb. 
 
Troligtvis ska jag börja leta i september efter något jobb då jag kommer behöva pengar för att.. överleva.. 
 
Måste iaf hem i morgon få Andreas ska vara med vänner och jag måste väll hem och ta hand om min hund (: Har börjat lära henne "vacker tass", för att jag sedan ska utveckla det till att hon ska kunna marchera. :3 It's gonna be awesome! 

Hemmachill

Hej! (: 
En dag som denna så sitter jag hemma och har Andreas hos mig. Ganska bekvämt då han mest sitter och spelar och jag kan i princip göra vad jag vill och eftersom mamma och pappa åker iväg på "semsester" med husvagnen nu i några dagar så är det väll alldeles praktiskt att Andreas klarar sig själv så jag kan fixa hemma. 
 
Annars så har solen försvunnit bara för att vi är lediga och ingen jobbar. Dock så fick jag en jobbdag nästa vecka så jag ska väll vara glad för det lilla :) 
Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska börja söka jobb på allvar eller om jag ska fundera på att börja plugga något. Kollade runt lite och blev lite intresserad av ett program i London som heter "International Events Manegment". Det ska väll vara lite företag och som det heter, event skapande osv. Kan faktiskt tänka mig att vara en sådan som planerar och förbereder inför olika event, eller kanske en såndär "fest/bröllops-planerare". :3 hehe... Nä men jag vet inte.. Får ta en dag i taget! Nu ska jag iaf gå och göra lite toast till mig och Andreas (: