Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

What to do?

Hej!
Idag har jag och Malin ansvaret för alla hundar medans mamma operar sig :) Hittills har det gått bra och jag vaknade runt halv 7 och höll mig vaken till 8 när jag släppte ut alla hundar och fixade.. Fuck yeah. 
Planerna för dagen är att åka till gröna lund för att se thirty seconds to mars.. Får se hur taggad jag är dock efter jag har fixat med mig själv, mitt rum och hemma :) Ibland är man bara inte så taggad oavsett också :) Om jag inte åker ska jag kolla i kapp på vd, kanske måla/rita lite och träna med Bonnie. Låter ändå som en helt okej dag :3 
 
Här kommer iaf ett par bilder när Junior, Bonnie och Bella leker i hundgården = Aussie in action:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summerburst!

Hola! 
Appropå ingenting så var summerburst 2013 avklarat! 
Det var en undebar helg med både regn och sol och roliga människor :3 På fredagen var det jag, Petra, Amanda och Bochman som gjorde summerburst osäkert! 
Under dag 2 / Amandas födelsedag så kunde Amanda inte vara med så det sööög ju lite men vi hade det trevligt ändå och vi hittade solgladögonen som jag och Amanda letade efter hela första dagen. Det tog oss inte många min, eftersom de kom till oss och i princip kastade dem på oss :3 Me not complain.
Det var iaf awesome men det var länge sedan som jag hade så här ont i kroppen! 
 
 
 
 
 
 
 

Studenten!

Hej! 
Har äntligen tagit studenten! :3 Känns nästan overkligt men eftersom jag är helt inställd på att fortsätta plugga på något så känner jag att inte helt lost. Men om jag dock inte skulle haft nå planer utan bara "jobb"... Då hade situationen varit betydligt mer stressad. Me feel good är min slutsats just nu. :) 
Studenten var helt undebar! Det var undebart väder hela dagen och vi hade en perfekt "champagnefrukost", dock utan champagne, det var cider, öl och vin som gällde. 
Flaket var grymt och jag var helt slut när jag kom hem... Jag stank öl och fick hoppa in i duschen direkt.. Sen gick det utför och jag mådde inte så jätte bra.. Att inte äta frukost och dricka en massa är ingen bra kombo för min del, så jag åt nästan ingenting väl när vi åt.. menmen! Man tar bara studenten en gång och jag är glad ändå! 
Vi skippade även att gå uy på kvällen, det var inte bara jag som inte orkade. Förstårligt efter vårat flak :) 
 
 
 
 
Efter flaket :3
 
 
En pigg jag efter dusch 
 
 
Klassen vid utspringet
 
 
 
 
På flaket :3 Blöt och go!