Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Sportlov jaaoo

HEELLOO!! :D:D Nu är det så att jag sitter hemma hos amanda och vi väntar på bussen som går 15.45 in till norrtälje eftersom jag ska till tandläkarn (kom på det igår...-.-) Och det betyder att vi inte har så mycket att göra tills dess.. Så Manda sitter just nu och läser och jag sitter här vid hennes dator och leker.
Tänkte tella lite om vad jag gjort dom senaste dagarna i alla fall..

Fredag:
Då var det ju som sagt sista dagen i skolan innan sportlovet (YES!). Det var i alla fall en väldigt onödig dag tycker jag. Vi började tjugo över 8 med att titta på en värdelös hundfilm på naturkunskapen. (wroooooong...) Sen så hade vi Engelska.. Lektionerna där är alltid så att man inte gör så mycket. Sen hade vi i alla fall LUNCH :D eheh... bästa på dagen (Y). Efter lunchen hade vi matte där vi inte gjorde ett skit.. Men vi fick kakor .. som sagt.. alltid något.
Seen! SEEEN!! -.- åkte vi till naturhistoriska museet... ALLTID lika tråkigt. Jag typ hatar det där stället :o
Men vi fick i alla fall sluta något tidigare, vilket för mig inte var så kul eftersom jag satt och väntade på amanda över en timme .. Jag satt och funderade på om jag skulle åka hem (väntade på tekniska) men så visste jag att det liksom var fredag och det hade varit trevligt med sällskap hem. Så när amanda väl hade slutat så åkte jag från tekniska och där mötte jag ju också Malin och Emilia. Hahaha, dom var ju helt galna (som vanligt.) Men jag tvingade i alla fall med dom att möta manda med mig, eftersom jag skulle möta amanda halvvägs alltså ta mig till västa skogen och hoppa på hennes tåg där. Det gick ju. bra. Jo men det gick bra :)

Sen när jag och amanda kom till norrtälje fick jag missa min buss endast för hennes skull åså satt vi på flygis och väntade tills hennes far kom då vi sen gick in och handla. Jag blev iaf hämtad så åkte vi i alla fall runt till massa olika ställen så jag kom ändå inte hem förens efter 7 då jag egentligen skulle varit hemma runt.. 5, inte för att jag hade något att passa men liksom grejen är ju att vara hemma 5 och inte 7.

Lördag:
Jag hade planerat att åka till Ikea och köpa min 120 säng. Men nej.. Självklart så blev det ju inte så.
Utan jag vaknar och går upp runt 11. Sätter mig vid datorn och slöar som fan. Pappa kommer in vid 1 och säger att vi åker om någon timme.. Jag inser att jag inte är klar för fem öre.. Ostädat rum (amanda skulle komma till mig på söndagen), ofixad, har inte packat och bara allämnt så oklar man inte kan bli. Och inte skynade jag mig för det. Jag tog det jävligt lugnt. Fast.. det blev ju så att vi åkte några timmar efter 8D Jag är inte den personen som stressar i onödan.. Men klar blev jag till slut med lite hjälp från pappa då han dammsög mitt rum medans jag satt och prata med amanda på facebook (that's how you do it..)

Jag kom i alla fall till amanda....... aa nångång.. har ingen direkt tid sådär..
Men på kvällen så satt vi i alla fall med Jullan i vardagsrummet och kollade på melodifestivalen. haha roligt. Efter fick vi .. lite.. damp..(a) Jo.. något åt det hållet.

Söndag:
Vi vaknar, äter frukost, gör oss i ordning.. (får reda på att Julia är magsjuk?), åker in till stan och sen hem till mig. När vi kom hem tröst åt vi eftersom vi var grymt säkra på att bli magjuka så nära som vi var julia kvällen innan.. Sen satt vi och försökta lägga till text till en video som vi spelade in när vi satt och dampa.. Sen blev klockan mycket och vi gick och la oss..

Måndag:
Jag var tvungen att gå upp vid 10 för att duscha.. HEMSKT att gå upp med fan underbart att duscha :D
Sen efter 12 blev vi hämtade av Lotta då vi sen åkte in till stan för att handla hårfärg.. jo det är sant.. vi ska färga igen :D MEN nu blir det något vi inte prövat.. (nästan.) Vi ska färga RÖTT :D Får se hur det blir.. Jag tror att vi kommer ta lite före bilder.. Sen så ska vi avfärga ikväll eftersom vi har ganska mörkt hår. Det blir..... kul...
spännande...

Önska oss idioter lycka till...

EY!

Hahahhahaha ey asså...



Hah..... Vi kanske överanvänder ordet ey? eller? :o 8D 


Cleeeeean!! :D

Heeejheej! :D jag skiiiit tråååkigt... Därför så gör jag ett blogginlägg :) Igår började jag spela på Bring me to life - Evanscence på piano.. Måste säga att det faktiskt oväntat gick bra :P har lärt mig introt på låten och ska nu börja med versen :P Det är något klurigt då jag försöker lära mig spela efter noter, men snart så jävlar ska det fan gå :) Så idag ska jag sitta och nöta som fan på den låten :D

Idag hade jag även tänkt mig att plugga lite.. har ju ändå ganska viktiga grejor nu i veckan :o ett prov jag känner att jag måste MINSTVG på .. Även en valfri hemtenta som ska in och samt en fråga jag måste klura på för att få högre betyg i arb o nat..  känner mig såhär härligt duktig just nu så varför inte. Och varför inte städa rummet medans jag verkar vara på G? -.-  

Nu tänkte jag iaf städa lite grann och sen kolla på en film :) Hare gööött!


Filmkvällehehehehheheh

SÅ! :) Igår vare så att Manda och Petra åkte hem till my place så hade vi väl typ filmkväll :D

Jag slutade i alla fall grymt mycket tidigare då vi skulle kolla på "beauty and the beast" på sista lektionen :P men det visade sig att filmen hacka och lagga typ sönder så då fick vi helt enkelt gå hem.. MEN.. jag var ju fortfarande tvungen att vänta på Petra som slutade tio över 4.. Amanda sluade också tidigare, typ exakt samtidigt som jag men hon åkte till centralen från sin skola och väntade på oss där :D

Vägen hem var ju bara för bra! Vi vart så jävla cp på slutet :O .. HAHA.. Om det är nån som kollar på dom övervakningsvideosarna kommer ju helt klart undra vad vi håller på med 8D .. Roligt...
När vi kom till flygis så var det ju klart meningen att vi skulle köpa godis och det gjorde vi ju också (A)... Blev någon komplikation vid chipsen då jag råkade knocka en gubbe med en korg i huvet :/ Typ 3 min senare slog jag till en liten tjej på benet med samma korg -.- .... DAMN that korg :O ... Sen så bara helt random ville jag köpa 2 filmer.. har känt mig något olaglig på sista tiden så att köpa några filmer kändes liksom bra (a) Fast det var fan inte lätt åh komma överens med dom där två om vilka jag skulle köpa.. Vi stod där minst i 20 min för att välja vilka filmer jag skulle köpa. Slutade i alla fall med Björn Gustafsson - ett livsverk och 2012 :P

När vi gått av bussen hemma hos mig tog det fan ovanligt lång tid till huset -.- ... Minst en 10 min, kvart fan .. Jävligt segt gick det i alla fall :)

Sen på kvällen så kollade vi i alla fall på björn gustafsson filmen.. Seen.... kommer jag fan inte ihåg 8o.. Vi typ bara va.. Sen så bäddade vi i alla fall soffan och sen satte vi på Twilight och sedan höll vi alla på att somna då stängde vi av och sov.. aah.. så kul :) vet inte ens hur mycket klockan var då 8D .. Noll koll..

Sen så gick vi i alla fall upp för att käka frukost runt.. 12 där.. :) som vanligt..
Sen åkte petra hem... blablabla... Manda och jag började kolla på underworld... Sen åkte manda hem...Blabl... Och nu sitter jag här och gör nästan ingenting :/ .. vet inte riktigt vad jag borde göra.. Städa kanske? -.- vet jag att jag måste göra men det är ju bara för jobbigt, så därför funderar jag nästan på att läsa något eller kolla på nån film 8D men ta det jävla lugnt i alla fall.. :)


Ulrik Munther Lady gaga cover



 
Grym kille eller vad säger ni? 8D

10 kr rikare och en bussvan hund.

HEJHEJ! :)
Då sitter man här en lördagkväll med Manda igen.. :) Igår var det ju som sagt snökaos .. Men manda tog sig i alla fall hit för hon är tydligen bäst (sitter hon här och säger..) Men innan manda kom så skypa jag med henne, petra, andreas och malin :D haha trots vissa härliga tystnader vare trevligt :) Sen senare mot kvällen så blev det så att alla gick i alla fall.. ingen ville va kvar och prata med mig och manda -.- ..

Sen så stack vi in till norrtälje busstation för att hänga lite som de coola. Och då när vi satt där mot väggen och glodde på folk så kom det fram ett luffarfyllo och frågade om vi ville bli 10kr rikare, och såklart så sa vi fattiga människor ja. Då sa han: "Svep den hära häxblandingen så ger jag er tio spänn.." Så räckte han fram en flaska med grön sörja i och amanda tog den direkt och svepte den.. Hahhaha nej men kanske inte riktigt så det gick till.. Men 10 kr rikare vart vi i allafall..
Andreas trodde ju han var lite bra, så han slog vad med oss om att om vi kom till "fängelset" amnesia innan 23.00 så skulle vi få 5kr.. (Om vi inte klarade det skulle det blir kvitt, då han tidigare slagit vad med mig och jag vann 5kr.) Och.. Aaa, nu är man ju 10 kr rikare, för jag och Manda äger ju! :D Självklart så klarade vi av utmaningen och va vid fängelset 22.10 ;) .. Jaaaoo .. Kan ju säga att vi hade god tid på oss..



Om ni undrar varför det står 23.03 så är det för att vi sparade och avsluta i hissen påväg ner till fängelset.. Vilket det var vid 22.09 :)

Sen var vi tvungna att samla bevis att vi var i fängelset.. Så då fick vi starta spelet igen och då åka ner.

Sen på kvällen bakade vi även kärleksmums/mockarutor.. Inga bilder, men jäääävla va goda de vart :D Mästerkockarna var det ja..

Och så idag har vi främst stadstränat Tiffany med både buss och folk.. Gick helt okej för att vara första gången för henne att åka buss :) Hade nog varit ganska jobbigt att träna åh åka buss själv så det var bra att Amanda var med..  

Vi tog lite bilder i alla fall :)



Vi råkade gå av en busshållplats för tidigt då vi inte var helt säkra på om det hette "rösa" eller "rösa trafikplats".. Men det var bara en liten bit så lite motion fick man ju på köpet :)



En.. bild där vi står och väntar på stockholmsbussen (mot norrtälje) vid RÖSA TRAFIKPLATS..







Det vart så galet kallt måste jag säga... -.- Hade varit såå mycket mysigare om man kanske var smart och tog på sig.. vet inte? Mössa, vantar?



Jag älskar Amandas "Paleface"... :D



Sen så drog vi i alla fall till flygis då jag satt på en bänk med Tiffany medans jag skickade inte manda för att handla godis (A) :)



När vi kom hem var det mörkt / solnedgång.. (knappt) Och amanda fick noja och skulle promt fota månen och därefter solen.. Meeeen... Batteriet på kameran tog slut så inga bilder på solnedgången ;) ..

Och nuuu .. NUUUU!!! Tänkte vi kolla på någon film (A) Försöker övertala amanda och se Sagan om ringen filmerna men.. det är nästan ett hopplöst fall.. :) Manda sitter och säger att JAG kommer somna.. Men NEJ! INTE! :D NU, tänker vi hämta räkmackor och sedan sätta oss nere i källaren/tv/spel/musik/tränings - rummet (Alltså allrummet) för att göra något :) BYEEEEEEEEEEE!

Snökaaaos febbuari :)

HEJHEJ! Antar att det inte bara är jag som är på topphumör idag? :D Snökaos ju! = Ingen skola :D.. skulle haft en ganska jobbig dag idag annars..
Jag gick i alla fall upp halv 6 i morse .. Fast då hade jag vaknat tjugo över 5.. Satt mig upp i sängen.. på med sänglampan.. Och sedan somnat om -.- ,, Hade såndär härligt känsla av att huvuet skulle sprängas då också.. Men sen så tog jag mig i alla fall upp och fixa mig :P Sen när jag var halvt klar så smsar petra att alla bussar i norrtälje är inställda.. Första tanken var ju såklart, "Kunde inte någon sagt det tidigare?" .. eller.. "Men hur tar jag mig till skolan?" (långt där inne i bakhuvet)...

Aja, slutade i alla fall med att jag stannade hemma :) käkade lite frukost då och gick sedan åh la mig.. Sen vaknade jag igen runt... tjugo över 10 8D underbart att sova efter man varit uppe tidigt på morgonen..
Men vad ska man nu göra idag? :/ Amanda kommer i alla fall senare nångång så det kan ju vara en bra idé att dammsuga och plocka undan lite disk :)
Annars kanske man ska ta och titta på nån film? kanske leka lite i photoshop? Läsa? joo.. Låter ganska bra ändå :) 

Och just nu sitter jag och pratar med manda i skype.. som vanligt 8) Får se när jag bestämmer mig för att orka göra något :P Hare göött! :)

Sunset at the liljeholmen jaaaooo

När vi precis hade slutat och kom ut så "åååh:ade" jag och jessica samtidigt när vi såg solen (A) Så vi sprang ner till sjön och fota :D Och fyysaatan som det blåste, inte lätt att ta kort! :d

Dock inte den bästa bilden eftersom det var taget med mobil :)


Halt påväg till skolan :)

HEH .. Nu bara kände jag för att göra ett inlägg (A).. Sitter i skolan på en matrasten och har om typ 45 min idrott :P .. Ingen aning om vad vi ska göra.. Spännande

Idag lyckades jag även göra en jäävla fin vurpa utanför tunnelbanan.. Var dock några som såg :( Fan.. jag som trodde att man kunde gå på tå (blir så jävla blöt om jag sätter ner hälen då det är hål i hela skon) och samtidigt smsa med Jessica.. Måste nog börja inse att jag inte klara allt :) Snälla människor det är här i alla fall.. "hur gick det?" var det en gubbe som fråga.. Han fick en tummen upp som svar och ett "okej".. 

För att göra dagen ännu bättre så har jag ingen skåpnyckel :P Och i mitt skåp är den en jävligt frestande cola som jag sparat till idag :( 

Men nu händer det grejor så jag drar :D BYE!