Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Girls weekend :D


Hejsan! :D
Då sitter jag här igen.. hos andreas ;) Men har haft ett par riktigt undebara dagar!
I söndags åkte jag hem till Amanda där vi pratade en jävla massa och sen under kvällen tittade på Big brother med Jullan och sedan en film. Filmen var ju "Whats your number" Men under halva filmen började den hacka och knasa sig så den blev inte sedd :/ Efter det blev vi trötta och gick och la oss ..

Sedan var det måndag och vi skulle in til station för att möra Ellen :) Det blev ont om tid innan vi skulle åka så det blev ingen frukost och vi ramlade oss typ ned till bussen som redan stod vi hällplatsen.
Det blev i alla fall en subway frukost ;) yeeeeey!
Vi åkte iaf till Moa i Rissne där vi även satt och prata en väldigt lång tid innan vi drog ner till Donken i rissne.. Där satt vi och prata i några timmar till, och tog även till efterrätt ;)
Efter handlade vi läsk och chips på willys och sedan hem igen för att titta på big brother och film! :D Vii spelade även Mario cart (tror jag att det heter?) som var sjuuuukt jävla kul då moa hade rattar till alla så vi kunde köra mot varandra 8D
Vi gick och la oss i hyfsad tid då vi alla (förutom ellen?) blev ganska trötta..

Dagen efter satt vi typ hela dagen och spelade mario cart, käka frukost och lite lunch (varma mackor i ugn) .. Sedan vid 4 åkte vi in till centrum där vi fick runt på Åhlens city och sedan käka donken.. Vi splittrades sedan.. Jag åkte till Andreas... Amanda åkte till Johan.. Ellen och Moa åkte till Norrtälje :)
Helt klart en rolig tid ;)

Så nu sitter jag ju här och pluggar.... som vanligt.. Tänkte även spela lite the sims eller klirra lite gitarr sen:) Vad som än passar mig i smaken :)

hahahhaha får inte glömma att lägga till att jag och amanda tittade på en trailer som skrämde SKITEN ur oss... Satan vad vi skrek!! Jag låg och grät efter för att jag blev så skrämd... vi tittade på den flera gånger och jag blev rädd varje gång trots att jag visste vad som skulle hända...OJojoj... aja. .mitt tips, titta på denna, och skruva upp volymen ;)



tackar för mig....

Första dagen på sportlov


Hejsan! :)
Då var det ju faktiskt äntligen sportlov! Jag och Andreas sitter och lodar hemma hos mig. Då han sitter och spelar cs och jag sitter här... vid hans mac.. Inte så mycket till liv alltså.. Ikväll tror jag att det blir chips, dipp, cola och film om inte Andreas åker hem, lär märkas :)

I morgon är det troligtvis besämt att jag och Amanda ska vara för att vi sen på måndag ska åka tillsammans in till stan då vi allihopa ska åka till Moa i Rissne :)
Jag har varit duktig och städat rummet och fixat mig någolunda fräsch, så snart kommer jag på vad jag ska göra :)
I förrgår fixade jag även naglarna lite granna eftersom jag då även hade ganska tråkigt, så då blev jag sysselsatt i några timmar...
Och nu lackar Andreas på mitt cs så då är det dags att ingripa! Hejheej 

Sportlov snart!


Hello!

Så nu sitter jag här hemma hos Andreas en vanlig onsdagskväll och chillar utan läxor 8) Och äntligen nästa vecka så är det sportlov!
Får inte glömma att jag idag för första gången fick lära mig hur man kopplar en jordad kabel... eller nått sånt.. det va nästan kul ju! 8D Kan helt klart tänka mig göra det igen :)
Nästa vecka är det även äntligen besämt att gänget ska vara igen! Denna gång hos Moa som jag antar är i Rissne, riktigt awesome kommer det bli :)
Nu börjar jag bli lite sömnig så jag ska väll ta och göra något åt det :)
Heejheeeej

Teckning :)


Idag när jag kom hem så hade jag ett otroligt sug efter att rita.. sååå det gjorde jag :))




En liten övningsbild inför det jag ritar i esteten :) Är onöjd med ganska mycket.. men ritade den på nån timma så för det får den duga.. :)

Pluggis helg


Godmorgon typ! :)

Sitter som vanligt hemma hos Andreas men vi ska i alla fall som vi planerat åka hem till mig under dagen :)
Denna helg har jag mest spenderat med plugg.. Satt nästan hela igår och läste och skrev keywords till en engelska uppgift som ska vara inne på måndag. Inte kuuuul.. Sen sent igår så kollade jag och Andreas på The rise of the planet of the apes, en riktigt bra film tyckte jag :D Trots att klockan var ganska mycket höll jag mig uppe, SITTANDES framför filmen vilket jag annars inte hade gjort om det var en skitfilm :))

Skolveckan har även varit väääldigt lång med långa dagar.. Ska inte klaga eftersom veckan som kommer nu är likadan fast lite värre -.-

 

Och nej jag gillar inte matte på morgonen :/ Dom dagar som brukar gå fortast är som vanligt måndagar och fredagar... undrar ju varför?

åså är det väll bara att forsätta skriva på keywordsen så man blir klar nångång... Heejheeej

Amandas älva

 

En bild som Amanda tecknat som jag sedan fyllt i photoshooooop


Skola och en dag i Nacka forum


Hejsan! :)
Idag är det söndag och jag har klarat av ännu en vecka i skolan. Det är ungefär nu det jobbiga börjar, alla prov och uppgifter alla lärare vill få gjort och ha in innan sportlovet v.9... Har kollat på provschemat och det ser inte vackert ut.
Sitter just nu hemma hos Andreas och har precis pluggat lite på Stereotypa djur och Klimatet i Rio de Janeiro :) Båda två är uppgifter som kräver lite..

I fredags var jag hos Amanda vilket var, ganska länge sedan! Vi har planert framtida träffar med singstar och typ gitarrspelande så mer träffar kommer det nog bli ;) Och igår var vi även och shoppade i Nacka Forum vilket det också var otroligt länge sedan, sist innan vi åkte iväg till England 8)
Så det var inte meningen att jag skulle shoppa så mycket eftersom jag inte har nå pengar, är en ovanligt fattig månad då mitt studiebidrag gått till mamma som betalde skidresan och lönen har jag ännu inte fått in från dagen då jag jobbade på hundcentret... så ja... väldigt fattig..
Men jag hade ändå några kronor kvar på kontot och pengar på present kort så köpte ett par efterlängtade svarta byxor och en as najs färgglad rutig skjorta/blus.. även en concealer och blöt eyeliner (heter det så?) ..
Blev en fet subway macka också ;)

Så nu ska jag försöka hitta på något som jag kan göra, eller om andreas känner sig fri att hitta på något med mig :) hans jävla bf3.ande.....

Jag ska hur som helst ha jävligt kul. Hejdåå





Björnrike bilder


Hejsan! Nu tänkte jag lägga ut lite bilder från björnrike :)

 

Precis innan en otroligt jobbig svart backa som leder till höger...

Våra skidor in tha lyft! :)

En svart backe som var otroligt skön att åka i! :D

Fun park! jaaaa... jag hoppade.. och jaaaa.. jag ramlade (Y)

 

 

 

Coolt ljus på afterskin! :)

hahah våran "fin" middag :D



:D