Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

ca 3 veckor kvar

Det är bara ca 3 veckor kvar innan vi åker hem. Men det innebär också finals i alla kurser.. = Mycket plugg...  
Men här ska kämpas! Helgen har iaf gått otroligt fort... Och i morgon är det skola igen. Idag har det varit röd dag, "Memorial day" och därför har vi varit lediga. Vi hade tur och det var fint väder så vi låg uppe på taket och solade i några timmar.. Så nu är vi solbrända igen :3 
 
Jag har också börjar läst på en ny bokserie. Första boken heter "Embrace", hitills så är det bra som fan. hehe. Amandas bok som hon redan läst hela serien på (ca 5 böcker) så nu är det min tur att hamna i böckernas dröm värld! Lagom nu sådär till finals.... 


 
Idag efter jag varit uppe på taket. Satt i soffan och pluggade samtidigt som jag kollade på "The test". 

 
Amanda lagade enchiladas här om dagen, mycket gott! 

Hej

Och så är ännu en vecka typ över.. Jag tycker veckorna är slut redan på onsdagar eftersom våran drawing klass på fredagar inte borde räknas som en lektion :) 
Hur som helst så hade jag essay skrivning idag i Engelskan. Det gick bättre den här gången och jag hoppas att mina % inte går ner, för just nu ligger jag på B i kursen. Efter provet så åkte jag till Air campus och arbetade på min Final i videoredigerings kursen. Vi ska göra nå promoting/reklam aktigt projekt om dragracing. Vi har film material, musik och allt att jobba med så det är lite att göra. 
Det går absolut sämst i min film 2 kurs då en tredjedel av betyget går ut på att räcka upp handen och "delta" i klassen, vilket jag inte gjort så vi får se hur det går. 
 
Nu kom Amanda och Aston hem efter att ha varit och handlat så jag ska ta och göra något produktivt...
 
 

Venice

Sitter just nu och försöker kolla i kapp lite GoT. Det har varit så mycket plugg och sådant så jag har inte riktigt haft ro att titta. I morgon har jag dock en essay som jag ska skriva i engelskan, dock inget jag kan plugga på så därför passar jag på och chillar lite nu. 
 
I söndags så var vi på westside pavillion :) Meningen var ju att vi skulle shoppa, men när vi kom dit tappade jag lusten totallt och köpte ingenting förutom mat. Annars så har jag spenderat i princip hela helgen hos Brandon. Det var inte planerat så, men med inställda lektioner för både Brandon och mig, så hade vi helt enkelt inget bättre för oss. Men i fredags när jag åkte till skolan (från venice) för vår drawing klass så visar det sig att den är inställd. Sådär halvkul 8 på morgonen. Så jag och Amanda fick åka hem och chilla, ganska skönt en fredag ändå. Jag åkte iaf senare på dagen till Brandon igen och vi har väll bara i princip hängt på boardwalken och sett tusen filmer och avsnitt. 
 
Här är några halvkassa bilder jag tog med mobilen påväg till Brandon. 
 
 
 
VENICE

 


 
Venice Boardwalk
 
 

Burning hand

Sååå.. Jag har fått impulser av att börja göra lite sci-fi grejer. Har fixat after effects och maya, så snart när jag lärt mig lite hur de fungerar så ska här göras roliga filmer :3
Just nu sitter jag dock bara och leker lite i photoshop.. Tänkte att jag måste lära mig lite basic grejer först. Så idag, under inte så lång tid, har jag hållt på lite med en "brinnande hand". Tog en bild med kameran och sedan direkt in i photoshop ba!  
 
 
Som sagt, jag kunde göra mycket mer för att bli riktigt nöjd, men just nu känner jag att jag bara vill lära mig alla grunder så att det sitter som smäck sen :3 
 

first scantron midterm

Denna helg var jag i Venice hos Brandon och pluggade. Vi hade midterm i måndags så vi fördhörde varandra och försökte komma i underfund med vad som skulle komma på provet. Dock, ack så fel vi hade. Provet var mycket svårare än vad vi trodde. Det må ha varit ett scantron prov (ett prov där man får välja mellan flera alternativ, i detta fall 5 olika alternativ, varav ett som är svaret på frågan) men helt ärligt så förstod jag inte mycket av provet.. Det var inte den renaste engelskan, vilken Brandon kan understryka. Läraren har ju engelska som sitt andraspåk och det märktes definitivt. Det var lite som att han ville skryta och bara använda fina ord och inte skapa hela meningar. Hur som helst så gick den nog inte så bra.. 
 
Häromdagen fick jag ryck och blev sugen på lövbiffsgryta, så jag gjorde mitt bästa för att återskapa pappas mästerverk. Köttet är ju inte platt som lövbiffen hemma, utan jag fick improvisera och leta efter nå kokött som var ganska mörkt. Men jag lyckades nog, för det såg ut som det skulle i slutändan! 
 
Eftersom mina hörlurar gick sönder för x antal veckor sedan, och det funkar inte för mig att låna Amandas och Astons hörlurar, så åkte jag igår til Bestbuy och köpte mig ett par! Jag slog på "stort" och köpte ett par beats by dr.dre. Med 2 års försäkring så om de går sönder så är det bara att få nya! Kan inte förklara hur nöjd jag är. 
 


 





Såhär ser även min bild ut hittills i drawing klassen. Det är ca 5 timmars mer arbete på den så mycket mer ska hända!
 
 
 

Tusen dagar senare..

 
Helgen var trevlig, Brandon kom över och hade gjort nån mexikansk middag till oss. Eftersom vi bjöd på påskbord helgen innan. Det var iaf nå pork/köttbitar som han hade marinerat med 1000 olika kryddor, så det smakade iaf, det enda som skar sig var nå vinäger som han hade haft it... vi gillar inte vinäger :c Men det var ätbart! 
Söndagen passerade utan minne. På måndagen hoppade jag min första lektion, ESL,eftersom jag var sjukt trött, seg och ont i huvet så jag bestämde mig för att sitta hemma på taket (med aston) och sola istället. Dock på kvällen åkte jag till skolan för min filmkurs. 
Tisdagen så tog jag mig (efter en mycket sömnlös natt på 4 timmar) till min video redigerings kurs. Anledningen till den sömnlösa natten var för att en uppgift skulle in till redigerings kursen samma dag. Aja, fick skylla mig själv som inte började med uppgiften i tid. 
På onsdagen (igår) fick jag reda på att min lärare i ESL var sjuk så då fick jag mig en helt ledig dag! Så jag och Amanda bestämde oss för att åka och shoppa lite i Beverly center. Omg så kul det var. Det var så länge sedan det var så kul att handla saker! För att illustrera hur awesome det är att shoppa här så ska jag rabbla upp det jag köpte: 2 jeans, 5 eller 6 basic tröjor, 1 "finare" linne, sandaler, BH och body lotion... Allt för ca 630 kr. Det där gör en riktigt glad i själen. Vi gick in i 3 butiker på 3 timmar (H&M, Forever 21 och Love culture). 
 
Både igår och idag har det varit riktigt varmt väder upp emot 38 grader. Så idag satt vi uppe på taket i några timmar. Jag gick dock nere lite tidigare än de andra för att plugga... Har suttit i princip heeela dagen och skrivit över anteckningar från en kurs till datorn. Blev klar för nån timma sen. Har midterm på måndag så tänkte att det är betydligt lättare att läsa dataskrivna aneckningar än mitt kladd som jag skrivit under lektionen (därför det tog sån jävla tid att skriva över allt till datorn). Så jag fick iaf ihop runt 13 dataskrivna sidor med bara anteckning. ROLIGT. Måste läsa ur en bok också.. uschusch.. mycket plugg kommer det bli i helgen :( 
 
Men i morgon ska jag faktiskt med på bio första gången och se spiderman 2 :3 Otroligt taggad! 
Och nu ska här sovas så man orkar med att gå upp i morgon.. 05.35 är klockan ställd på.. längtar <3
 
 
Vad vi arbetar på nu i drawing klassen (skall arbeta med samma i 2 veckor till). Vi skall rita av formerna på bordet, som sedan skall skuggas med kol.
 
 
Hur det oftast ser ut när jag pluggar ESL.