Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Frisörbesök!

FREDAG IDAG!! 
Inte vilken fredag som helst, Kenneth kommer ikväll! Amanda har röjt i lägenheten medans jag har tvättat för min egen skull. Igår var Brandon här och vi gjorde det vi alltid gör, men i och med att Kenneth ska vara här i några veckor så får vi se hur ofta jag och Brandon kommer kunna vara. Dock om vi håller oss i mitt rum (dvs inte springer ut och in genom dörren eftersom kenneth ska sova i vardagsrummet) så tror jag nog det ska gå :) Vi får bara bunkra upp med mat och dricka så överlever vi nog en natt. 
 
I morgon ska vi åka till Ikea och det har jag faktiskt sett fram emot! Jag ska köpa nya säng lakan, handdukar, kanske nån kaktus att pryda rummet med? .. Jag vi får se vad som köps i morgon. Jag ska nog sitta ikväll och skriva en liten lista så jag inte köper hela Ikea i morgon. 
 
Igår var det även planerat att jag skulle spenderat hela dagen på stranden med Brandon, men vi avbokade det och jag åkte hem efter min lektion igår. DOCK, påväg hem, fick jag en shopping impuls så jag hoppade av vid ett köpcenter som ligger på vägen för att shoppa lite. Det slutade dock med att jag på impuls gick in i en frisörsalong och frågade om de hade drop in. Tur (otur) som jag hade så var den en tid ledig! YAY. Så jag fick mitt hår fixat igår mot en ordentlig summa pengar. Måste säga att jag blev sjukt nöjd, har då aldrig blivit så nöjd efter ett frisörbesök. Hon fixade till min ombre och mitt största krav var att jag ville ha kalla färger. Och kallt hår fick jag! 
 
NU är det mat och vi ska för första gången pröva äta kyckling-hamburgare! SPÄNNANDE! 
 

Resultatet!! :))


 
Det tog uppemot 5 timmar allt som allt.. Var helt slut efter frisörbesöket.. 
 
 

Värmebölja, filmkväll och Tom Shadyac

Yttligare några veckor har gått... Måste säga att veckorna verkligen flyger fram. På veckodagarna går jag i skolan, sedan har jag i princip långhelg (tors-söndag) då jag oftast hinner med att vara med Brandon några gånger. Söndagar brukar jag dock plugga på, så det är ju skönt att få in lite rutiner. 
 
Det har däremot varit så sjukt bajsvarmt nu senaste dagarna så vi har har gömt oss i lägenheten med ac'n på.... Trots det så känner jag mig inte riktigt kry då jag är yr nu förtiden. Måste vara värmen, får helt enkelt se till att alltid ha en vattenflaska med mig (vilket jag nu har börjat ha)
 
Idag stannade jag iaf hemma från skolan.. Jag kunde inte sova alls de 3 sista timmarna jag skulle gå upp så när klockan väll ringde (när jag precis hade somnat) ja då mådde man ju sådär.. Men det var nog smart av mig att stanna hemma idag då jag haft huvudvärk och varit lite snurrig hela dagen. MEN efter lite mat, vatten och en tablett så har jag fått tillbaka lite energi, så ikväll kommer Brandon över så ska vi ha filmkväll. Jag börjar ju trots allt 2 i morgon. 
 
Måste även tillägga hur jävla cool Tom Shadyac är. Jag och Amanda har honom som lärare i vår FILM 5 klass, och man kan ju säga att jag var galet starstuck (han är ju producent och director för bl.a Ace Ventura: Pet detective, Liar Liar, Bruce den allmäktige osv.) Det första han dock gjorde till alla elever var att gå fram och hälsa, skaka hand och bara visade medmänsklig respekt. Nu senaste lektionen så highfivade vi varann och så gillar han att klänga på oss.. haha... OCH han ger oss pizza varje lektion... den är ju trots allt 4 timmar lång.. Talk about giving love.. Vilket det han förespråkar om varje lektion. Våran midterm kommer gå ut på att hitta oss själva. Så det är ju ganska najs. OCH nu senast så fick vi en varsin "Journal", som egentligen inte har något med klassen att göra, men har tycker vi ska börja skriva ner tankar osv, för det hjälper en att växa som person blablbabal. Sjukt cool snubbe. 
 
 
 
Vår "Journal" som vi fick. 
 
 
Posters som jag köpte på Venice Beach förut. Sjukt snygga (100 tusen detaljer) och sitter över sängen såklart!

semester start

Och då så var min lilla "minisemester" över. I morgon börjar jag min första skoldag med ESL (engelska lektion) och en avancerad video redigerings lektion. Jag börjar ca 11 och slutar 5 :) Det är min längsta dag så det är ju inte så mycket att bråka om. 
 
Igår var jag och Brandon på bio och såg As Above So Below och den var faktiskt helt okej. Lite för mycket historia/bakrund/jobbig brud som skulle prata och berätta allt hela tiden och något paranomalt för min smak men enligt Brandon (som har koll på lite historia) tycker den var grym. Efter filmen åkte vi hem till mig och började titta på film, men hungern steg så vi åkte iväg igen för att käka. Det fick bli nå jude ställe där de hade mackor och konstiga grejer... Haha men helt ärligt så var mackan och de vi åt över förväntan. Det var tasty. 
 
Nu har Amanda och Aston åkt iväg på barbeque/pool party hos Sara :) I och med att jag går i skolan i morgon så vågar jag inte följa med i fall om att det blir för sent osv.. Men nu ska jag iaf laga lite middag till mig själv så det får blir lite pasta med bacon :)