Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

I see fire - Ed Sheeran

Är helt fullständigt kär i den här låten.
 

Julafton, Juldag och snart födelsedag

Några dagar kvar sen så fyller jag 19 år! ... Inte för att jag har besämt att göra något speicellt.. Men fortfarande så fyller man ju år oavsett om man vill det eller inte (Y). 
 
Julafton gjorde vi heller ingenting speciellt, det blev massa god mat med familjen och sen ... ja i princip ingenting eftersom vi valde att inte ge några presenter i år. Jag åkte in på kvällen för att möte en snubbe för att köpa biljetter till Klubb tolv dagen efter (juldagen), så det var i princip det jag gjorde på julafton. 
 
Juldagen kan ha varit en utav de roligaste kvällarna i år! Jag, Amanda, Mattis och Malin förade hemma hos mig med massa blandade grejer, i och med att inte systembolaget hade öppet och vi bestämde för att gå ganska sent för att dra ut, så fick vi dricka sånt vi hade hemma. = Vin, bacardi, champagne, vodka osv.. Så det blev en massa utblandade "drinkar". Sen när vi kom till klubb 12 blev det som vanligt (börjar bli vana nu?) en tequila shots i var och cider x 2. Det var jävligt kul eftersom det var mycket folk (800+) och många man kände, eftersom det var i Norrtälje.
 
nu sitter jag här och ska antingen läsa en bok eller titta på true blood. Jag beställde även en födelsedagspresent till mig själv så jag hoppas att den sitter som jag vill..
 
 
 
(River Island Zip Collor Biker Jacket - Nelly 499kr) 
Jag har velat haft en normal "skinnjacka" bra länge nu. Slog till på denna så får vi se hur den ser ut. Annars blir det tillbakaskick! 

Produktiv vecka innan jul

Efter en ovanligt lång vecka så är det snart jul! 
I onsdags började jag vaccineringen mot Hepatit a & b, nästa spruta ska jag ta några dagar innan jag åker (det ska hinna gå ca en månad emellan). Det gick bra, förutom att jag var nära på att svimma efteråt och spydde utanför bilen... Men annars så!
 
torsdagen åkte jag till läkaren för att titta på mina leverfläckar och evn. ta bort några. Joda, han va som galen och tog bort i pricip alla jag visade. Hahah. Under bedövningen så kan jag ha svimmat och försvann en liten stund (gjorde riktigt ont i den sista som han bedövade). Men efter det så gick det bra. Faktiskt. Ingenting hände förutom att jag var lite snurrig och de efter, men gick bra! 
 
Och i fredags åkte jag till tandläkaren för att skrapa tandsten så nu är även det gjort! En mycket produktiv vecka. 
 
Igår satt jag hela kvällen med att försöka ta bort de kompresser som läkaren hade lagt för såren när jag tog bort leverfläckarna. Omg vad de satt fast. Jag fick bokstavligen slita bort huden för att kompressen skulle bort, den släppte iaf inte i första taget (Y) Vid halv 2 var jag iaf klar och hade satt på vanliga plåster och sov riktigt gott sen efter en hektisk kväll med mycket slitande och blod (det var verkligen brutalt)
 
 
 
En omplåstrad jag efter läkarbesöket. 
 

35 dagar kvar!

Jag och Amanda håller på att förbereda oss mentalt inför resan till USA och jag kan inte bli mer taggad! Vi har suttit och dreglat framför forever 21's underbara kläder.. Vi tillsammans kommer nog köpa upp halva affären när vi kommer dit. Vi börjar väll även sakta inse att vi kommer behöva snåla på mat för att ha råd med allt som vi vill köpa och göra! Tatuera mig är en sak som definitivt ska bockas av för min del!.. 
 
Är sjukt nervös inför första veckan då vi kommer dit och ska bo på nå hotell/motell.. Och jag ska ta mig till skolan efter bara nåndag med buss och tunnelbana :o Yepp. Jag kommer nog dö. 
 
Ikväll blir det iaf The Hobbit 2 i Norrtälje med Amanda och Aston :3 Tagga för det med!! heheh.. bra dag.. 

Inte långt kvar nu!

Nu känns det på riktigt! USA är inte så långt bort! :D Jag fick ringa och vara arg på CSN för att få mitt beslut, vilket jag egentligen fick försent från dom, men hade innan sett till så jag fick förlängd deadline från skolan.. Vilket CSN inte visste när jag ringde och var arg :3 Så efter det tog det inte så lång tid att fixa resten med skolan. Fick papper hemskickade med posten från skolan på bara någon vecka, så nu är det en mer verklig känsla när i princip allt är klart. Till och med flygbiljetterna är bokade och vi åker den 20 januari! :3 


Men det lilla jag har kvar på listan att fixa är visum (foto, bankkvitto, personlig grej från skatteverket), försäkring och sedan vaccineras mot hepatit A & B. Har faktiskt även bokat en tid hos läkaren för att "titta" på mina leverfläckar. Har önskat att ta bort de innna jag åker så får se om det hinner ske innan.. Annars så får jag väll boka en tid på sommaren eller något när jag tillfälligt är hemma igen. :) Jag vill ha bort de mest för att vi kommer bo i LA och det är något starkare och mer sol där, så vill inte att de ska utvecklas nå malignt melanom (cancer) i dom. Så hellre har jag nog blekta ärr från solen än att öka risken till cancer i mina otroligt fotogeniska födelsemärken. :3


Jag, Malin och Pappa har även jobbat stenhårt på att renovera köket under senaste veckan! Vi har satt upp en panel och sedan målat den en jääävla massa gånger.. Det ser betydligt mycket fräshare och mer enhetligt ut än innnan. :) Nu är det lister som ska målas och sättas upp! Därefter blir det nog lite shopping av nytt matbord, stolar, lampor och gardiner ;) Köket ska bli freaky fresh till jul!