Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Seg hemma helg

 
God kväll!
Det är måndag och jag sitter för ovanlighetens skull hemma hos Andreas. Eller egentligen inte. Min helg var jag dock första gången på jäääävligt länge hemma hela helgen! I fredags fyllde Fredrik år, så då blev det massa mys med familjen! Och god paj till mat och sedan tårta till efterrätt ;) Eftersom det var en fredag var jag som vanligt trött efter en dag i skolan. Men jag kunde iaf sova ut så jag tog chansen på lördagen men sov endast till 9.. för därefter var jag pigg! -_-

Lördagen gick riktigt segt. Back to old days.. Inte så mycket att göra förutom att städa burar, städa rum, bädda och följa med in till stan för att handla mat. Och att inte glömma film på kvällen! :) Dock så såg jag och syster Step up 4 som äntligen kommit ut! Den var minst lika bra som dom andra filmerna.
 
Igår (söndag) var det den ultimata chill dagen. Man kan nog inte ha tagit det mer lugnt.
Förutom att jag har haft en riktigt seg helg har jag drömt mig bort till festivaler världen över som jag troligtvis aldrig kommer att gå på. Har även pressat massa house musik, som om det skulle göra mig mer taggad.. på nånting.. som inte fanns.. men JA, det funkade lite iaf ;) Tog mig igenom helgen!
 
Och nu sägs det att det ska snöa på onsdag! Hoppas jag verkligen inte att dom ljuger. Det är dags med lite snö nuu.. eftersom det är det ultimata depp vädret nu så kan det lika gärna gå över gränsen och snöa lite. Kanske blir lite mer vinter känsla och man kan börja se klassiska jul filmer! ... Och till sist! SNART ÄNTLIGEN så är jag 18... Strax över 1 månad kvar nu... såå.. näära..
 
 
 

Breaking Dawn - del 2, Bio med tjejerna


Har inte orkat eller haft tid att lägga upp bilder sen smygpremiären i tisdags på breaking dawn del 2! 
Den var hur som helst helt awesome och dog innombords när DET i slutet hände. Hamnade i den fetaste chocken man kan tänka sig. 
 

hahah Ellen goes one-brow. 




Maaaanda!


Ellen ska.. visa storleken på något? 

 
Petra hakar på... 


Hahha.. Ellen gillar.. glass? :D 


hahahaha! Ingen kommentar. 


Peeetruus.


Ida joinar. 

 
mrrraaaaaw


Crazy Mooaa!
 
 
Petra.. är speciell. 
 

Gangnamn style? 

 
Hej

 
Halv sad efter bion! 


Trött Amanda! 

Luckiest girl sover by Munter

Riktigt bra cover av munther :3 
 
 

3 veckor gamla

 
Jag är helt kär i alla Janices valpar. Alla är så sjuuuukt söta.. Som små sälar! 
 
 
 
 
 
Jag och tjejeeeen 

Projektarbete i Jorm

 
Då var man tillbaka i skolan igen efter ett långt lov som spenderades upp i Jorm tsm med klasskamraterna! :D Det var väldigt roligt att komma iväg och hade tur att det var med sköna personer ;) .. Så hade med andra ord roligt! Samtidigt jobbade vi ju med projektarbetet så det är nästan klart. Vi kunde heller inte undgå att dricka lite så liiiiite fest fick det bli! 
 
Igår bestämde vi även för att ha en liten filmkväll hemma hos Jessica eftersom vi ville se klart paranormal activity filmlerna. hahha.. dom är lite läskiga dom! Vi åt iaf pizza och de innan.. Gott som fan! 
 
Jessica tar fram läppen på tåget påväg upp. 
 
Fin utsikt.
 
 
Glad Tove och Aston.
 
Taco middag! 
 
 
En vanlig frukostdag. 
 
 
Nere vid stranden.
 
 
En söt Jessica ;) 
 
En glad Tove.
 
 
Kalla människor.
 
 
Stolta människor. (Fixade precis kaninfällan)
 
 
Matlagning.
 
 
Festkväll!