Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Planering inför projektarbete & Peace n Love


Och så var man tillbaka hos Andreas! Igår satt vi och matade avsnitt av Trueblood och kollade idag klart på säsong 2, den som vi började kolla på igår 8) Dock så har ju jag redan sett alla avsnitt så det är lite halvtråkigt för mig. Vi kollar mest bara för att Andreas kan vara med mig och kolla på den nyaste säsongen som jag inte har sett sen.. och då måste han ju uppenbarligen ha sett dom andra innan ;)
Annars så sitter jag nu vid datan och chillar lite medans Andreas spelar on the gura :D Jag planerar även inför fredagen då jag ska upp till Jorm med mina klasskamrater för att göra ett projektarbete! Lite tvivel om Andreas ska med eller inte, det som stoppar honom är att han inte har pengar till bensin :/ Och det är ju helt klart förstårligt eftersom det är så jäävla dyrt! Det är trots allt typ 150 mil dit och tillbaka...

Fick även svar från min mentor att jag eventuellt kommer få jobba 2 dagar på hundcentret innan vi börjar skolan! Vilket vore perfekt att tjäna lite pengar som jag kan ge till mamma eftersom jag lånat så himla mycket av henne nu på senaste tiden...

Får inte glömma att det är Peace n Love i morgon också! guuu vad det kommer bli ös! Helt underbart att allt var gratis också :D Kommer bli så jävla awesome!

Sommarbilder


Jag åkte hem idag! Bort från Andreas! Men det vara bara för att han skulle spela landhockey osv med sina vänner.. Annars tror jag nog att jag inte hade åkt hem 8) Men jag sitter här iaf! övningskörde hem från rösa, måste säga att det går bättre och bättre för mig nu! :) Annars så har jag inte hunnit gjort så mycket idag, sitter nu och äter jordgubbar och mjölk :)
Men jag gick dock ut en sväng med Tiffany för att fota en ny header!  Men tog ju även lite andra random bilder som syns nedanför (Y)










Dagen efter midsommar


Godag! Dagen efter midsommar och jag mår super! Killen gör toast, det är dåligt väder ute (man känner sig inte tvingad att gå ut även fast man inte vill), musik är på och livet är bara bra! :D
Vår gårdag var iaf jävligt chill, skön och rolig! Middagen blev helt perfekt med egen lagad potatisgratäng, kött, sallad, rödvinsås och bea! Så fruktansvärt gott! Vi började inte dricka förens efter kl 12, vilket var skönt för då höll vi igång väldigt länge! Vi spelade pingis och gjorde det till ett dricke spel vilket blev ett trevligt och roligt resultat ;) Vi spelade även tecken, jag och Petra mot Amanda och Andreas... Jag och Petra ägde ju då sönder de första omgångarna men senare mot natten så gick det inte lika bra (Y) (undrar ju varför...) Dock så hade vi ett grymt och tydligt tecken då som funkade AS bra!.. typ.. 8D

Idag har jag och Andreas planerat att ha Game of thrones marathon! Vi ska helt enkelt ta det jävligt lugnt och bara chilla! :)

En bild som Amanda och Petra tog på macen innan dom åkte ;) Tyckte den fick komma upp!




Och sedan en bild på vår otroligt goda måltid!




Midsommar 2012!


En vecka och 3 dagar in på sommarlovet och jag har hunnit gjort en del :)
Som planerat åkte vi till Hultsfred den torsdag den 14 till söndag den 17 :) Det var otroligt kul att se alla band och träffa nya roliga människor hela tiden. Jag mådde knappt dåligt eftersom jag inte drack så mycket heller vilket var as skönt! Hade lite huvudvärk dag 2 som förstörde lite med det gick bra!
Jag fotade iaf ett par bilder som sammanfattar litegrann om hur det var, men lägger in dom senare eftersom jag inte har dom på den här datan och jag inte har tid 8)

Igår träffades jag, Andreas, Amanda och Petra inne i Norrtälje för att sola och mysa lite i parken. Det var nog hitills det skönaste vädret! Inte ett moln på himlen på hela dagen! När vi satt där kom iaf förslaget fram att vi på midsommar skulle vara tsm istället för att jag och Andreas skulle åka till Malin och Amanda och Petra skulle sitta själva någonstans. Såååå idag är det midsommar och kvällen igår slutade som så att Petra följde med mig och Andreas hem till honom där vi tittade på film och hade det as chill. Nu har jag och Petras fixat oss medans Andreas har suttit ute och solet (Fint väder idag med!).
Vi ska snart åka in till Vallentuna centrum för att handla mat och sedan hämta upp Amanda :)
Vi är redo för MIDSOMMAR!

Andreas, Jag och Petra taggar inför midsommar! ( Och jämför solbrännan.. )



Sista sommarlovet


ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Det känns helt underbart! För nu kan jag lägga den tiden som jag inte gör någonting (vilket kommer bli väldigt mycket) åt att titta på serier! Ligger efter i flera serier och så är det ett par serier som jag vill ta en titt på :) T.ex. Game of thrones, har hört från många att den ska vara jävligt bra! :) Annars är målet att jag ska försöka vara så social som möjligt! Ta alla chanser jag får (såvida jag verkligen inte pallar).

Måla är något jag också måste göra :) Dock så om jag vänder på mig och tittar på alla målningar som står bakom mig känns det inte sååå bra.. Alla är typ.. halvklara, ingen är HELT klar tyvärr :/. Så får nog öva på att göra klart målningarna.

Nu ska jag gå och äta lite pyttipanna och ägg som blir lite av min brunch :) Senare så kommer Andreas och tanken var att vi ska in till Norrtälje för att handla prylar till Hultfred! (Som är på torsdag?!?!?) Sen ikväll har vi planerat film och mys :D Men nu måste jag gå och käka!

Känns btw ganska jobbigt att det här är det absolut sista sommarlovet någonsin :o det känns som om jag verkligen vill få saker gjorda, göra något som jag kommer komma ihåg.. På ett sätt är det skönt med inget sommarjobb, då kan jag verkligen ägna tiden åt mig och mina kompisar (och andreas såklart) .. Men åh andra sidan har man ju inga pengar att faktiskt hitta på roliga saker med dom -_- Jaja.. Allt kan inte vara perfekt!

Cleeanny day


Idag har det varit en väldigt lång dag där jag för den mesta delen har städat! Har skurat hela kiosken, alltså väggar + golv.. man kan ju säga att det behövdes (Y) Och sedan eftersom jag var på städhumör passade jag på att ta mitt egna rum som såg förjävligt ut! Så nu ser det faktiskt helt okej ut :)
Andreas var här men åkte hem vid 4.. (jag skickade i princip hem honom då jag hade så mycket att göra.. skulle städa juuu)

Men nu sitter jag här nyduschad efter att jag städat klart, målat på en ny bild och fikat med familjen. :) Det är med andra ord dags för att sätta på en film! Tänkte se footloose då jag inte sett den :) Spännande! 


Shopping helg


Helgen var lite extra lång eftersom jag tog ledigt i fredags :) En helt onödig skoldag och jag behövde den starkt för att vila ut mig efter den jobbiga veckan.. Långa dagar + plugg på kvällarna.. Jag behövde verkligen sova ut :)
I fredags mötte jag iaf Andreas i täby för att shoppa lite :) Det slutade med 2 linnen, en tröja och en spets bandeau bra.. :) Och så överraskade Andreas mig med att han hade köpt ett par hörlurar! (som jag också hade tänkt att köpa) otroligt gulligt av honom <3

I lördags skulle Andreas repa så jag begav mig till Kista för att shoppa med min syster där :) haha slutade med att Mamma och Pappa också kom dit, så vi gick runt i typ jävligt många affärer.. och tror nog inte vi missade att gå igenom ett enda klädesplagg ;) (så noga som vi kollade..) Vi kom dit iaf halv 1 och var klara strax efter 4 :)
Åkte iaf hem till Andreas igen och vi hade en liten mysig filmkväll (som vi brukar ha).

Och så var det ju idag.. Jag åkte hem ifrån Andreas ganska tidigt för hinna hitta på något projekt hemma, typ städa rummet eller liknande :P Så det ska jag snart börja med att göra!
Nyss så beställde även jag och syster 2 par jeans ivar.. Helt fucking undebara <3



Kläderna som jag köpte i Täby:



Btw.. Min målning går väääldigt sakta! Men framåt med små steg ändå :) Tänkte måla lite på den ikväll om jag hinner :)