Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Mardröm och Janice valpar

 
God dag! Ännu en helg så sitter jag nu hemma hos Andreas medans han repar. Vi har börjat kolla på Tomb Raider, eftersom han inte hade sett den. Skandal. Så lite payback från alla Star wars filmerna i somras. Nej men Tomb Raider är ju faktiskt är en sådan film man måste ha sett.
 
För övrigt så kan jag inte släppa en "mardröm" som jag "drömde" imorse. Det kändes inte som att jag drömde, utan jag kände hur jag låg och sov i sängen som jag gjorde då, och helt plötsligt började någon rycka i dörren eller fönstret. Jag låg fortfarande och halvsov men efter en stund att det hade hänt så vaknade jag till ännu mer och tänkte om det verkligen hände?... Fönstret var ju halvöppet men det tänkte jag inte på då. Så jag låg helt vaken i mörkret medans Andreas sov. Jag såg framför mig hur jag var i en paranomal activity film och så känner jag hur mina fötter ligger utanför täcket och min första tanke är "fuck no", in under täcket med dom fort som fan innan nån släpar bort mig. haha nej usch, jag var fan rädd... MEN.. Jag klarade mig! yeeeeey.. Nu när det är ljust igen så är det inte lika läskigt. Andreas har ju även en väckaklocka som lyser i mörkret som gör att man kan se konturerna i rummet (Y).... inte så mycket till hjälp alltså.. Var tvungen att kolla på klockan också för att se om det var möjligt om någon kunde tänka sig vara uppe på en söndag morgon... kl var 05.45.... Inte så troligt med andra ord. 
 
Jag sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på medans Andreas inte är hemma.. Jag har två böcker här som båda två är spännande, men vet inte om jag orkar läsa. Men det blir nog sista alternativet. Får nog göra det jag brukar, sitta och uppdatera facebook och läsa forum. That's my life.
 
Får inte glömma att nämna att Janice fick valpar i torsdags! :D ååååååååååååh! Vad fina dom är <3 Helt otroligt... så fick hon 7 valpar varav 2 röda och resten svarta... Ingen av oss visste att hon ens kunde få röda valpar! Helt underbart att hon fick det, en utav dom var tik också, så den blir nog troligtvis att behålla!
 
 

Halvvägs genom praktiken

 
Veckorna bara flyger fram och det är bara en och en halv vecka kvar av praktiken! Det går så jävla fort, men skönt ändå, praktiken är lite krävande ;) 
Men ändå väldigt intressant och det är ju något man inte gör varje dag, dvs titta på operationer och sånt! hahah men äckligt i bland... Kiss.. bajs.. dregel.. sår .. blod.. kräk.. organ..ja... En liten del av min vardag nu förtiden.
Exempel 1. Idag kom det in en katt med en sprucken varböld.. INTE så jätte mysig! Fyfaaaan va äcklig. Luktade.. varade.. man såg in ganska bra till köttet på katten också .. Mmmmmmyyys! 
Jag blir ganska härdad ändå, från början hade jag ganska svårt med blod.. men nu har jag klarat av det mesta, inte svimmat nå mer iaf! Framsteg! Lite varm i kroppen blir jag om det är mycket blod. Menmen! 
 
Och snart är det dags för Janice att valpa! Guuu vad jag vill att hon ska ploppa ut valparna alreaadyy! Massa små aussie valpar vill jag ha hemma :3 Nejmen.. En liten tik vill man ju alltid ha. Jag har stora framtidsplaner för den valpen, hon ska få springa med mig när jag joggar utomhus, jag ska träna lydnad och lite freestyle med henne! Sitter jag och säger nu. ... Kommer nog inte vara så sen ;)
 
Har heller inte träffat Andreas på ca en vecka nu .. Lite halv segt har det varit men på torsdag har han iaf sagt att han kan åka till mig.. Glad tjej jag blev. :)) Och så har vi ju faktiskt helgen på oss att vara! Så det ska nog gå. 
 

Hundvakt

 
Då ska man vara hemma hela helgen eftersom mamma och Malin är på hundutställning. Bara jag och pappa hemma som tar hand om alla djur. Klockan är inte ens 12 och jag är redan trött av att ha sprungit runt och fixat. Förstår inte hur pappa har orkat som var uppe halv 8 i morse. 
Det krävs ett lite extra öga på några av hundarna så det är väll min uppgift att se till att dom överlever helgen .. Även  titta till Janice som ska få valpar snart lite extra. Kanske gå ner och sätta mig i systers rum en stund och hålla janice sällskap. Kanske passa på att titta på vampire diaries! Blev inte av igår.. var så fruktansvärt trött. 
 
Igår bokade jag även biljetter till "Breaknight" i Norrtälje som Jag, Amanda, Petra, Ellen, Moa, Mattis och Ida ska gå på :) De ville se smygpremiären av Breaking dawn - del 2 och då var vi tvungna att se del 1 också. Menmen! man ska ju inte klaga! Vi har iaf samma platser som vi har haft varje år nu! På varje smygpremiär! Ganska så häftigt :D 

Hunter Hayes - Storm Warning

Gillar låten :D 
 

I'm the swimmer och kvälls motionering!

 
Dag 2 av praktiken är avklarad och det går bra! Igår gick det dock lite sämre. Jag var med när de tog blod prov på en katt. Jag märkte det inte själv först med sedan märkte jag att jag började bli lite yr och sådär.. Jag klarade mig igenom hela "blod provtagningen" men när jag gick ut ifrån rummet så började det flimma som fan framför ögonen och jag svimmade (Y) Fuuuck yeeaah Linda! Good way to go första dagen på praktiken! ... -_-
Så jag låg iaf raklång på golvet i korridoren.. Fick hjälp av ... ja.. kommer ju inte riktigt ihåg var lite snurrig där, men jag fick hjälp upp iaf in till ett annat rum! Jag piggnade ändå till ganska fort men jag hade slagit i huvudet i nån pappersställning som satt på väggen.. så har 2 bulor som gör ganska ont när man tar på dom och så hade jag en ständig huvudvärk hela dagen igår men som försvann när jag vaknade i morse. yeeey! 
 
För övrigt mår jag riktigt jävla bra just nu! Tog mig precis lite tid åt att motionera på springbandet! Blev en 25 minutare idag.. och jag har till och med gått utan smink hela dagen så jag känner mig jäääävligt fräsh nu efter att jag duschat också .. Känns bra.. :3
 
Nu är det bara för mig att föna håret och platta det så jag slipper göra det i morgon! Mer lätthanterligt när jag plattar det... Annars bryr jag mig inte så mycket om mitt utseende nu när jag är på praktik (y) 
Och så lite te och tv så blir det en mycket trevlig kväll :) 
 
 
 

Introduktionsdag och Andreas avritad

 
Introduktionsdag idag på praktiken, så har egentligen inte börjat än. Är helt ärligt ganska nervös inför i morgon då det börjar på riktigt! 
Annars så hade jag tid i att gå i jävla många affärer idag. Köpte mig ett skissblock och lite pennor på clas ohlsons och hitills verkar dom okej. Därför var jag tuvngen att pröva rita en första bild i mitt nya block och det fick bli från en suddig jävla bild på Andreas. upprepar... sjukt svårt att rita av en suddig bild. 
 

Vill kunna rita!

 
Efter en otroligt lång skolvecka med prov och inlämningar så är det äntligen helg! Prakitken börjar även nu på måndag och det är bara att se fram i mot det i 3 veckor framöver! Ska ändå bli ganska skönt att slippa skolan i 3 veckor + höstlovet. Ganska skönt att jag har praktiken i Norrtälje så jag slipper pendla.
 
Just nu börjar jag bli helt galen på folk som kan rita! Jag vill också kunna. Jag har därför bestämt mig för att jag ska rita, rita och rita! Övning ger färdighet och tillslut så måste det bli bra. Så är det bara! Jag tänkte därför gå nåndag till nått bra ställe och köpa skissblock och kanske lite pennor. Jag köpte några i England förra året men de börjar bli lite.. ah.. jag behöver helt enkelt nya! Och typ clas ohlsons borde ha nå skissblock.. bättre än ingenting :)