Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Manda photoshop


Idag så färgade vi amandas hår 8) Bland annat.. Hon är påväg att bli rödhårig på impuls igen! Samma som förra året ;) Mer lyckat denna gång måste jag säga :) inte världens största skillnad men lite ändå :)
Så jag fick leka lite med hennes hår och sminka henne lite 8D inte för att det heller blev en sådan stor skillnad från vanliga fall men lite ;)

och så här är en bild jag tog som jag även redigerade i photoshop, bytte även ögonfärg och då ser man inte alls att det är Amanda vilket är sjuuuuukt mindfuck :O


Orginalbilden :)

Den redigerade bilden :)


Estet i skolan


Juste! Jag har i skolan även blivit klar med min Tornment målning som jag.. ah blev lite halvnöjd med.. I slutet orkade jag bara inte så jag ba kluddade på bakrnden vilket syns väldigt tydligt 8D


Lägger även in bilden som jag har börjat på, som jag sen när jag har tecknat klart den tänkte måla över lite färg :)
Jag är dock inte alls nöjd över hennes ansite så det har jag inte med :)

Jag börjar nästan också tröttna på att måla på den här bilden så vi får ju se hur den kommer bli sen -_-


Cirkeln


Jaadååå, då var det lördagkväll..
Har inte fått så mycket gjort idag trots att jag hade många timmar för mig själv där itag. Har typ tid för mig själv nu med men orkar bara inte ta tag i för att göra något som.. att typ plugga..
Så jag sitter och kollar runt på lite olika bloggar osv..

Har även planerat att jag och Amanda ska vara nästa helg typ.. mycket bland annat eftersom Andreas ska ner till skåne för nå elevråds skit...
Men det är bra för då får jag lite tid för mig själv, och amanda såklart ;)

Har även nationella prov i matte på fredag så tänkte kötta lite matte nu hela veckan :/ känns som om det kommer behövas ganska mycket (Y)

Och i morgon! Då ska jag, Amanda, Petra och Andreas se The hunger games i norrtälje :) Jag och Andreas tänkte äta något gott innan :) Bland annat för att jag lovat att bjuda honom på middag och bio (Y) :D Men det ska bli kul att se den iaf, har ganska höga förväntingar då jag hört mycket bra recensioner från böckerna :) Har själv inte läst böckerna med tänkte göra det efter jag sett flmen, har av erfarenhet förstått nu att böckerna brukar vara bättre.. så ska inte förstöra filmen genom att läsa böckerna innan ..

Nu ska jag iaf forsätta läsa lite på cirkeln :) En jävligt spännande bok hitills! Den handlar om ett gäng ungdomar som typ.. upptäcker att de har nånting gemensamt och ska bekämpa ondskan av något slag :) Ah har inte kommit så långt i boken än.. men spännande verkar den iaf!






Helg och Ett års firande :)


Och så var det helg igen.. Igår var vi hos Nico då vi firade Nico och Malins ett års dag :) Jätte trevlig kväll :) Dom där pojkarna lagade mat som tog... aah några timmar med det blev iaf gott! Förrätt, varmrätt och efterrätt :)
Och nu sitter jag i Andreas rum som jag så ofta gör, han ska snart iväg för att repa som troligtvis kommer ta några timmar.. jag kommer väll plugga lite, läsa.. sitta vid facebook :D sånt där vanligt tidsfördriv.. Kanske lite the sims också.. varför inte? 8)

Veckostart!


Gokväll!

Detta känns som att vara en bra start på veckan! :) Jag tog tag i bloggen och fixade lite på designen.. Det enda som är nu är lite små ändringar här och där och eventuellt en ny header, men förutom det är jag nöjd :)

Har även tränat lite.. Sprungit på bandet en stund och gjort övningar som jag troligtvis kommer få träningsverk av :) Jag sitter här iaf helt nyduschad och tänkte titta på en film som går på tv, antingen Bridget Jones diary (lutar åt den..) eller Dirty Dancing som börjar typ... nuuuuuu :)
Såååå därför tänker jag gå och titta på den! Heeej

Rock the house, 18års fest och extra helg!


Hejsan!
Nu har jag lite att berätta.. har inte orkat att göra något inlägg på några dagar 8)
Så i fredags så åkte jag på "Rock the house" en spelning som Amanda och Andreas klass har fixat :) det var kul! Dansade jävla massa... blev svettig med andra ord.
'
På lördagen skulle Andreas ha sin 18års fest, jag tvingade med Petra då jag ville ha med mig någon 8) Och tro mig det var AS kul! Helt klart något man inte glömmer i första hand! Petra fotade och filma en massa, mycket av det är jävligt pinsamt men det är väll bara att leva med antar jag.. -.- Sedan på söndagen orkade man inte röra på sig så mycket så jag var för mesta dels sängliggande hemma hos andreas.

Och sedan har veckan bara gått förbi.. Idag är det torsdag och vi hade egentligen 1 lekton i dag kl 9 som jag kände att jag inte riktgit behövde komma på så jag är hemma idag! Hos andreas.... som också är hemma.. Är som en extra helg då vi inte kommer vara så mycket denna helg 8) Och vi somnade sjuuuukt tidigt igår (jag bara dog..) typ 9... haha så vaknade vi halv 9 för båda var tvungna att sjukanmäla sig ;)

Så nu ska jag väll antingen göra lite plugg eller spela the sims 8) haha kommer väll märkas vad som görs ;)

Victoria Francés


Här är bilden som jag iaf har suttit och ritat på :)



Söndagen


Då var det sista dagen på lovet :/ Fyfaaan vad det här lovet gått för fort.. Igår åkte vi till Åland och hade en jätte trevlig stund tillsammans! .. lite för trevlig kanske .. 8D Kan lägga upp några bilder senare :)

Idag hade jag tänkt att forsätta rita på en teckning som jag började på i fredags.. Tänkte även träna lite idag, pröva mina nya träningsbyxor med andra ord! :D Låter som en bra forsatt söndag tycker jag ;) kaaaanske.. men bara kanske plugga lite också (a)

Nu ska jag rita iaf! ( den kommer också upp sen när den är klar ;)) Heejheeej

Pokerkväll och begravning


Hejhej! :)


I onsdags kväll när jag var hos Andreas blev det bestämt att vi skulle åka hem till Andreas kompis Richter för att spela poker med yttligare 5 andra personer... Det blev jag och grabbarna så att säga :) Vi gick och la oss halv 4 och jag sov inte så jätte mycket, då sängen som jag delade med andreas var väääääldigt liten, så man fick ju inte den plats man velat (Y) När vi gick upp (runt 12) så tog jag bussen direkt hem för att inte slösa bort hela dagen :) Var ute och gick en promenad med Bella och tog det as lugnt 8)

men idag har vi iaf varit på farmors begravning <3 Det var jätte fint och trevligt att träffa kusinerna och annat folk :) Senare ikväll kommer även Andreas hit för att vi i morgon ska troligtvis åka Ålandsbåten :))
Ska även försöka övninsköra lite med pappa ikväll :) Så ser min dag ut iaf.... Haaaaave a good daaay yooo!