Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Lily Lolo produkter; Beautyplanet

Nu börjar mina pengar sina så att söka jobb står högst upp på min lista! Men jag beställde iaf lite grejer (det som gjorde att jag nu är lite fattig) från beautyplanet, och jag måste säga att jag är imponerad hur snabba de var på att leverera! Jag beställde grejerna i torsdags och fick hem dom igår (fredag). Mycket bra. 
Jag tänkte iaf börja med mineral produkter för att se om det är för mig! Jag beställde iaf hem 2 produkter från Lily Lolo; Mineral foundation - Blondie och Mineral Shimmer - Stardust. Så nu väntar jag på grejer från Nelly, som jag också beställt.. bland annat en kabuki brush, så kan inte pröva mina mineral produkter riktigt än :) 
 


 
 

Höstbilder







Höstbilder - Bonnie







Arbetslös - tips från coachen

Nu är hösten verkligen här! Älskar hösten, absolut min favorit årstid. Det är det perfekta vädret för att ut och gå i! Inte nog med att höstens alla varma färger är helt awesome.. Tänkte ta mig en sväng med kameran idag och fota lite höst här runt omkring :3 
Planerna för dagen är övrigt att rita klart min "Jace wayland" teckning och se lite avsnitt av Walking dead eller Revolution som jag ligger efter i :)
 
Det gäller att ta en dag i taget när man är arbetslös och verkligen hitta saker att göra så man inte tänker för mycket på hur ens liv faktiskt suger just nu. Jag har egentligen redan kommit över den delen, men måndagar är absolut värst.. Det är den dagen som man inser att man kommer sitta hemma och ensam en hel vecka igen. Kan tänka mig att det känns lite som att sitta i fängelse, dock för min del värre... Jag har iget "utsläpp" datum.. Finns inget för mig att räkna ner till.. -_- Menmen, snart får jag reda på lite saker så då vet jag om jag ska börja ta reda på livet och söka lite jobb.. Hoppas inte för snart dock, vill hinna läsa lite böcker tills dess :3 
Och nu ska jag skriva en lista på saker jag vill få gjort under dagen, så jag får konkreta saker att tänka på. :)