Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Renovering hos Andreas


Så i torsdags gick jag och Andreas och såg The dark knight rises! Och den var som föreställt helt jävla grym! jag ÄLSKAR att Joseph Gordon Lewitt spelar Robin! Han passar perfekt som en Robin :D
Därefter åkte vi iaf hem till andreas för att sova, klockan var ändå ganska mycket och han jobbade ju dagen efter. 

Jag åkte iaf hem på fredagen och taggade inför att åka till han igen senare på dagen. Det blev inte så att jag åkte till han då han skulle på en konfirmation på lördagen så istället följde jag med Mamma och Pappa när de hämtade nya husvagnen! Snacka om fin! Jag skulle verkligen inte säga nej på en semester med den nu iaf! 

Men på lördagen mötte jag iaf Andreas, hans mor och hans moster i Arninge där de hämtade upp mig. Det vara dags att kolla på fondtapet till andreas rum som han ska renovera :) Vi var inne i jääävla massa tapet affärer men vi hittade en tillslut som vi fick låna hem och jämföra lite :)
Sedan började vi röja satan i hans rum! Tog en jävla tid och när kvällen var slut hade vi tömt hela hans rum förutom sängen och satt upp några bakrundstapeter. Vi sov sedan i rummet som luktade.. lim... Ja.. usch.. 

På söndagen forsattes det sättas upp bakrundstapeter och vi målade även två väggar i en mörkgrå/blå färg och vitlaserade taket!
Ungefär det vi hann med ppå två dagar :) Sen så åkte jag ju hem idag då han jobbade! De är i stort sätt klara har jag hört, bara fondtapeten som ska upp! 

Jag har iaf kämpat satan idag med att städa mitt rum! För jag planerar i framtiden att renovera mitt rum också, så då har jag rensat alla möjliga små gömmor som jag har.. Så jag besparar mig den tiden då... så nu är det cleeaaan't från massa skit 8)
Duschat har jag också gjort nu och ska snart lägga mig i en nybäddad säng ... Så.. jävla.. skönt..

Parken med Moa!


Såå idag var det ju riktigt jävla varmt! Igår pratade vi om att träffas alla och sola lite i parken! Det slutade dock med att det bara var Moa och Jag som kunde! Så vi tog oss till parken för att sola och snacka!
Det stekte på så att säga! Jag hade tur som smörjde in mig innan iaf! DOCK.. så dålig som jag nästan alltig är så nådde jag inte riktigt att smörja in bak på ryggen.... Så det syns ganska så tydligt vid bh bandet där jag fått en blek rand.. 

Men förutom det så mår jag prima! Har hjälpt till lite här hemma och har planerat att jag senare ikväll ska se Batman - The dark knight för mig själv.. Då jag såg Batman begins igår med Malin och Roger :) FÖR imorgon så är det så att jag och Andreas ska gå på bio och se The dark knight rises! Kommer bli helt jävla awesome! 8D 



Grillkväll hos Amanda

Så var det måndag igen! En dag där ingenting är planerat.. föurtom att sitta hemma och kolla på film i min ensamhet.
I lördags träffades iaf Jag och Petra utanför fylgis för att handla mat till mig, Petra, Ellen och Moa. Ellen mötte oss lite senare och Moa mötte oss strax innan bussen skulle gå. Det blev iaf kött, pommes, sallad, rödvinsås, chips och dipp! :D En väldigt god middag! (som vanligt). Vi grillade och hade tur med vädret att det var så varmt och skönt på dagen! Mot kvällen blev det kyligare men vi tog oss då in och hittade på saker (kommer inte ihåg vad vi gjorde).. Men vi spelade iaf kort och senare tittade vi på film.. skräckfilmer.. yeeeey.. Jag blev dock väldigt trött där ett tag så jag somnade en stund men vaknade upp igen vid 3-4 :)
Vi gick iaf och la oss strax efter 5, då vi som vanligt ligger och pratar in i det sista!
Moa, Petra och Victoria tog bussen som gick tidigare då de troligtvis var lite tvungna att ta sig hem tidigare. Jag och Ellen stannade kvar till tjugo i 5 bussen. Vi hade det trevligt med filmer och frukost tills bussen skulle gå!
Det har iaf varit min helg. Nu sitter jag och är rastlös som jag brukar vara när jag inte har någonting att göra. Det är inte så bra väder iaf så känner mig lättad att jag inte MÅSTE gå ut och hitta på något, vilket jag annars känner att jag måste göra.
Dock så ska vi senare åka in en sväng till staden med några hundar som ska ställas ut för att social träna dom lite! Jag tänkte då dra med mig skygga Bella så hon också får komma ut lite! :)

En drink jag slog ihop hemma hos Amanda :) Vodka peach, apelsin juice och en drinkblanding! En riktigt söt goding som jag absolut kommer göra flera gånger! :D

Shopping i storstaden


Det har varit en riktigt lång dag idag! Som planerat skulle jag möta Amanda i Stockholm då vi skulle shoppa lite. Det blev lite komplikationer för mig på morgonbussen då den inte gick dit jag ville. Men jag tog mig iaf till Danderyd där jag satt och väntade på Amanda som var på ingång :)
Vi kom sedan in till centralen strax innan 10, då vi märkte att inga affärer hade öppnat än. Några minuter senare var det full rulle!
Jag köpte ett linne på HM och 2 tröjor galet snygga tröjor på Bikbok! Troligtvis mina nya favoriter!
Har nu även lite ont i benen efter att ha gått hela dagen och jag ska inte ens nämna hur trött jag är just nu! Andreas ligger här bredvid i sängen och vilar lite, ska antingen väcka honom eller joina.. DOCK om jag lägger mig för att vila jag med kommer vi troligtvis somna båda två och sedan vakna upp senare i natt med tvn på... som vanligt ;)

I morgon är den efterlängtade "hänga,umgås"-dagen med kompisarna! Har hittills inte bestämt när och var vi ska träffas men det kommer väll komma fram tillslut.

Det är just nu GALET varmt inne i Andreas rum så ska nog ta och öppna ett fönster innan jag dör!

Solig sommardag!


Åh vilken fin dag! Så härligt väder ute! Solen ba skiner! Som den gjorde igår med! :D Sånt här gör en så glad! Jag ska dessutom åka till Andreas senare så dagen forsätter att bli bättre.
Jag har iaf varit ute i solen och gått en sväng med Bellis. Vi (the gang) har planerat att vi ska träffas i helgen, umgås och så.. men vi har som vanligt ingen att vara hos .. Riktigt jobbigt -_- .. vi får se hur det löser sig! Brukar göra det iaf. Och på fredag är det planerat att jag ska in till Stockholm med Amanda för att handla lite :)
Men nu ska jag packa lite!

Dunderskön låt

Helt jävla awesome låt eller vadå?






Äntligen internet!

Äntligen så funkar internet efter 4 dagar!
Blixten slog som sagt ner i fredags under det föjävliga ovädret! Då rök iaf vår router och andra viktiga saker i byn som gör att vi får internet! Telefonen dog också.. inte lika viktig men ja (Y)
Så nu äntligen! :D Kan jag få njuta av min nya dator!
I fredags efter åskvädret åkte vi iaf med ålandsbåten för att äta god mat och bara ta det lungt. Det blev oväntat bra väder ute till havs :) Väldigt skönt!

Och på lördagen var det American car show som jag tog mig in till! Mötte Amanda vid kassan och vi gick sedan runt och kollade på fina bilar. Därefter begav vi oss till "burn" hörnan där bilar inom ett inhängnat område burnar och sladdar runt.. Riktigt roligt att se på :D Sen efter träffade vi på Ellen, Jullan och Stefan. Gick till en bekants bil och stod där och hängde. Efter en stund så skulle iaf jag och Amanda åka hem till henne!
Väl hemma hos henne tog vi det väldigt chill och spelade gitarr och spel.. det vanliga helt enkelt :D
På söndagen åkte blev jag hämtad av fredrik och åkte hem. Väl hemma gjorde jag inte ett piss.. Satt och målade på en tavla hela dagen :) (ser ut som svin)

På måndagen pallade jag inte att vara hemma så efter att Amanda hade slutat jobba tog jag cykeln in till stan (det var ju sådant fint väder) och vi planerade att äta ute, köpa cider och titta på film :D Hahhaha satan var ont jag har i baken efter att jag blev skjutsad på cykeln... jävla amanda och köra på gupp... hah men det var riktigt kul iaf.. Sen hann vi precis tillbaka till lägenheten innan det började spöregna! Kan ju säga att Amanda fick trampa på efter att vi hämtade vår mat (Y) hahah men in hann vi! Åska började det göra också..
Vi hade iaf planerat att tända ljus och ha det jävligt mysig.. Tro som fan att vi inte hittar varken tändare eller tändstickor någonstans i lägenheten :O Letade som fan gjorde vi! Så vi var riktigt nära på att knacka på hos grannen för att fråga om dom/den kunde tända vårat ljus 8D Men pussys som vi är så sket vi i det.. Kenneth skulle komma över senare så vi hoppades att han hade nått i bilen :)
Och inte nog med att vi inte hittade tändare eller tändstickor.. Vi hittade heller ingen kapsylöppnare :O Då var botten nådd. Inten kall cider och inga ljus.. Livet suger (Y).. Men sen så efter några försök fick jag iaf upp kapsylerna med min cykel nyckel :)))
hahah amanda.... *suck*... Försöker öppna med en gaffel.. desperationen tog över.
Därefter så kommer kenneth och hittar tändstickor som tydligen låg "synligt" inne i köket.. Det var inte ett litet paket heller, ett stort synligt jävla paket.. Då kände man sig lagom dålig :D men vi fick iaf vår mysiga lillfredag <3 .. Vi gick efter filmen och la oss eftersom amanda skulle jobba dagen efter (= gå upp halv 5.. )
Så idag gick jag upp runt 5 och tog bussen hem med cykeln.. Man orkar ju inte cykla på morgonen. Försökte sedan somna om, men gick inte så bra som jag hoppades :)

Så jag får se hur dagen utartar sig! Om jag pallar åka till Amanda igen, eller om jag ska stanna hemma och titta på film med Malin och Roger :) We shall seee...

Försöker måla av..


Jag börjar sakta men säkert vänja mig att inte sova längre än 12! Känns som ett rimligt mål iaf. Dessutom om man sover längre så missar man ju dagen känns det ju som! För övrigt så ligger Andreas fortfarande och sover medans jag springer runt och kacklar lite. Det åskar inte allt för långt bort härifrån och jag hoppar bara att det inte kommer hit, även fast jag vet att det inte är något större regnoväder.
För övrigt så blir jag lite halvsugen på att forsätta måla på mina halvfärdiga målningar.. Känns inte okej att ingen av dom är klar.

Här är iaf orginal bilderna på de sakerna jag målar:

Fire Within Me

En bild som blivit gjord i photoshop av en otroligt talangfull peron :)

http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/000/cache/bald-eagle_1_600x450.jpg

En örn som är troligtvis bara är fotat.

http://images.contentreserve.com/ImageType-100/1531-1/%7BC36DF69B-187E-43B0-BD34-7414C2DCA0A5%7DImg100.jpg

Och sedan ett bokförlag.

 

Den bilden som jag hitills är mest nöjd med är heltklart örnen!


Jag hoppas på att senare idag (om det inte åskar) kunna jogga lite! Igår orkade jag inte då vi skulle jogga för att det var för tidigt efter maten och jag fick håll direkt.. Så jag tog cykeln medans Andreas sprang :)
Men idag blir det inga fuskerier på den fronten! Nu ska jag försöka väcka andreas så vi kan äta lite frukost..


Dator beställd!


Dags att gå upp snart känner jag! Amanda ringde för nån halvtimma sedan och har jobbat.. man känner sig ju lagom lat då :D Men snart ska vi upp och käka frukost! Det ska vi faktiskt.....
Men igår (i natt) beställde jag även en dator som troligtvis är x gånger bättre än vad min var! kommer hur som helst bli nöjd! OM jag har riktigt jävla tur så borde jag få den på fredag.. men då får man bara hoppas :) Såg även nu att den ha levererats (fick ett mail från hemsidan).. så yeeey! :D

Nu börjar jag bli jävligt pigg så ska väll ta och väcka Andreas för att gå och käka some frukost!


Datorn som jag beställde! En Acer Aspire X1930 :) Hoppas den duger!

M&S cover


Helt jävla otroligt grym han är <3


Död dator


Idag åkte jag hem från Andreas, med hopp om att jag skulle kunna ut och jogga, sitta vid datan och kolla lite på film och så.. Men allting blev SÅ fel. Det första jag lägger märke till när vi lämnat Andreas hus är att jag glömt min externa hårddisk = inget filmtittande för mig.. Det andra är att det blir sämre och sämre väder och till slut så börjar det regna och bli lite åskigt väder = ingen joggingtur för mig. Och så det tredje.. då kunde jag ju iaf sitta och chilla framför datan med en film. men NEJ! Datorn vill inte starta, den lyser, surrar och sen stängs den av igen. Allt på typ 3 sek. Så vi plockade isär den och gjorde allt vi kunde men den är stendöd :/ Dock så är hårddisken intakt vilket är tyop det viktigaste! Så nu väntas en ny dator inom en framtid :) Har 2 tänkbara alternativ som min snälla broder Fredrik ska få välja emellan.. han kan det där och jag litar på att han väljer en bra dator som passar mig :)



R.i.p dator :( 2005-2012. 


Joggintur hos Andreas


Idag som planerat åkte jag till Andreas! Vi har inte gjort så mycket förutom att jogga lite och lagat mat. Vi kollade även lite på Bad boys 2 som gick på tv. Strax där efter kom Nico och Jonas hit och vi har spelat pingis med en jävla massa olika föremål och kollade klart på bad boys 2. Nu sitter dom iaf och spelar ps3 och jag sitter vid datorn, för jag har helt enkelt inte samma intresse av att spela ps3 som dom har.

Annars så slog jag mitt personliga rekord när vi var ute och joggade! cirkus 4,5 km och typ 34 min. Var dock tvungen att pausa två gånger då jag ena gången bara var allmänt död.. Andra gången var jag tvungen att stanna för att bh'n trycte på en jävla massa och jag kunde knappt andas. Jag hade som sagt en sport-bh över, så jag tog av mig bh'n och jag kände mig sedan heeelt fri! Får se hur ofta jag pallar ut och springa så här, i mina tankar så vill jag springa en tur varje kväll (om vädret tillåter).. Men så tror jag verkligen inte att det kommer att bli.. bra inställning!

I morgon har Andreas planerat att gå ut med några kompisar så vi får se vart jag tar vägen. Antingen stannar jag här eftersom andreas har ff, eller så åker jag hem och lodar, vi får se hur det blir iaf!
Nu börjar jag bli helvetes trött men vore lite fult att gå och lägga sig när det är folk här 8) kommer väll däcka i soffan snart istället :)

The amazing spiderman och fullmåne


Ännu slutet på en väldigt bra dag :) Igår reserverade jag och Andreas biobiljetter till den nya spiderman filmen
som vi såg idag :) Hade inga större förvätningar på den men den var fanimej bra! heheh gillar nya spiderman... trots att Tobey är lite av den "riktiga" spiderman. Men nu jävlar har vi en ny spiderman i stan!

Annars så har jag inte gjort så mycket sedan Andreas åkte hem efter bion. Jag har tränat lite lungt och sen nu duschat. Efter jag hade tränat kände jag för att gå ut lite eftersom jag var varm och då la jag märke till att månen var helt jävla awesome :) Så joggade tillbaka till huset för att hämta kameran och sedan fota 8) Så då har jag suttit och fixat bilden lite så man ser månen..

Nu tänkte jag dock värma på våra matrester från igår = potatisgratäng och kött!


Mumford & Sons, Projektarbete


Nu är man lagom slut efter en långt jävla helg! Peace n Love var fresten helt super AWESOME! Det var magiskt att se Mumford and Sons, helt klart mitt nya favorit band. Vi hade även perfekta platser bland underbara människor :)
Innan mumford and sons såg vi lite av SMK (svenska slagsmål klubben) .. Appropå namnet så fick jag en fin armbåge ragt på läppen så jag fick ett fint litet sår ;) Annars gick vi runt på festivalområdet och hade det jätte mys! vi såg även Wolfmother som var helt galet... Höll på att bli ihjälklämd och dödad i publiken med det gick ändå!
Det absolut sämsta med hela Peace n Love var att det var så jääävla långt för att ta sig till bilparkeringen :O Minst en halvtimma att gå! Och efter en hel dag med jävla massa hoppande så var det inte så trevligt! -_-

En bild när Mumford and Sons spelade! :D


Och i lördags så kom Aston och Tove hit för att vi skulle göra vårat projektarbete.. Tanken var från början att åka till Jorm men det blev avblåst :P. Så vi filmade istället hela filmen här hemma hos mig vid kyrksjön! hahah vi får se hur bra filmen blir egentligen... Troligtvis riktigt jävla dålig.. Men förutom den tid som vi faktiskt var och filmade så satt vi hemma hos mig på kvällarna och kollade på film, spelade spel, kubb och hade det bara allmänt bra :D

Nu efter att Tove och Aston har åkt hem så lagar jag och Andreas lite mat :) Potatisgratäng och fläskfilé! Dags att börja grilla fläskfilén!