Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

"Vaxning-lördag"

Godkväll! 
Dåså var helgen slut och nu väntas den första skolveckan. Jag är faktiskt riktigt taggad, bara att mina måndagar kommer bli lite sega och långa. Jag börjar 12.45 i morgon med Engelska. Den slutar runt 14 och sedan börjar min nästa lektion 17.45 och slutar 21.50. Så jag har en fet håltimma i morgon på ca 4 timmar. Det jag hoppas på är sol och sedan någonstans där jag kan sitta med en bok och läsa i fred. Men sist jag var på skolan så var det fullt med flera tusen elever på campus så vi får se hur det slutar. Amanda ska vara på ett annat campus i morgon så om vi har tur så hinner vi mötas under ca en halvtimma och äta middag tsm, troligtvis på burger king.... Hon går också en kvällskurs på campus så vi åker tsm hem så det känns bra :) 
 
I fredags tog vi det bara lungt och gjorde precis ingenting. Inte ens träna som vi sa att vi skulle göra. På lördagen sov vi ut (förutom Aston som skulle till skolan) och städade lite här hemma. Mot kvällen färgade vi hår och vi bestämde oss för att ha en "vax lördag"... Hahha det kommer vi nog göra om ;) Jag och Aston vaxade oss, det fick bli lite magar! .. Och man blir beroende av det!.. we like the pain! När man väl dragit den första remsan så körde vi bara på. :D
Efter det så tog vi oss faktiskt till gymmet och tränade lite! Sjukt stolt över oss. (vi har missat att träna den här veckan.. varit mycket med skolan) Men jag hoppas nu att vi kommer igång igen när vi börjar få rutin med plugget :) jag kommer nog se till att träna lite då jag bara går "dagskurser" förutom på måndagar, vilket passar mig utmärkt. 
 
Och idag har vi väll bara suttit på taket för att sola och plugga :) Så nu är jag ännu en gång solbränd! Härligt. Nångång måste jag ju få lite färg tänkte jag. Working dat skincancer.
 
Nu snart tänkte jag väll börja ta och sova lite.. Ska väll gå upp absolut senast kl 10, då jag ska gå 11 hemifrån.. Men jag är nog uppe vid 9 ändå. Ska nog gå det där ändå.
 
 
 
Working dat tan. 
 

Crash a course

Fösta skolveckan är nu avklarad! Vissa lektioner har varit bättre än andra.. Min ena ET lektion; 2D Animation som jag hade på onsdagskvällar har jag bytt ut mot en drawing klass på fredagsmornar tillsammans med Amanda. Varför ville jag då inte gå 2D Animations kursen? JO... Jag satt där på första lektionen som den nybörjare jag är och tittade på alla runt omkring som var sjukt begåvade.. Jag har då aldrig haft så mycket ångest på en lektion :c Det enda possitiva var att jag träffade tre nya vänner som alla kom från LA. Mycket trevliga tjejer som jag då inte kommer få träffa mer (iaf inte på den lektionen)  eftersom jag droppade kursen. :( sadface..
 
Så idag har jag för första gången crashat en kurs! (dvs, komma oanmäld till en lektion och hoppas på att det finns platser) och det var en drawing klass med en väldigt skön och rolig lärare.. Väldigt nöjd med mitt byte hitills.. Efter lektionen så tog vi oss till en butik där de hade ritmaterial som var obligatoriskt för kursen så vi har shoppat loss där. Allt från pennor, ren bläck, skissblock litet/medium/stort, kol osv.. Det kommer bli en väldigt rolig kurs helt enkelt! :) 
 
Nu sitter vi alla i soffan och tar det bara lungt.. Jag och Amanda åt precis nudlar.. Ikväll ska vi se till att träna eftersom vi inte gjort det på ett tag nu.. ligger lite efter :c Och till middag blir det tonfisksallad! MUMS!

First day of school

Idag så hade jag min första skoldag! Jag är så sjuuuukt trött trots att jag bara hade en kurs, vilket var Digital Fundamentals; video editing (3 timmar). Ville bara sova när jag kom hem.. Men för övrigt så tror jag nog att jag kommer att trivas i den kursen, den verkar iaf najs med en bra lärare. 
 
Det är alltid något speciellt som händer när man åker buss här.. Denna gång så satte sig en trött mexikanare bredvid mig på bussen... Han nickade till hela tiden och lite till så hade han legat och dreglat på min axel. I prefer not. Och så satt jag i ca 20 min iaf innan en annan plats blev ledig som han bytte till. Dagens busstur <3
 
I morgon har jag en riktigt lång dag och kommer nog inte vara hemma förens efter 11 på kvällen. Men efter lite rutiner så ska det väll gå vägen det med.. :) Först blir det Engelska på main campus 12.45 och sedan min andra ET kurs som slutar sent på kvällen. Har en fet håltimma men det blir nog bra då jag kan fixa med lite busskort och kanske äta något. Spännande.. Får se hur morgondagen går.. börjar tydligen med nån "Essay" i engelskan också så det blir ju .. kul.. 
 
Nu kommer jag somna och vaknar troligtvis utvilad i morgon.. 
 
Här är några bilder jag tog på mobilen när vi besökte Santa Monica beach i söndags. :)
 





Alla hjärtans dag

Efter mycket om och men så har vi äntligen internet! 
Vi har haft tillgång till internet i ett datarum som ligger nere i lobbyn, men att hänga där dygnet runt var inte det roligaste.. något begränsat så att säga. Så nu ligger jag här i min säng iaf och njuter varenda minut av internet. Undebar alla hjärtans dag <3 
 
De här veckorna sedan vi flyttat in har varit hektiska och utmattande. Att ta kontakt med alla bolag som ska krångla.. (t.ex. det här tv/internet bolaget som inte klarade av att fixa till vår lägenhet trots att alla lägenheter runt omkring oss verkar ha tillgång till både tv och internet).. det tog verkligen kraften ur en. 
Men vi har också haft lite tur och vädret blir bara bättre och bättre! Vi har solat och badat ett x antal gånger uppe på taket och igår var vi och besökte Runyon Canyon i 30 graders värme, HÄRLIGT! 
Vi har också hunnit med att fixa amerikanska bankkort så nu jävlar blire shopping..... (mycket begränsad shopping)... 
 
På tisdag börjar skolan för min och Amandas del (har inte så stor koll på när aston börjar, men är väll nångång nästa vecka också) Och jag är fan taggad! Mina majors är Film studies och Entertainment technology. Från början var det bara film studies men när jag började titta lite på kurser osv så insåg jag att Entertainment technology hade vissa kurser som jag vill läsa; Dvs: 3D teknik, visual effects, animation osv. 
Så denna termin läser jag 1 film kurs, 2 ET kurser, 1 engelska och 1 counsling. Engelskan och counsling är obligatoriska tyvärr.. Ska också egentligen läsa matte, men iom att jag hamnde i noob klassen så ska jag plugga upp mig lite, göra om testet och hoppa upp några klasser. *Badass. Och anledningen till varför jag läser mer ET kurser, var för att det i princip inte fanns några lediga filmkurser.. Men nästa termin kommer jag vara ute i god tid och välja de kurser som jag vill läsa inom film! Det blir bra det här... (: 
 
Idag är det ju som sagt alla hjärtans dag... Jag tackade nej till att gå på bio med Amanda och Aston (: jag har förberett mig med kärleksfilmer som jag tänkte se i min ensamhet :3 Har en fruktis låda som jag ska äta till det också. Så ja, jag har det bra här :)))) 
 
 
 
 Ungefär hur det ser ut när vi solar på taket. :)


Runyon Canyon; den väg man ser till höger kom vi i från. Lite uppförsbacke hela tiden. = döden. 

 
En fet palm. 


Utsikt från tak. 


Utsikt från tak; och nere till vänster så ser vi vår älskade matbutik Ralphs <3