Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Lång Tisdag

HEJHEJ :) Idag vare ju såndär as jobbig lång skoldag -.- Kom hem 6 vilket betyder att det blev en 12 timmars dag (Y) .. Vi var på Haninge hundsim på studiebesök sådärför tog det extra lång tid hem.. Och i morgon börjar vi 8.30 igen.. Vilket e bara att gå upp 05.20 :D nää det är egentligen inte så farligt :) Nu hör jag Idol inne i vardagsrummet men orkar inte gå och kolla kanske kollar sen om jag orkar 8D Ooooch nästa vecka är det Marknad i Norrtälje och Rimbo :oooo ojojoj :) Hahha  äey vafan.. Nu ska jag fixa till i morrn :P BYEE!

Årets mest segaste helg (Y) YEEY

HEJHEJ! Måste säga att denna helg har varit årets mest segaste helg! -.- Har ALDRIG haft så tråkigt.. Det hade tillochmed varit kul att plugga :O men jag e så kork så jag tog inte med mig nått hem.. så vad gör man när man har tråkigt? -.- Jag funderar på att rita (Fast orkar inte), Kanske ut och fota? (TRÅK.....) Träna med Bella?? (Haaaaa ..) Sååå vad ska man göra liksom.. Finns inget att göra här hemma :O Så därför tänker jag spendera min tid genom att antingen läsa eller forsätta kolla på första heroes säsongen :P Måste bara säga att Heroes e ju fan bäst 8D Dom pratar ju mycket om "Evulotion" och Gener åh sånt, och är det inte det vi pratar lite om också i skolan? 8D Ganska ballt.. Nej nu har jag tråkigt.. om man kommer in på Etologi så är det kört.. -.- haha nu ska jag käka morotskakan jag baka i gåår, dricka cola och kolla heroes :) BYE!

Juste :P Förra veckan var jah ute med Bella och lekte lite :) Här kommer några bilder :)







Proveliprov :`)

HEEJ!! :D
Igår beställde jag en jacka och en kofta :)

 

hiiihiii :) Åså var Manda JÄTTE SNÄLL och mötte mig i Liljeholmen 8D Härligt talk vi hade på bussen :P underbart, har saknat dig manda (A) Vi satt och prata om hur lika vi egentligen är 8D Haahaa ..

Och så idag käka vi faktiskt i skolan :O Det var helt Okej .. Spröbakad fisk, kallsås och potatis = Ätbart :P

Och så fick vi tillbaka träd-provet som man behövde kunna minst 15 av 20 för att få godkänt typ :P Jag fick 19 (Y) YEY.. Jag skrev bara 19 så jag kan ju skryta med att säga att jag fick alla rätt  :) 
Och påtal om prov så hade vi ett i matte idag -.- Gick väll lite sådär.. Matte är ju inte mitt bästa ämne :/ 

ååååh, fyFAN vad jag e trött :O Ska seriöst lägga mig och sova en stund innan Idol -.- Börjar typ bajs tidigt imorgon :/ Måste typ gå upp tjugo över 5.. Men så går det när man väljer en skola man vill gå på (Y)

OCH YES :D SNART får man sitt fucking studiebidrag 8D *Överlycklig* Hah 
Men nää nu ska jag hämta cola och däcka i soffan :P BYEBYE

 
 


Höstjacka

Heejheej :) Jag funderar på att beställa en jacka (Y) Men vet inte om den ska vara svart eller grön :P What do you think? :)









Eller varför inte en liten kortare modell? :P





Nååååååå :D Hjälp mig nu va :o

O-N-T SOM FAN!

shiiit :O Jag har O-N-T!! Måste vara från sofbollen på torsdagens gympa lektion -.- Hahh men jag e glader eftersom jag precis har tagit och städat alla kaninburarna så dom har det rent och varmt :) Sen har jag tjockat i mig så grymt mycket godis dom tre senaste dagarna :O Typ två kexchoklad, 2 stora fruxos, 3 color 8O, oich igår kväll började jag på min härliga chipspåse :P :D Heh så har vi massa gott hemma också 8D Hah älskar MAT :D
Och sedan i morgon var det sagt att Jag, Manda och Petra skulle ut och göra något :P kanske käka nånstans och sen gå på nån bio men det går ingen bra film -.- Kanske Toy story 3? 8D Hah nee men vi får se hur det blir :) Nu ska jag dricka mer cola :) BYE!! :D

Kista

TJA! fyyfaaaAaaAAaaan -.- Nu är jag trött :o Kom hem vid typ halv 10 (Y) Men idag skulle vi vara på Hundcentret och då började jag som var i eftermiddas gruppen 12.30 och sluta typ 3 :p Sen i stort sett drog Jag, Alba, Ida, Aston, Niklas och Idas boyfriend Wille till Kista för att Handla korv, potatissallad och Cola!! (Var planen) Men såklart ökade inköpslistan 8D Men sen stack vi ialla fall till nått hundställe där det fanns agility hinder och sånt.. + GRILL ofc! :D Så vi grilla upp, meeeen vi käka inte upp dom 3 korvpaketen vi köpte (som vi skulle göra det?) Sen lkörde dom lite agility med hundarna där (Y) Sen som sagt kom jag hem sent :P Men sånt händer antar jag (Y)!

JUSTE! OOOMMMG! Såg första avsnittet, andra säsongen av the vampire diaries innna jag åkte till skolan idag 8O OOOOMG! SHIIIT :O Jag är HEEEEELT "Team Damon" Men vafan 8o Dom får ju inte göra så som dom gjorde nu i avsnittet, poooor damon :( Jaja nu ska jag hämta cola och dricka det :D Tjatja!








Sebastian Kranz

Bara jag som kände igen Sebastian Kranz som kom vidare i idol? -.- Han var med i Talang förut :) Nivet.. man har stålminne! :D



Lördagsmys :)

Heej!! :D Nu är det så att Manda och Petra har varit hos mig i helgen (Y) HAHA säger jag bara :D Without a paddle äger måste jag bara säga 8D Garvar fan varje gång! :D  Sen har vi proppat i oss chips och dricka(ett måste) haha sen ägde vi på guitar hero 8D HAHAH OMG säger jag bara... Det är ovanligt att man kan äga så mycket! :O



Hahah Fuck U to :D



Aaa meeen va lite mer glaada va! :D

Secrets

Shit :D Gick bara in en snabbis på TwilightSwedens hemsida :) Så hade de lagt ut denna låt, måste säga att den va grymt bra :O + Videon var inte helt fel (Y) :D