Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Hej lördag!

 
Då var det lördag! Jag sitter hemma och tänker snart hoppa in i duschen för att tvätta ur mitt hår = ut med hårfärgen som bokstavligen rinner ur. Men det är bara att färga om då och då eftersom jag märker att hårfärg inte vill fästa på mig. 
Men annars så skulle jag åkt till Andreas igår som det var planerat, men han hade glömt bort att han skulle på sin kompis studentskiva. Ja.. Så kan det ju gå. Så då gick han medans jag satt här hemma och dog. Men sånt händer! En bättre fredag har man ju haft! 
 
Spara pengar måste jag göra också! ... Går dock inte så bra... beställer och köper kläder hit och dit... Men har några grejer planerat i sommar som kostar. En tatuering bland annat! Vill ha en drömgångare någonstans... Helst på ryggen! Tror jag skulle bli snyggt :3 
 
OCH FÅR INTE GLÖMMA ATT TAGGA TILL SUMMERBURST! 
Angello, Steve Aoki, Ingrosso, Alesso, Hardwell, Otto knows, Dimitri vegas & Like mike, W&W, Arty, Albin Myers, Madeon..... 

Ledig dag och Bonnie bilder

Nu kände jag att det var dags för en förändring i bloggen! Det fick bli en helt ny bloggdesign som jag lånat men ändrat lite på. :) Idag har jag för övrigt varit ledig från skolan, då några i klassen som går JOV (jakt och viltvård) skulle på studiebesök hela dagen. Ja, man klagar ju inte! Så jag har suttit hemma och delvis pluggat till ett Småföretagande prov som bara jag har i morgon. De andra i klassen har redan gjort det sååå, jag kommer vara ganska så ensam på den lektionen i morgon (Y) ser fram emot! 
Det har dock regnat hela dagen så några långpromenader har det ju då inte blivit. Satte mig däremot ca en 45 min i badkaret och läste på till provet i morgon. Ganska chill. 
 
I helgen blir det att vara med Andreas eftersom han, tillsammans med några från klassen ska åka till London på måndag. En hel vecka blir han borta, meeen vi har ju precis varit ifrån varandra en månad, så en ynka vecka, skolvecka dessutom, kommer inte skada. (:
 
Jag måste även säga att jag saknar praktiken lite :/. Det var så fruktansvärt undebara människor att arbeta med och arbetet i sig var ju perfekt. :( Nordiska hund kommer jag definitivt åka tillbaka till! 
 
Några få bilder på Bonnie då vi var uppe på Nordiska hund: