Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Ojdå.. Glömde göra blogginlägg

Ajdå! Kände att det var dags för ett inlägg..(säger att jag tog en bloggpaus) meen endast för boringness så gör vi detta..
Sååå.. Jag kom hem från England? SKIT KUL var det :D Helt klart för livet! Sen var det en såndär trevlig reunion grej i Göteborg som jag, Amanda och Andreas åkte på! Helt okej :) Men vi bodde på Hotell och det var ju super ;)

Och skolan? Mjoo.. har ju gått bättre, börjar ligga lite risigt till i några ämnen (viktiga) så måste plugga skiten ur mig..
Har också hunnit varit på 5 veckors praktik på ett hunddagis vid tekniska (Y) så jääävla tråkigt, något utav det värsta och tråkigaste jag gjort :(  Men jag tog mig igenom det för matersättningens skull (1000kr)

Och i morgon är det dags för smygpremiären av Breaking dawn! ÄNTLIGEN! Gu vad man ha längtat! Vi gänget ska träffas och äta kina innan som trafionen följer :) och får ju inte glömma att nämna att jag var på twilight fan event i år igen..(geeks?) Vi köade totallt 37 timmar och HELT KLART VÄRT DET! Fick en undebar autograf av Pattinsson! Men fick slåss som FAN med danskar för den!

Får inte glömma att säga att jag tog en väldigt dyr tripp till frisören förra veckan! Så nu är håret kortare och slingat .. Hoppas det håller i sig :)

Nu tänkte jag börja plugga på det oändliga :) Heejheej!




En väldigt cool bild jag tog härom dagen på solnedgången :)




En utav vääääldigt många bilder som togs i England. Tyckte dock denna var värd att läggas ut :)