Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

The hunger games bio med brudarna

Åååh i onsdags var vi i gänget och såg hunger games 2 premiären i Norrtälje :3 Har inte träffat de alla på länge och det var fruktansvärt kul! Vi möttes iaf upp kl 6 utanför kina restaurangen och satt kvar på kina i 2 1/2 timme.. Vi är som vanligt väldigt högljudda och pratar om lite känsliga ämnen under maten. Som tur var var det inte många andra som var där utan vi fick en långbord för 7 pers i mitten. Halv 9 gick vi till kryddan för att köpa dricka och vi begav oss sedan till bion där det var ganska så mycket människor och trångt som fan i "korridoren".
Hur som helst så var filmen awesome! Jag har inte läst böckerna eftersom jag inte vill förstöra filmerna, men efter jag såg denna film så måste jag nästan läsa böckerna och ta reda på vad som händer :o 
Som vanligt så var det ett jävla cliffhanger slut... -_- 
 
Jag tog inte så mycket bilder som jag hade velat och detta är nog första året på väldigt många som det knappt blev några bilder.. Och andra sidan var det första året på länge som vi inte såg "midnattspremiären" heller. :) 
 
 
Och btw, GO TEAM PEETA!

Finbesök från Skåne

Jag börjar känna mig lite mer stressad nu! Det börjar på något vis bli mer verkligt med hela USA college grejen..  :3 Jag fick iaf höra från Amanda igår att den 15 nov, är sista anmälningsdagen till SMC, då jag måste ha fått tillbaka svar från csn, fyllt i mer papper, betala andra avgifter osv. Så JA! Lite mer stressigt blev det... Men jag tror nog att jag klarar det. Allt jag behöver är svar från csn och resten borde inte ta så lång tid för mig att fixa. (: I'm on my way
 
Jocke var även här förra helgen, sjukt kul att träffa snubben igen! Det har gått nästan flera år men det är som att ingen tid har gått emellan. Vi åkte ålandsbåten, spelade kort, drack, tittade på filmer och lite av det vanliga. Inget super speciellt. :) Men jag skickade iaf ner min trasiga externa hårddisk med honom för att se om han kunde laga den (han är ju känd som lite av ett hårddisk proffs).. Och tro på fan att han nog räddade allt! Så en ny hårddisk med alla mina gamla grejer; filmer, bilder, ALLT, Är på väg upp hit med posten :3 Me so happy
 
Jag övar btw satan på Beethoven - monlight sonata på pianot, ska börja lära mig del 2 idag så min hjärna kommer nog vara gröt inom en snar framtid. 
 
 
En bild från när vi spelade kort på båten :3 
 
 

Det blir bättre med tiden

Allting blir bättre med tiden. Jag har nästan anpassat mig efter livet som arbetslös, dock inte så positivt OM jag får jobb snart. Jag har sökt massa grejer och hoppas det nappar till dec, då de flesta affärer osv behöver extra personal till jul. :) Jag har också sökt in till SMC och väntar bara på svar från csn, vilket troligtvis kommer nästa vecka! Sen är det bara att beställa tid för visum och vaccinationer.. :3 Om det går vägen så kommer det att bli en resa för livet! 
 
Jag har även tagit upp pianot till mitt rum och spelar lite mer på de. Hade glömt bort hur kul det är och hur fort man lär sig om man spelar lite hela tiden. Jag håller just nu på att lära mig Beethoven - Monlight sonata, en riktigt fin låt som är helt awesome och inte alls svår att spela. Kanske filmar och lägger upp någongång.. hehe.. troligtvis inte, men kanske!