Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Dag 1 Torquay resan dit

HEJ!
Nu sitter jag här i rummet hos min värdefamilj tillsammans med en norsk 96:a, tror senare ikväll att det kommer 2 till tjejer varav en är från Spanien :D SPÄNNANDE!

Flygresan hit var ju... rolig.. jomen ah... somnade på planet flera gånger, var sjuuuuukt jävla trött :o
Sen lite innan vi skulle landa fick jag extrem lock för öronen ... men det gick över innan vi skulle landa :)
På heathrows flygplats satt vi en stund och bara.. satt, inte så mycket att göra :)
Sen vare iaf den väldigt långa bussresan till Torquay som gällde.. Vilket på den jag också somnade men de visade även filmen "Meet the parents" så den satt man ju och glutta lite på :D

Men poof så skulle vi stanna vid nå ställe och typ kisspausa och käka lite :) haha det fick bli "Kids meals" alltså cheeseburgare, pomesfrites och cola ;) var.... inte sådär jätte gott faktiskt -.- ..
Sen efter det stoppet så tog det inte alls lång tid till själva Torquay, nån timma sådär :)

När vi väl kom till Torquay och den parkering där vi skulle bli hämtade av våra värdefamiljer, DÅ blev jag grymt nervös eftersom de tvingade alla att sitta kvar på sina platser i bussen och så skulle de ropa upp ens namn 8D en i taget tog dom.... man bara satt och väntade.. riktigt ..aah :D

Och nu när vi kom hem, har vi beskådat varje hörn i vårat rum.. och fixat internet, och fått vägbeskrivning till skolan osv :D det ska tydligen vara fortare att gå så lite exercise blir nog bra för kroppen ;)

Nu ligger jag och väntar på att Amanda ska ringa så vi ska prata lite :)






Bålsta In Love

Hittade några få  bilder på Däis Dämh från Bålsta In Love :)














Bilderna blev väldigt konstiga i ljuset så dem fick bli i svartvitt :)

Schools Out Festival & Amanda 17 FUCKING år!!

OMG! Fan äntligen sommarlov! Fatta att vi redan gått ett helt år på gymnasium!? Ett helt underbar år har det faktiskt varit :D Och nu är det bara att tagga inför sommaren... Och inte minst dom 3 veckorna i Torquay då vi åker om fan 13 DAGAR!! Kommer bli första gången jag är utomlands 8D bara det...
Vad har jag hunnit gjort nu i sommar? jo i tisdags vilket jag tog som min sista skoldag så direkt efter skolan träffade jag Manda, Petra, Ellen, Sevgi, Moa, Jullan, Fanny och inte minst Moas kompis Andreas ;) Vi käka på donken och sen efter tog vi oss till Sollentuna där schools out festivalen var :) Det var fan kul trots att det regnade, och men vi höll oss på jävla gott humör ändå :D Och att vi missade bussen på kvällen hem så vi fick stå och vänta en halvtimma.. No problem (Y) Var kul det med ;) Sen eftersom klockan slog över 12 när vi satt på bussen så fick vi sjunga för amanda eftersom hon fyller 17 år, så GRATTIS på henne :D Sen väl på Norrtälje bussen hem så somnade jag trött som jag var.. Och dom andra höll nog igång hela tiden, hur dom nu orkade :o
Sen så sov iaf jag, Amanda, Petra, Jullan och Fanny i "Lägenheten" som den kallas ;)

Dagen efter var det Amandas födelsedags så firande av henne blev det :) På kvällen såg vi Justin Bieber the movie just av den andledningen av att ingen hade sett den 8D ehehehhe... 
Sen somnade vi ganska så tidigt.. kommer dock inte ihåg... runt 2 kanske?
Och nu torsdag så sitter jag här hemma i mitt extremt kyliga rum i shorts och fryser. Håller på att fixa GTA: San Andreas så jag har något att göra då jag har tråkigt i sommar (räknar med att jag kommer ha det) och tänkte nu börja rita vilket jag också gör endast när jag har tråkigt :) Vilket liv man har direkt när man kommer hem.. Menmen.. nu ska jag gå och hämta cola, har inte kollat om vi har det men vore första gången på väldigt länge om inte (y) Så HEJHEJ!


Amandaaaaa :D



Save the world acoustic cover

Älskar gitarren i den här covern <3 Och är inget fel på hans röst heller 8)


Sveriges Nationaldag (y)

Och då så var helgen slut och redan i morgon dags för skola igen :/ Som jag sa... denna helg gick väldigt fort..
I torsdags var jag hos Manda och vi färga hår, inte världens skillnad men kanske något ljusare och det blev heller inga före/efter foton :) Jag, Manda och Jullan sov allihop i Jullans feta säng som blev väldigt liten då jag fick ligga i mitten och dom andra två skulle mosa mig från varsin sida -.- .. Mysigt.. 

På fredagen åkte jag till Andreas som då hade blivit väldigt sjuk :/ Stackarn hade nästan 40 graders feber där itag.. Men jag stannade i alla fall till söndagen helt utan att bli sjuk själv :D Vi kollade på film och men sov mest :)

På söndag var jag hemma ganska tidigt och hade gott om tid till.. ingenting.. Så bestämde mig för en dusch och sedan locka mitt hår lite.. Joo det fyllde absolut upp min tid.. Bara att locka håret tog 2 timmar :)
Och sen halv 6 skulle jag möta Manda och Petra på norrtälje bussatation och sen gick vi och såg Baksmällan 2 :D
hah dom filmerna är verkligen bäst (Y) :D
Sen åkte vi hem till mig, lagade lite mat (makaroner och köttbullar) och väntade till att klockan skulle bli 03.00 då Movie Awards började 8D Jag vart väldigt trött där runt 2 tiden.. men sen så piggna man till lite när det väl började :)) Och det är fan kul och kolla på den där skiten, haha och twilight tog ju som vanligt hem alla möjliga priser som de nominerades till :) Och sen så fick man ju se Breaking Dawn trailern!! Undebart så länge man väntat och det bara närmar sig :D Runt 5 månader kvar nu ;)

Och nu har man svag svag huvudvärk.. Har duschat och ska snart fixa lite kläder till i morgon och bädda :) Börjar halv 9 i morgon så det är bara att lägga sig i bra tid så man orkar upp.. :) Jajaa! Nu ska jag la gåå.. Heejhej!

Snart sommarlov :D

Hejheej :) Nu var det verklligen länge sen man skrev något här.. Känner att jag missat skriva en massor.. några viktiga saker som t.ex att jag och manda ska åka på språkresa till Torquay i sommar :D Hela 3 veckor är det, från 29 juni till 19 juli 8D AS NAJS kommer det bli! jag ska fota extremt mycket och skriva så mycket jag kan så inget glöms bort! :D

Och just nu har vi hela 5 dagar ledigt innan skolan drar igång igen för 6 dagar till ..slutar den 15.e på amandas födelsedag, vilket är lite härligt, men tänker inte gå på skolavslutningen ;) Och men har hela den här helgen uppbokad så den kommer gå fort..
I morgon så ska jag hem till Amanda och som vanligt så ska vi färga hår! :) Fast denna gång ljusare.. till sommaren och allt.. Kanske försöka se mindre blek ut också :)
På fredag så ska jag hem till Andreas och det kommer bli as najs :D Hans föräldrar är inte hemma så vi ska laga middag, titta på braiga filmer och bara mysa :))
På lördag är jag fortfarande hos Andreas fast vi ska då gå på bio med Amanda och Petra, självklart så ska vi se Baksmällan 2! :D
och efter bion så sover jag hos honom igen :)
På söndag så kommer Manda och Petra till mig och vi ska sitta uppe och titta på MTV Movie award som går sent på natten.. Även då samma dag kommer ju första Breaking Dawn trailern ut.. *geek* YEES för det :D På måndag blir det slappa som fan och kanske.. KANSKE plugga om jag känner att jag måste det.. :)

Och nu sitter jag uppe för att jag ska försöka vända lite på dygnet.. exakt varför vet jag inte eftersom jag igen måste vända tillbaka det på tisdag.. menmen.. Känns bara som om jag måste göra det :) Nu ska jag ta och lägga mig och bara njuta av min sovmorgon! Kommer säkert vakna tidigt i alla fall eftersom jag är van med det.. det gjorde jag bland annat idag då jag också hade lite sovmorgon, jag skulle upp vid halv 9 men vaknade 6 bara för att jag är så van att gå upp runt den tiden..

Men I shall sleep now.. :) HEJHEJ