Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Studentmössa


Jag har nu kommit hem från skolan och gör som jag alltid gör.. Filosoferar. Näää men jag tänker att det går ovanligt bra nu i skolan! Och det kan jag avgöra efter sisådär 2 veckor.. Snart går det sämre när vi börjar komma in på prov osv. Jag har sagt till mig själv att jag ska försöka så gott jag kan i alla ämnen! Den enda kluriga ämnet hitills är mikrobiologi och genetik.. vilket inte är min starka sida, men med ny lärare så hoppas jag att jag lär mig mer än vad jag gjorde i växt och djurliv (som är lite lika). 
 
Jag blev lite arg igår då facebook inte fungerade i skolan, det kan ju också bara ha varit en riktig dålig morgon för mig då jag var på skolan 3 timmar innan jag började.. meeen facebook fungerar hursomhelst på skolan nu :) 
 
Idag ska jag och Amanda även boka tågbiljetter från gatewick till london, även flybuss från stockholm till skavsta. :) mycket små göra om man tänker efter! Men detta ser jag fanimej fram emot! Kommer bli riktigt riktigt kul! jag längtar verkligen tills vi går på Oxford street eller går på bron mot Big ben! :D Sist vi var där spöregna det och det var inte så mycket att se helt enkelt .. Tråkigt.. men nuuu jäävlar! 
 
I morgon är det iaf skolfoto så det blir för mig att duscha och fixa lite med håret ikväll. Inget märkvärdigt egentligen men rent hår skulle ju inte sitta helt fel :) 
 
Får inte glömma att jag beställde min studentmössa igår! Tidigt som fan, men skönt att ha den i god tid så det inte blir massa trassel sen (Y) Dessutom så eftersom jag var i mösskommittén så får jag även min mössa gratis :)) Man får ju inte klaga!  
 

En bild på min mössa hur den kan komma att se ut.. :) 

Skolan gick över gränsen.

 
Nuuu jääävlaar.. Nu blir jag seriöst arg på skolan! Dom har bockerat facebook! fan.. vad.. jag.. är .. arg.. :( Kul att jag ska sitta i skolan 3 timmar utan lektioner, dessutom för att skolan inte verkar acceptera att om man är 18 år och inte tar ansvaret för att arbeta på lektionerna så tror de att den bästa lösningen är att blockera facebook. Jag förstår deras avsikter och tron om att folk kommer arbeta mer på lektioner. Men jag som är en fast facebook användare känner mig bara mer stressad utav detta...Jag som redan är en allmänt stressad person pga skolan, så hjälper det inte att dom tar bort min "stresspåse". Det är officiellt,  Jag kommer dö av stress.
Jag tror på att om man är mogen nog så sitter man på lektionen och utnyttjar tiden som man ska, om så vidare man inte föredrar att faktiskt jobba hemifrån. Jag tillhör inte den kategorin som sitter vid facebook på lektionerna men som gärna tar tillfället i akt på raster samt före och efter skolan. Det jag vill komma med detta inlägg är.. Omoget skolan.. OMOGET!
 
 
En timme senare..
och jag har hittat kryphål.. Kan nu meddela att jag återigen kommer in på facebook på skolans dator!

Studentmössor och livet som 17


Äntligen så har studentmösse företaget varit på skolan och jag kan putsa ut och lägga dom åt sidan.. trodde jag.. men NEJ.. tro som fan att dom ringer idag igen och är lite oroliga över att det inte var så många som kom och att de vill ha en till mössprovtagning.. helst nu i veckan också (Y) Men jag, stark som jag är sa till dom att de inte behöver komma och att dom som inte var där får fixa det där hemma :) Känns lite bättre.. lite små saker kvar nu bara ...
 
Förutom det så har ju skolan rullat på .. De lektionerna jag trodde skulle vara värst har faktiskt varit rolligast! Måste säga att jag fasade inför religion, men det är nog den roligaste lektionen hitills.. Det beror ju iof på att det är den bästa läraren ;) Som jag också har i historia.. (TACK... för det...)

Jag blir även väldigt deprimerad av att jag inte är 18 år... när alla andra är det.. Har egentligen vetat under min hela uppväxt att den här tiden kommer bli den absolut jobbigaste. När alla vänner och så kan gå ut på krogen och inte jag.. Meeeen det känns ändå helt okej, jag trodde nästan det skulle vara värre (Y)
Men nu har jag duschat av mig och känner mig åtminståne fräsch.. hade känts väldigt jobbigt om jag var deprimerad OCH smutsig 8)
 
OOOOCH så får vi ju inte glömma att det är kära Petras födelsedag idag! :D Ett stort jävla Grattis till henne!!
Jag sjöng ju för henne.. de första meningarna.. sen så insåg jag att resten av alla personer som var runt omkring inte sjöng med så då blev det pinsamt och jag slutade. Men det är tanken som räknas ;)

All I really want is money in my pockeeet..Cash in my haands


Nu har det gått 2 skoldagar och det känns faktiskt helt okej.. Absolut inte lika jobbigt som jag trodde.. Kan bero på att vi har haft 2 lektioner per dag varav den ena är jumpa (Y) . På jumpan har vi påbörjat ett "individuellt tränigsschema" som innebär att jag under 6 veckors tid ska försöka träna mer än vanligt. Kanske ut och jogga lite extra.. ta trapporna i stället för rulltrappan.. jaa, enkla saker. För idag gjorde vi ett konditionstest som vi sedan om 6 veckor ska jämför med och se om det blivit någon ändring :) Ganska rolig uppgift tycker jag! Man får ju jobba med kroppen! Kanske äntligen får motivationen som jag behöver .. Just nu känner jag mig ganska slut men det kanske kommer! 

I morgon ska vi ha Samhällskunskap och Mikrobiologi och genetik. SPÄNNANDE. Nej.. men vi får se, det kanske är skit kul om jag har turen med mig :P 

Jag köpte mig även ett block idag som jag kan använda i skolan.. Vår skola är ju inte lika modern som alla andra, så vi har inga datorer att anteckna med på lektionerna.. inte för att vi kanske behöver dom, men det känns i hjätat ändå :) Nu ska jag väll göra nånting vettigt med mitt liv så jag går och tittar på tv!

Skola i morgon!


Idag tog jag och Andreas oss till Arninge för att köpa täcke, kuddar och påslakan till hans rum :) Vi befann oss därför mest på Jysk och Rusta. Vi hittade ett perfekt täcke som inte var för varmt men inte för obekvämt på samma gång, billigt var det också ;) Även 2 fett sköna kuddar! Påslakanet var även as snyggt med svarta ränder som glänser lite fint :) Vi kunde heller inte låta bli att gå in på willys för att köpa cola, glass och pringles.. är man sugen så är man..
Så Andreas rum är nästan klart! Lite små detaljer som kanske nå tavlor, hyllor osv.. Men vilken jävla skillnad! Nu bor man princip i sängen också eftersom den utgör störta ytan av rummet! 8D

Annars så har jag precis duschat och torkat håret.. Det är ju som sagt första skoldagen i morgon.. Ikväll ska vi även se The Hunger Games eftersom den äntligen har kommit ut på dvd! :D Myyys ska vi ha det iaf!

Andreas rum innan:







Efter:









Stealing Beauty


Jag är så fruktansvärt glad så det går inte att beskiva! Jag har under ett jävligt många antal år letat efter en film som jag har försökt att hitta när jag har tråkigt. Jag har sökt nyckelord på google, youtube och bilder.. Till och med försökt på skådisar men jag har bara inte hittat.. Men så hittade jag en sida som heter "Vad heter filmen?", och där skriver man om en film som man inte vet vad den heter. Jag hade ju ändå sett den här filmen några gånger när jag var mindre så jag kommer ihåg scener osv. Jag skrev då i detta forum/sida om den här filmer.. Vad jag kom ihåg av den. Detta var nu för några veckor sedan men igår fick jag svar av vad det kan vara för film... Jag såg trailern och insåg att det MÅSTE vare den filmen! Sjuuukt hur glad jag blev! Jag har också alltid trott att det var Anne Hathway som spelade i filmen då det var en skådespelerka jag kom ihåg från en favorit film.. Men det var ju såklart Liv Tyler.. Och då hade jag ju sett henne i sagan om ringen när jag var mindre! Tackar den själen som läste mitt långa inlägg om filmen och kom med ett rätt svar! :D

http://c-pod.molode.com.ua/wp-content/uploads/2012/08/Stealing-Beauty.jpg

Mitt liv har blivit fulländat! Så nu ska jag medans Andreas sitter och spelar titta på denna film... Kanske få flashbacks från när jag var liten! :D



Andra dagen på the job


Nu är den andra jobbdagen slut och jag sitter hungrig som ett as, eftersom pappa inte är den snabbaste på att laga middag. Dock så blir det lövbiff.. wook eller gryta :) Så då kan man ju faktiskt tåla att det tar lite tid.
Men för övrigt går det bra för mig att jobba! Ganska lätt förtjänta pengar så att säga. Bara en dag kvar nu, vilket kommer gå väldigt fort! Sen är det bara en ynka helg kvar på mitt sista sommarlov någonsin :/ För på måndag börjar vi skolan.... Meeeen åh andra sidan har det varit jävligt segt på senaste tiden så jag behöver nog skolan :P 

Nu är det dags att slappa lite framför tv'n innan middagen!

Måndag var det jaa..


Måndag är verkligen en riktigt speciell dag.. Speciell på det sättet att den är hemsk. Orkar inte förklara mig men måndagar suger helt enkelt. 

Jag har inte gjort så mycket idag (förvånande). Jag har varit duktig och skrivit ut mitt och Amandas cv, för i morgon var det tänkt att vi ska gå och söka lite helg jobb! Efter det så ska jag ta och tagga gaaaalet inför onsdag då jag ska jobba dom sista dagarna på sommarlovet! Inte så jätte taggande egentligen men det kunde absolut ha varit värre.

Helgen har jag iaf planerat att spendera med Andreas, tror dock att han inte är lika medveten om det som jag. MEN.. jag sa att vi ska se forsättningen på Sagan om ringen nästa helg, så antar att det var en ganska tydlig antydan att jag ville att vi ska vara :) 

Nu sitter jag här, nyduschad och tänkte hjälpa till lite med hundarna innan jag tar och tittar på en film :) Ikväll tror jag att jag ska se "Penelope"... James McAvoy är med i den, så kändes som ett självklart val när jag valde film för kvällen! 

En låt som jag för övrigt har pressat sönder som senaste dagarna är "I won't give up - Jason Mraz".... En för helt underbar sång. Enligt mig.



The Watch och Paintball


Det har varit två väldigt roliga dagar nu! Igår bjöd Andreas med mig på bio tillsammans med Richter, Yones, Malin, Nico och Johanna :) Vi såg the watch! En väldigt oförutsägbar film! Jag hade förväntat mig en typisk rolig komedi.. men icke! Den hade blooood i sig! Snacka om chock när första människan blev mördad.. hahah.. Didn't see that one coming! :D
För övrigt så hade jag inte så stark atptit och kände mig allmänt trött och sliten... För att ha gått upp kl 11! Var helt enkelt inte min dag..

Och Idag vågade jag mig på något jag aldrig trodde att jag skulle göra! Jag blev erbjuden av Andreas att hänka på när han och hans kompisar (ett fett jävla killgäng på 14 pers? och en tjej.. tack för det) skulle spela paintball! Det var riktigt jävla kul måste jag säga! Allt för ont gjorde det inte heller, men inte så pass skönt att man ville bli träffad. Fick en otäck jävel på fingret dock... Men för övrigt blev man inte träffad så ofta utan spelet slutade för mig när jag hade slut på bollar.. vilket hände ett antal gånger.
Men banan var för övrigt helt awesome! vi var i en skog och spelade så det var väldigt realistiskt på nå vis..

Så nu när jag och Andreas kom hem toastade vi lite mackor och han gick med på att se Sagan om ringen med mig! DOCK så har vi bara hunnit se den första halva filmen.. Enligt mig så ska vi se den andra halvan i morgon så vi kan se nästa film nästa vecka.. Filmerna är även längre än vanligt då de är "extended" ... Jooo värt att kolla på faktiskt :D

Men nu ska jag gå och mysa in mig hos Andreas för han ligger och... sover.. :O ... tror jag.. fuck no..nu jävlar..



I hägnet

Jag släppte ut kaninerna i hägnet :) Hoppas fan dom blev glada nu ... 


Bella

Claire


Meadow close-up


Jag kände att det var länge sedan jag fotade med min kamera. Har inte så mycket annat att göra heller så att sitta och redigera lite bilder är aldrig fel :) 











-_- läskig humla...

London bokad!


Jag och Amanda har väldigt länge, i princip hela sommaren funderat på att någon helg dra över till London för att shoppa lite och så. Tro som fan att sommaren är slut nästa vecka och det är lite ont om tid för att åka den här sommaren.. såååå .. istället bokade vi i september, under skolan. Då har man precis kommit igång med skolan och vi lär inte ha nå prov eller liknande :P Så vi åker över en torsdag och kommer hem lördag :) Perfekt! Det var helt enkelt billiga flygbiljetter då :)
Vi hade börjat kolla på att åka redan nu i helgen... men det kändes liiite för fort. Sedan träffade vi på ett hotell som låg helt perfekt till! Så då kände vi båda två att det bara var att boka i september :D

Annars så håller jag inte riktigt mitt träningslöfte. Det var meningen att jag skulle springa igår men det blev inte av då jag hjälpte till hemma och klippte gräset istället så OM det inte regnar idag ska jag verkligen försöka ta mig ut!
Plan B är att jag ska ta en skön dusch iaf och titta på film! :)

Jag har iaf nu en liten stund suttit och små fixat lite på bloggdesignen ... tyckte det var dags :)

Marilyn Monroe

Så.. jag har då inte haft mycket för mig idag. Jag har börjat måla på "en" ny tavla.. vilket egentligen är 3 tavlor men.. ah.. Sen kände jag att det var dags att röra på fläsket igen! Så jag tog mig en springtur på en halvtimma för att börja göra det till en vana :) Det sista jag har gjort är att städa kaninburar! En vanlig försökafördrivatidensådetblirkväll-dag helt enkelt :) Såå.. nu är det ju kväll? Och vad ska jag göra.. Jag tror jag ska ta mig och titta på en film! Eller börja pressa en ny serie.

Denna vecka har det iaf varit förberedelser inför en helg av totall ensamhet. Mamma, Pappa och Malin åker bort = att jag måste stanna hemma (själv, förutom då Fredrik och Linda är här) och ta hand om alla djur. Aweeesomeeee!

Jag har ju egentligen ritat en tredje tavla med det andra ögat. Men tog bort den för tillfället då den är lite ... sne..