Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Ännu en otursdag

Idag är det fint väder så jag har njutit av solen uppe på taket i några timmar. Nu ligger jag dock i vardagsrummet och måste väll skissa lite, 25 skisser måste jag ha gjort till i morgon (midterm i drawing). 
 
Igår hade jag också min midterm i engelska kursen. Vi skulle skriva en uppsats om en fråga som vi skulle få där under stunden. Vi hade 1 timma och 20 min på oss att skriva 4 paragrafer. 
Jag måste säga att jag har då aldrig presterat så dåligt. Skäms över hur dåligt jag skrev. Usch. Där sänktes iaf mitt betyg ganska rejält. Om jag får godkänt på den uppsatsen så är det fan ett under. 
Inte nog med att det gick åt helvete på den uppsatsen så tappade jag min mobil på trottoaren, så heeeela skärmen sprack. Bajs. Så nu ska jag försöka hitta nån som kan fixa det.. borde inte kosta allt för mycket (allt är väll lite billigare här än hemma iaf). 
 
 förutom att gårdagen var hemsk, så har jag det ändå ganska bra just nu. Jag har önskat taco til middag ikväll så får se hur det blir (:

Påskmiddag!

Waay! Så igår hade vi vår lilla påskmiddag, helt okej lyckad blev den. Jag kan inte riktigt bestämma mig om maten smakade konstigt eller om det är mina smaklökar som har förändrats. :( Hur som helst så njöt jag inte lika mycket av maten som jag brukar. Köttbullarna var lite för okryddade och det var lite av mit fel tyvärr.. Janssonen var dock väldigt god måste jag säga! För att vara första gången så är jag nöjd :3 
 
Idag är det sista dagen på spring break och i morgon är det skola igen... Kommer bli en hektisk vecka med flera midterms för min del :( Ingen lugn start. 
jag måste väll börja plugga till min miterm essay jag har i engelska också. Jag kollade dock hur jag ligger till hittills procentuellt, och jag ligger på ca 88% av 100%.. tror att det är ett B eller A :)) Efter midtermen kommer det dock nog ändras ganska rejält.. Usch vad det inte kommer gå som jag vill. 
 
Nu väntar jag mest på att diskmaskinen ska bli klar med all vår disk från gårdagen så jag kan äta lite rester och stilla min hunger. Vi har verkligen inte ens en liten sked kvar, allt är i diskmaskinen.
 


Janssons under tillagning :3 

 
MmMMmm.. Köttbullar <3
 
 
 

vända på dygn

Klockan är snart 1 på natten här.. Vilket suger för det innebär att jag börjat vända på dygnet o.O Lagom bra tills skolan börjar. Igår var vi på Los Angeles Zoo, vilket ägde sönder.. Och idag åkte vi till en svensk butik för att köpa sill, ansjovis och bra att ha saker (bland annat till vår påskmiddag vi ska göra på lördag).

Och jag insåg idag att jag har sjukt mycket göra med plugg och så lite tid att göra det.. Man tar allt för givet när man har en hel vecka ledigt såhär och helt plötsligt så har jag bara 1 hel dag + en kväll på mig (fredag och söndag kväll)
Så jag hoppas verkligen på bra väder så jag kan sitta uppe på taket och läsa lite plugg i morgon. 
Jag fick även ett paket idag som mamma och pappa skickade förra veckan, så nu har man massooor med choklad, pudding och bea :3 Nu klarar jag mig nästan tills jag kommer hem i sommar. 
 
Så förutom att jag ligger nu och har ångest över allt plugg, så börjar jag bli trött och ska sova lite så jag orkar med att studera galet i morgon. YAY. 
 
 
En liten bild jag tog på downtown i tisdags när vi tittade på "blood moon" från taket :cc 

Santa Monica Beach

Idag var vi som sagt i Santa Monica! Först låg vi på stranden i några timmar, sen käkade vi lite hamburgare och sist så tog vi en sväng på piren. Mer än så gjorde vi inte. 
Och nu ikväll har vi tittat lite på dancing with the stars (Let's dance), och bara chillat. Vi tänkte väll kanske gå upp till poolen senare (inatt) för att se månen som tydligen ska vara helt epic. Så det hoppas man på. Besviken blir jag annars om jag ska hålla mig vaken så länge :c
 

 

 




Mmmm peddosmile <3 




 
 

Spring break schema

 
Måste säga att jag kommer njuta så fruktansvärt mycket av spring break. Det kom sjukt lägligt och jag hade verkligen inte pallat en till vecka i skolan, så det gillar vi!
Igår köpte Amanda och Aston en våg.... så med lite blandade känslor så bestämde sig jag och Amanda oss för att börja träna.. igen.. (försök #20 sen vi kom hit).. Vi sa att vi skulle ta oss till gymmet ikväll,, men så blev det ju inte.. av någon anledning.
Det har varit en riktigt opruduktiv dag för mig idag då jag bara har sovit, suttit vid datorn och ätit. Men i morgon ska vi till stranden så jag hoppas på bra väder. På tisdag ska jag till Venice och hänga med Brandon. Han ska visa mig runt lite och sen ska vi till hans lägenhet och så får jag förhoppningsvis hälsa på hans hundar :3 (som jag sett på bild åh guuu vad de är fina). Och på onsdag är det planerat att åka till Los Angeles Zoo, Yaaay! Helgen som kommer så har vi planerat att göra en riktig svensk påskmiddag med köttbullar, janssons, sill osv. Längtar som tusan! Ska skypa med pappa så ska han visa hur man gör janssons på bästa sätt! 
 
Jag har också fått en sån sjuk fetish på nudlar. Magard vad det är gott. Jag äter det minst en gång om dagen :o 
Bara nu när jag tänker på det så funderar jag på om jag ska gå och göra några...... Känner att det inte är så hälsosamt i längden meenee.. Ja..
Tänkte väll också börja läsa lite på hungergames serien hade jag tänkt. Har böckerna framför och suktar mig så vi får se när jag börjar med dem. 


 
MMMmmmm noodles <3 

 
Brandon var här igår, så våran "bar-frys" har utökats.


Några drawings









 

Snart spring break

var det bara 2 lektioner kvar innan springbreak! Det är en ESL (engelska) lektion som jag har i morgon och sedan drawing klassen på fredag. woohoo.. Men jag har bajs mycket att göra till drawing klassen på fredag, därför så jag gråter lite inombords.. 
MEN Vädret har vänt och det är stekande sol! :D Dör lite grann på det med, eftersom jag bara går och svettas hela tiden.. Solbränd har jag blivit också. 
Jag kom precis hem från att varit och handlat lite små grejer i affären som köttfärs, sallad, nuggets, pommes osv.. Lite bra att ha hemma saker helt enkelt :) 
Nu är det dags för att plugga lite till lektionen i morgon och sedan blir det lite Game of Thrones :E
Ikväll ska vi även äta lite tonfisksallad med tacobröd och vitlökssås... Har blivit en typisk maträtt som vi äter.. Men vi brukar byta lite med att ibland ha tonfisk och ibland kyckling. Riktigt gott :))) 
 
 

Jag var på Santa monica beach igår under min 3 timmar långa håltimme med Brandon som sällskap.. Bajsvarmt men härligt! 



Solbrända beeeeeen.

 
I morse gick jag upp med solen :) Utsikten från mitt fönster. 

 
Hur det ungefär ser ut på min video editing class. Just nu håller vi bara på att göra ett bild kollage och musik (med effekter.. wooo..) 

perspective drawing class och Date

Nu var det alldeles för länge sedan jag skrev.. Igen.. Veckorna bara flyger fram och man hinner knappt med dagarna :/ . Det går fort eftersom jag går i skolan varje dag förutom torsdag-/lördag- och söndagar. Och när jag väl har gått i skolan kommer jag oftast hem helt slut och jag har på senaste tid börjat "sova middag":. hehe.. Så jag kommer hem och i princip däckar i soffan och sover några timmar. Kanske bara är en period. 
 
Men annars så går det bra i alla kurser, och jag är nöjd med mina val. Snart är det springbreak och med det kommer midterm. Så nu kommer det bli en jävla massa plugg. 
 
Idag hade vi våran drawingklass och den har då aldrig varit så lång. Läraren pratade om perspektiv i 5 hela timmar.. Allt jag såg påvägen hem var kuber och vinklar av bilar och hus osv...
Kan lägga upp lite bilder från dagens ritlektion. 
 
Jag har också börjat umgås med en snubbe från min filmklass. Han heter Brandon och är en alldeles äkta amerikan. Vi har väll suttit och snackat lite varje lektion och efter några lektioner så frågade han om vi skulle hänga nån helg = date. Ja dom dejtar ju här och det är väldigt konstigt och lite av en kulturkrock för mig. Men han är fett skön så vi var faktiskt ut på en date. Han bjöd på middag (kan ha varit den mest pinsamma stunden i mitt liv), och sedan gick vi till en comedy club som var väldigt kul! Därefter åkte vi bara runt i hans bil för vi försökte hitta en 18+ klubb som vi kunde besöka, men vi hittade ingen parkering så vi åkte bara runt. Detta var en lördag och sedan träffades vi igen på måndagens lektion. Eftersom vi har en kvällslektion tillsammans så skjutsade han hem mig och Amanda och vi kom hem nästan en hel timma tidigare än vanligt (riktigt skönt sådär på kvällen).. 
Lördagen efter var det date #2 och vi åt middag ute och sen åkte vi hem hit till lägenheten och hade filmkväll. 
Roligt hur vi har samma intressen och åsikter om saker för att ha så mycket "ogemensamt" så att säga.
Det blev iaf vääääldigt sent och han åkte hem runt 6 på morgonen (han har 2 hundar som han måste ta hand om)..Och på måndagens lektion så slutade vi några timmar tidigare och jag fick då skjuts hem igen och han stannade en liten stund, beställde hem pizza och såg på en till film :) 
Hur som helst så skulle vi träffats nu i helgen igen men han avboka för att han är förkyld och inte vill smitta. Sååå då blir det en lugn helg för första gången på läänge... 
 
Och juste! När vi väl har varit ute och ätit på restaurang så har jag kunnat beställa drinkar osv. Så första middagen drack jag vin till lax som jag åt, och andra middagen en mojito till kyckling. MUMS :3 Och så tog han med sig en vodka flaska till vår första filmkväll så vi drack lite då med. Säger inte nej till alkohol! Man mår bra av att rensa själen ibland. 
 
Nu håller vi på att laga lite finmiddag, egen gratäng och steka lite fläskfile med bea. :3 
Världens bästa tv pogram går också på tvn just nu (går varje fredag) .. Och jag skojar inte.. Kan vara det bästa och roligaste jag sett. Det heter "Whose line is it anyway" .. hahah omg så bra, det här höjer verkligen den amerikanska tvn.. <3 
 


 Här är hamburgare jag åt förra veckan tsm med en tjej jag träffade första dagarna i skolan (introduktion week).. Hon är också internationell elev, från taiwan eller nåt sånt.. Vi åt iaf på en organiska hamburgarrestaurang, det var iaf sjukt gott <3 



Från dagens lektion.. Rita stad. Detta har vi även som läxa att rita en egen stad med rätt perpektiv. Och det ska vara betydligt mycket större än det där lilla som jag ritade på lektionen.. Då jag bara ritade av det han gjorde. Anteckningar så att säga. 
 


Amanda just nu, lagar mat som en riktig kvinna. 
 
 
En läxa vi fick förra veckan i drawing kursen. Rita ett hörn hemma. Vinklar och bajs ska vara med, och allt ska fortfarande bara vara i linjer. Så inge skuggningar eller ifyllningar.