Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Spexfotot är i morgon! :O

Hej!
Idag är det onsdag (Y) Vilket också brukar vara känd som lataste dagen :) Första lektionen hade vi svenska, faaaast vi jobba typ inget 8D Sen hade vi musik, var pinsamt som vanligt! :/ Och sen så var Lelle sjuk så det vart ingen bild.. Sen blev det äckel Lunch och efter det så satt vi typ ute i solen 40 min ^^..
På Engelskan så orkade inte jag läsa och Manda hade gjort ut sin step book, så vi fråga Erik om vi kunde få nästa step book.. Meeen, han hade bara en och den hade han gett till  Petra ;( Så istället fick vi Small steps 1 XD Vi gjorde ut mer än halva boken på den lektionen :P Jag vet. Vi äger!

Och så har jag haft en stooor ångest över vad jag ska vara på spexfotot i morgon :O Manda och Petra ska typ va " Rockare " Så vill dom att jag ska vara en " Nörd, Tönt "  -.- Men det får det väll bli eftersom jag inte har någon annan idé :/ Så nu ska jag pröva lite och se vad som passar :) BYE!


UTOMJORDINGAR

Heej! :)
Idag var det en helt normal tråkig måndag.. Fast som vanligt så ska lärarna jävlas med oss så istället för våran slöjd (som jag och Manda veeerkligen behöver) så vart det tråkig mentors tid.. -.-' Nästa vecka kommer vi heller inte ha någon slöjd för då är vi lediga! vilket på så vis är bra :D

Jag är så jävla trött så det går inte att förklara! Funderar på att lägga mig 4 timmar tidigare.. 8O åååh det låter skönt (A).. Men jag kommer inte kunna sova nått i natt då -.-.

HahhHAhahhHAHAH måste säga att av alla saker jag läst på internet så tar det här priset! :D




Herregud säger jag bara -.- Jag förstår bara inte hur dom orkar? aja.. E så pass trött så jag orkar faktiskt inte bry mig 8D Heh BYEBYE!



Nya Eclipse Trailern! :D

Hej!
Jag åkte till Manda igår efter skolan :) Vi kollade massor på tv och senare på kvällen låg vi frotfarande och latade oss framför tv XD Fast då kolla vi på Disturbia eller var den hette .. :)

Och idag blev jag hämtad typ vid 12 .. :) Det va en olycka nästan vid kyrkan som inte såg så rolig ut :S .. Men vi kom inte tillräckligt nära för att se ..

Och nu sitter jag här och halvt hyperventlierar eftersom jag precis sett nya Eclipse trailern från Petras blogg :O
Så därför måste jag också ha den 8D




VISST VAR DEN BRA! :D Ääääääälska! Kan det inte bara bli juni snart eller? :O

Nee nu ska jag förstöra mitt glada humör genom att städa kaninburar -.- Bye!

Öppet Hus på Djurgymnasiet i Sthlm :)

Heej!
Heh Idag var vi på Öppet hus på Djurgymnasiet i sthlm! :D Första gången man var där dåra :) Heeh vi åkte ju buss och tunnelbana, och kan ni tro! Det gick som en dans! :D Haha Bussresan dit var ju bästa nånsin XD As rolig..  Det var faktiskt inte så svårt att ta sig dit igentligen med vi skulle ju krångla till det och försöka gå efter Petras gps ( som hon hade i mobilen ) Mm jooo, den funka ju bra! ( Efter itag -.- ) Vi gick åt helt fel håll i början såklart..
Men sen var vi i alla fall där och jag måste säga att jag STORTRIVDES! :D Jätte trevliga lärare och fina lokaler osv .. :) Det kommer nog faktiskt bli mitt förstahandsval 8) Inriktning Hund dåra :D heheh och nu sitter jag här efter en lång dag.. -.- I morgon har vi nationellt prov i matte, så därför börjar vi 9 :)

Heh juste! När vi gått ut från tunnelbanan så ser vi att det var massa roliga affärer 8D Värsta shopping stället, hah så där gick vi och kolla bland massa affärer :D ( Jag kommer trvias MYCKET bra )
Nu ska jag nog kolla på något avsnitt från Gossip Girl och slappna av lite -.- Bye!

Teknikgymnasiet öppet hus

Heej! :D haha idag blev det så att jag, Petra och Manda åkte till teknikgymnasiets öppet hus. FYFAN vad pinsamt! :O Och heeeerrreguuud vad jag nästan inte vill gå där! :O Så jag funderar på att antingen välja mitt andra som första val -.- Då kommer jag pendla till stockholm med manda :)

Mm det där skulle vara mitt dagliga åk -.- Det är ialla fall öppet hus där i morgon :O Man kanske ska åka sig och ta en titt ;) Det är ju faktiskt så att man ska välja ett gymnasium man trivs på! Och tekniska var ju såådär asså.. 


 

Ungefär 1 timme och 30 min stod det att det skulle ta ;) Kuuul! :) Men vill man så vill man :)
Förstår hur Manda tänker.. Såååååå, nån som vill med till stockholm i morgon? :D

Bio Söndag

Haha (Y) Jag e inte den personen som är känd för att läsa finstilt.. HAh Tack vare Petra upptäckte vi att bion inte kostade 20 kr utan att det va 20 rabatt per person :o ... Men Vi tänker i alla fall gå ändå.. Men just nu ser det ut som vi kommer betala fullpris efter som vi inte är 5 pers.. -.- Men så kan det gå :)

Manda e såklart här just nu, hon kom igår dåra efter att hon varit på kalas ^^.. Jag har duschat och känner mig jäääävligt fräsh! :D
Nu sitter vi och försöker få med nån femte person att gå med oss på bio :o haha
BYE!

Remember Me :)

Heej :)
Idag vare som sagt matte nationellt prov :/ Hoppas jag får G.. 
Jag e sååå smaart (Y) Så jag gick in på gymnasieintagningens hemsida för att kolla när vi skulle få de preliminära intagningarna, så läser jag " 16 april.
Någon gång under eftermiddagen öppnas gymnasieintagning.se för visning av preliminärt intagningsresultat".. Jag ba.. Meeh, det är ju typ nu?
Så jag gick inne och kolla, Och dääär var det :D Resultatet! Jag kom in på mitt förstahandsval! Vilket är det som räknas! Och för en liten stund sen så fick jag ett brev från royal bio där man fick ett erbjudande att om man samlar en grupp kompisar ( Minst 5 st ) Så får man betala 20 kr var :D Så det har jag gjort.. Bokat biljetter till Remember Me på söndag :D NAJS!

Dagens låt: Barcelona Blues - Anna bergendahl 



Eriksdalsbad

Heej!
Idag är jag extremt trött! Gick upp kl 06.00 ( Vilket e tidgare än jag brukar ) för att bland annat göra matsäck.. Vi åkte i alla fall till Eriksdalsbadet med klassen.. :) Tyckte det i alla fall va ganska kul :D Bättre än att ha No i 3 timmar -.-'.  Heh och denna gången gick vi inte av på fel i tunnelbanan ^^ ( som förra gången.. ) Lyckad dag tycker jag! När jag kom hem så käka jag en jäääääävligt god matlåda och sedan hjälpte jag Malin att fota Master pics på Janice. :) Sen så har jag hängt nere i källar'n :)
Och i morgon har vi sovmorgon (A) Eftersom det är nationellt prov i Matte... Vilket jag faktiskt är ganska nervös över, jag e inte bra på matte!
Men nu e jag svin trött så jag tänker sova ^^



Min master pic :) Malin fick som sagt ställa upp henne eftersom hon inte tar mig på allvar.. -.-

Juste! När jag tog den dära bilden så satt jag ner dåra.. Så ser jag att det kryper myror på mina byxor!! Typ myrbo? Fyfan vad hemskt! Kommer aldrig mer sitta på en äng..

Go Natt! :D

Efterlängtade böcker

Hej!
Ush.. Måndag i dag dåra -.- Lovet är slut och jag är helt körd! Orkar knappt sitta här och skriva.. Jag har extrem huvudvärk och mår piss illa.. Hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon :o
I morgon efter skolan var det tänkt så att jag åh Manda ska ner på stan och köpa bad short till torsdag, Jo för gissa då.. Vi ska bada med klassen -.- På eriksdalsbadet.. Men bada är ju alltid kul ^^.
På fredag är det Nationellt prov i matte.. som jag kommer suga på TOTALLT!
MEN en god nyhet idag! Jag och min boende grupp i " framtidens boende " Fick MVG på våra ritningar :D Betyder troligen ( hoppas )  att vi får det i vårat teknik betyg sen :D YEY! Juste! Efter badet på torsdag så hade vi planerat att stanna kvar i sthlm och kanske kolla lite balklänningar 8D he he..
åååååh! Jag vill verkligen ha två böcker :/ Det är The vampire diaries :) Liksom 2 storys i vardera bok av vad jag försått.. Alltså 4 storys :D

                                 

The Awakening, The stuggle och The Fury, The Dark Reunion :)

Nope, nu ska jag dra! SE YAH!

Avsnitt 17

FYFAN! Bästa The vampire diaries avsnittet någonsin typ! :O Går bara inte förklara hur jävla spännande det e! 8O Men jag kan försöka.. På twilight språk :D

Tänk er att efter Edward räddat Bella ( Då han suger ut giftet ut hennes blod )... Han sa ju att det nästan var omöjligt att sluta blablabla.. Tänk er att tex Emmett kommer hem efter händelsen och så ser han hur Edward sitter och suger blod ur en MÄNNISKA! EN MÄNNISKA! :O PANG! Åså slut... FATTA vad äckligt spännande! Och tänk er att Bellas ända andledning för att vara med han var att han bara käka djur.. -.- åh herregud.. Hur ska detta sluta? ... 8O kommar han säga något till henne eller kommer han bara ljuga? Han kanske åker därifrån? :O AAAAAAAAA klara inte av att vänta en hel vecka!

Okej.. Nu pratar ju jag igentligen om The vampire diaries (A).. I det här fallet heter Bella Elena :) Edward Heter Stefan och stefans brorsa heter Damon :) Mer än så kan jag igentligen inte berätta.. ( För invecklat )

Jag måste verkligen få mina tankar på annat :o,, Ska nog läsa lite Twilight 8D


The Vampire Diaries

Hjälp mig! :D
Både jag och Manda har hittat en serie som slår allt! :D Bästa någonsin! Den slår tillochmed Twilight! :o Förstå då hur bra den e? Hah Den heter The vampire Diaries och påminner väldigt mycket om twilight (har för mig att jag redan skrivit om the vampire diaries?) Men.. Serien är baserad på böcker :D Vilket betyder att dom måste läsas. Otur som vi har så finns dem typ inte på svenska, bara engelska.. Men vill man så vill man ^^ Förbättra sin engelska är aldrig fel :D 
Vi har kommit ganska så djupt in i serien :) Vi väntar på avsnitt 17 som kommer i morgon 8D.. hehe Ett nytt avsnitt varje vecka :D
Ååååh orkar inte vänta till i morgon på nästa avsnitt -.-' .. Tortyr!
Men för att lindra smärtan så ska jag se på några avsnitt ^^ BYE!

Ps. Manda skrev precis något som förstörde allt -.-.. De finns bara 19 avnitt i säsong 1.. Det betyder att vi får vänta HURLÄNGESOMHELST på säsong 2!! :'( Klara inte av det här längre, it kills me! ( he, he, New moon ^^ )


The Short Second Life of Bree Tanner

Hejhej!
Sitter i köket, Vi väntar på att Matilda veterinären ska komma och chipmärka valparna :D
Matilda är väldigt sen måste jag säga.. -.- Hon skulle kommit kl 19.00.. Men vi e ganska vana så :D

Jag hörde det från Petra häromdagen och läste det nyss, en ny " Twilight " bok ska komma ut :D Boken heter " The short second life of Bree Tanner " .. Man måste i alla fall läsa den bara för att :D Vem vet? Den kanske är bra?
Jag hade också tänkt att kolla på Sagan om de två tornen men tv'n skulle vara upptagen ikäll -.- Så därför får det bli en B film ( en film på datorn ) ..Tror jag ska se " The prince and me " Den var det länge sedan man såg :)

Hare gött! :D 




5 April

Hej!
Nu är det Måndag = Hela veckan kvar av bara lov! :D
Idag kanske det händer lite mer än igår, tänkte faktiskt vara duktig och städa mitt rum så jag slipper se det hela veckan :o
Idag är det också 5 april, vilket betyder att min kusin Becka fyller år idag :) Hela 16 år :o 
Så till henne ska vi åka till :D
Indra fick ju valpar igår :) Det slutade med 3 Hanar och 1 tik,( alla trf. )

OCH SNÖ! Fyfan, det var ju meningen att allt skulle smälta! -.- Åååh.. Det har ju typ snöat 3 cm? Vilket e MYCKET!
Ne nu hade jag tänkt att börja städa mitt rum sÅ man blir klar idag ;)

XOXO 
HAha skämta ba.. HEJDÅ!!

Har tråkigt.


Heej!


En HELT värdelös dag har det varit idag.. -.- Jag hade tillochmed så kul att jag satt inne hos mamma och va med när Indra valpade.. I några timmar .. sådär..

Jag har också haft så kul så jag gått runt och fotat onödiga saker 8D



Knusse och Lillen -.-


Fiffi Och Isa :)



Bråkiga valpar...



Och tråkiga påskblommor -.- ..


Jo.. Förstår ni hur kul det är här hemma nu? Nee.. Nu måste jag hitta på nått innan jag dör.. -.-

Bye bye!

Vill ha Nikon D5000


Heej!


Ååååh, Jag vill ha en Nikon D5000 :O ( fortfarande ) ..  Jag försöker övertala Mamma och Pappa att köpa mig en sådan 8O.. Jag har ju planerat att åka utomlands med Manda i sommar så då vill jag inte ta med mig Mammas kamera.. + att med Nikon D5000 kan man också filma 8D.. I HD! :D ÅH! VILL HA VILL HA VILL HA! ååh..





Såå vacker! Ska nog döpa den till Isabella 8D

Har hittat på Pixmania.se Kamera + väska + 16 GB minnes kort för 7 114 kr :) Tycker det är ganska bra om man jämför med andra ställen. Om jag skulle köpa dom tre sakerna på elgiganten skulle det kostat runt 8 279 kr -.-'.. Mm + mer eftersom det alltid är dyrare i affären.

Jag tänker att hela kalaset skulle kosta mindre än en valp :)
( Vi brukar jämföra med valpar hemma )
 
Nejnej nu ska jag inte drömma :( Ska faktiskt göra något vettigt nu.. Byee!


Shutter Island


Heej!
:) Var ju på bio igår med Manda och Petra, filmen var jätte förvirrande :S Fatta typ ingeting.. Vet inte om man ska rekommendera filmen .. Jag tyckte dock inte att den var så bra att jag skulle kunna se den igen.. :/ Men bättra en att sitta hemma vid datorn en fredag kväll :D Vi var lite klantiga också eftersom ingen av oss hade läst om filmen alls -.- Haha lyckat (Y)

Jag och Petra lyckades i alla fall hinna med bussen igår efter bion :D Bion slutade typ 20.20 och bussen gick 20.30.. Jag åkte med en gammal remsa på bussen också :D Jag äger!

Igår såg jag också det nyaste avsnittet av The vampire diaries ( Avsnitt 16 ) Asså shit :O Sååå spännande! Kan inte vänta till nästa vecka! :O

Och n tänkte jag gå en promenad med Tiffany och kanske Fiffi om hon är snäll ^^

Se yah later!


Påsklov!


Heej!
:D YES, nu är det äntligen fredag och påsklov! :)
Ikäll är det så att Jag,Manda och Petra ska gå på bio och käka ute :D Vi ska se Shutter Island :)

Det här lovet ska jag inte ligga och sova till 11-12, utan jag vill gå upp lite tidigare för då är jag mera pigg under dagen :)  Som i dag, då gick jag upp halv 10 istället för 11 :D Jag e pigg som SATAN.
Men nu tänkte jag ta en promenad med Tiffany och Fiffi, sen så måste jag väll städa mitt rum.. -.-

Juste! Jag har fått min jacka som jag beställt för länge sedan, det blev massa trassel eftersom vi aldrig fick den "första jackan".. Den hade typ förvunnit med posten eller nått.. Så de skickade en ny med ett armband också ^^. Min dag vart räddad :D

Och efter påsklovet är det sagt att vi ska simma i Eriksdalsbadet i stockholm.. -.- Jag e så smart (Y) Jag beställde en bikini men jag har hitills bara fått överdelen.. -.- Underdelen kommer typ i Maj? Ibland har man bara otur..

Nu ska jag gå en promenad ^^ Bye!