Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Tillbaka i sverige för en månad

var man tillbaka hemma i Sverige igen efter ännu en termin i Los Angeles. Fort har det gått, så pass fort att jag inte har hunnit eller tänkt på att blogga om något. Hur som helst, det har hänt en del men topparna har varit en road trip till San Francisco med Brandon, Sony studios besök med med klassen och läraren Tom Shadyac och nu cirka en vecka innan jag åkte hem flyttade jag in med Brandon och hans rumskompis. Sedan har det inte varit så mycket mer, pluggat, pluggat, sovit, ätit, skola och Brandon. :) Kan ju inte klaga faktiskt.. 
 
Och nu var man ju hemma igen, på ett snabbt besök då jag åker tillbaka igen den 21 januari. Jag åker tillbaka 
själv dessutom så jag kommer ha det riktigt tråkigt och troligt vara sjukt nervös att flyga... men det ska nog gå bra det med :) 
 
Jag har saknat Bonnie kräket så fruktansvärt mycket, och det blir eventuellt planer på att flytta till San Francisco och börja skola där, för att kunna bo i "hus" så jag kan ta med mig Bonnie. Win-win för alla. Såvida inte flygresan dit är för lång eller påfrestande för henne. :(
 
Men men här kommer lite bilder på SF och lite annat :) 
 


SF
 


Golden gate bridge :3 
 


Golden gate och annat :)



Vi hittade en trappa som ledde ner till en strand som var ruskigt mysig. OM det inte vore för vädret och benvärken som man fick när man skulle gå upp för alla trapporna igen. 



En annan strand :) 

 
Och självklart så åkte vi ju över bron också! 
 


En regnig dag på stranden. Jag gick från Santa Monica till Venice beach, kunde ha varit bättre väder menmen! :) 

 
OCH jag fyllde ju faktiskt 20 nu här om dagen!!! Äntligen.... inte för att jag kommer kunna utnyttja denna makt så mycket eftersom jag flyger tillbaka till LA.. Där de har 21 års gräns för att kunna gå ut och köpa alkohol, men jag besökte iaf bolaget på nyårsafton och det fick bli en flaska Long island, en utav mina favorit drinkar :)