Alltid roligt att läsa vad som hänt i tidigare år och dar! :D

Fest i Bro :)


Då var man inne på näst sista veckan också! guuu va det går fort nu, men det känns att sommarlovet är nära iaf! Sitter och pluggar på dom sista inlämningsuppgifterna nu :)

I helgen så begav jag och Andreas oss hem till Jessica i Bro där det var en liten mini fest. Det var bara jag, Andreas, Jessica, Tove, Aston och Anton ;) Det var iaf super kul då det var typ första gången jag umgicks med dom utanför skolan (förutom aston, en gång tidigare). Vi hade en kamera som vi fotade lite grann med, om jag har tur kan jag nog låna några bilder från Jessica sen :)

Just nu är jag så sjukt jävla seg och vill bara sova av mig allt! Vilket är nog det jag tänker göra eftersom jag börjar tidigt i morgon! Så godnatt!

Nackspärr!


Min morgon var ju då inte den bästa.. Dagen började med sjuk nästan oumbärlig smärta.. = nackspärr.. Det var så att jag i morse låg halvvaken och sov när jag fick sms på min mobil. Jag vred därför huvud (utan att tänka) 180 grader väldigt snabbt och då knaka nacken till  -_- .. Jag har då aldrig haft så jävla ont! Kunde knappt ta mig upp från sängen, så jag fick ropa på mamma så hon fick hjälpa mig.. Kan ju erkänna att det kom ett par tårar :D och så har jag kämpat ungefär halva dagen men sedan med tiden har det blivit bättre :) Nu t.ex. är det ganksa bra.. Kan vrida den lite hur jag vill nästan, men vid hastiga nackrörelser vill den bara döda :)

Men vi var iaf sista dagen på skansen idag, en väldigt solig dag blev det :) Vi satt ett gäng i solen och solade och hade det mys samtidigt som vi gjorde studien. Dock så försvann solen efter ett par timmar.. så då blev det ganska kallt och inte soligt (Y) Men jag tror att jag trots allt jag använde solkräm fått liiiiite lite färg.. alltid något!

Nu sitter jag här hemma hos Andreas iaf.. Super trött och vill bara sova! Andreas sitter dock och hjälper mig med en skoluppgift och det skulle då kännas lite dumt att bara gå och lägga mig :/ jobbigt läge helt enkelt.

Jack Daniel's tavla


Idag hade vi en efterlängtad estet lektion! Snart har vi den sista estet lektionen någonsin :( Otroligt tråkigt då det helst klart är det roligaste ämnet! Jag forsatte iaf på min Jack Daniel's tavla.. Bordet är lite snett här och där men kände att jag vill komma någonstans med tavlan så skyndade mig lite när jag målade. kommer ändå inte hinna bli klar innan vi slutar så kommer ta hem och forsätta på den :)


Tjejkväll med Amanda


Gokväll!
Det blev en väldigt lugn och chill helg känner jag, vilket var precis det jag behövde :) Igår (fredag) Åkte jag hem från Andreas för att vara med Amanda hemma hos mig.. Det blev ganska sent, runt 5-6 sådär men vi hann iaf färga hennes hår (rött!), baka the devil's choclate cake, måla på tavlor och så hann jag till och med att träna en snabbis :) En rikitgt skön kväll!
Idag åkte vi in till stockholm stad för att shoppa lite, eller amanda skulle shoppa ;) Vi begav oss till det vanlige (Kista galleria) Där vi gick runt och kollade i lugn och ro. Det var inte meningen att jag skulle handla något eftersom jag inte hade några pengar och så blev det heller inte! Köpte bara ett örhänge för mitt presentkort på Gina, men det tycker jag inte räknas eftersom jag inte gick någe back på de..
Sedan nu är jag här, hemma hos Andreas.. Vi ska se på skräckfilm och framförallt mysa (hoppas jag..) :D

Lång helg nu!


Nu behövs det verkligen en lite längre helg känner jag! Synd att jag inte har planerat något super speciellt dock,  ingenting att riktigt längta till :/ Men är iaf hos Andreas och vi ska ha film maraton på star wars filmerna (jag har ju inte sett alla..) Jag föreslog som vanligt sagan om ringen men den gick ju inte rikitgt hem :p

Igår satt vi i 5 och en halv timme på skansen för att skriva ner vad Visenterna gjorde var tredje min.. Det var kallt och duggregnade.. man hade ju hoppats på lite sol iaf eftersom vi valde ett djur utomhus!
Förutom det hade vi väll ganska .. kul? Det blev mer att vi hade kul för vi hade så jävla tråkigt, så allting vi gjorde blev ovanligt roligt.

Och för de som inte vet så har jag nu körkort i Terränghjuling! Fuuuck yeaaah! Fick alla rätt på teoriprovet, vilket känns fett bra!

För övrigt går det inte riktigt som jag tänkt mig med träningen, sprang en liten stund i tisdags och mer har jag inte hunnit med. Blir nästan lite stressad över att jag inte tränar så mycket som jag tänkt mig att göra nu varje vecka. Ska försöka hinna med det i helgen om jag är hemma något :)

Mälaröarna Rally


Efter helgens aktiviteter så är jag heeeelt slutkörd!
I fredags blev det så att Amanda, Petra och Andreas kom hem till mig! Vi tittade på hokey VM som var jävligt spännande där itag.. Sen därefter säsongsavslutningen på vampire diaries! Säsongsavslutingen visste jag redan eftersom jag läst böckerna.. (men var otroligt osäker eftersom i tidigare vd säsonger är det inte mycket i böckerna som har varit med..)

Igår vaknade jag och Andreas ganska tidigt, så vi tog vara på att Thor gick på tv och kollade (jag somnade sist vi tittade på den så jag hade inte sett hela).
Sedan åkte Andreas hem och sakta där efter petra.. Amanda stannade till omkring 8 då jag hjälpte henne med en fotouppgift :)

Och idag var jag uppe titdigt för att åka till Ekerö på en rally tävling som Andreas och hans far skulle medverka i! :) Min far var även till hjälp om bilen skulle bråka lite..
Så jag har varit ute i solen i heeela dagen.. vilket syns väldigt väl i mitt ansikte så jag är ganska solbränd. Jag tog också med mig kameran och fotade en massa :) Många bilar som voltade och körde ner i diket (Y) Det som är roligt att se i rally .. Fick även några videos på typ sådana händelser när de sladdade liiiite för mycket :)


 








Sedan alla bilder i svartvitt.. tyckte det såg lite gammaldags och coolt ut.. 8)




Soligt skansen besök


Så idag var den en solig och varm dag på skansen! :) Blev lite röd som jag verkligen hoppas övergår till brun senare.. jag är verkligen så blek som man kan bli, har alltid haft svårt att få färg och så på sommrarna :o Lite jobbigt faktiskt.
Vi valde ett djur och frågeställningen till de kommande etologiska studierna vi ska göra veckorna framöver.. De fick bli oxen :)

I måndags hade vi ju även uppkörning i basmaskin! OJ så kul det var! En utav de roligaste vi har gjort med skolan :D det var även en solig och fin dag som troligtvis bidrog till att det blev en sådan kul grej :)

Men träningen har ju gått lite halvtbra sådär.. Har sprungit ovanligt mycket men inte lika mycket som jag tänkt mig.
Detsamma med mina matvanor och colan. Har absolut trappat ner en jävla massor vilket jag tycker är framsteg. Börjar även helt ärligt tappa smaken på cola, tycker det inte är lika gott längre. ( det jag väntat på vääääldigt länge nu )

Och helgen är planerad att totall mysa framför det sista vampire diaries avsnittet i morgon! Antingen med bara Andreas eller och Amanda och Petra hänkar på :) Sen på lördag ska andreas repa så senare på lördagen ska jag väll ta chansen att träna lite :) Åså på söndag så är det rally som jag måste gå på.. pappa ska också dit så det blir väll kanske okej ändå.. Kanske fotar lite om det är bra väder.

Nu ikväll ska jag faktiskt tjocka lite med chips och mysa med Andreas! Känns som om det var för länge sedan jag åt chips (typ i förrgår) ...

Ångest med träning


Jag måste säga att jag börjar få smått ångest över min träning nu.. Jag sprang i fredags, igår och tänkte springa lite idag med. Jag känner att det är dags att satsa som fan nu innan sommaren! Inge småätande och inget överdrivet drickande av cola eller andra läskigheter för den delen. Hårdträning är det som gäller nu! Och det känns inte så mycket bättre att jag slarvat som fan dom senaste veckorna, kan ju säga att det märks också!! :/
Jag har verkligen inte motivation att träna för övrigt.. Det är så lätt nu att sitta och säga att jag ska springa senare och vara taggad, men när det väl gäller så hittar jag på massa annat som är "viktigare" att göra.. :( inte bra liindaaa, inte braaa!

Men jag har ett ganska så chill schema den här veckan så kan nog tänka mig att köra lite hemmapass efter skolan, hoppas på bra väder dock så jag slipper springbandet nere i källaren :) Har heller inte så mycket plugg villket är super skönt! Kan fokusera helt på träningen då! Lägge energin på att inte äta allt jag ser ;)

För övrigt sitter jag hemma hos Andreas, men tänkte ta bussen 14.55 :)
Och i morgon har vi uppkörning i basmaskin! haha vilket är en fet fyrhjuling ;) Då jävlas ska det köras!

Börjat att måla


Så då har jag ju faktiskt börjat måla lite granna :) jag har dock LOVAT mig själv att vara super nogrann och verkligen peta på tavlan :)
Så här långt har jag iaf hitills kommit:

Den är som sagt inte ens nära på att bli klar, men när jag har gjort hela bakrunden så kommer lilla penseln fram och jag ska göra en jävla massa detaljer :)


MÅLA!


Idag bestämde jag mig för att ta ledigt från skolan :) Vi hade en fruktansvärt onödig dag och jag behövde idag för mig själv :) Så jag kom hem runt halv 9, då jag sov hos Andreas och han skulle till skolan. Strax efter det joggade jag lite på bandet så jag blev varm och go. Därefter gjorde jag lite övningar som satt fint 8)

Sen allmänt idag har det varit ganska segt, kom dock precis hem från Norrtälje stad nu då jag handlade lite på rusta :D Jag kände att det var dagt och så ville jag ha nånting att göra idag, så jag köpte lite målarprylar :D Tavlor (att måla på) Akrylfärg, penslar och en såndär sak men lägger upp färgen på ;)
Så idag har jag planerat att måla lite! Och inte nog med det så blir det super god mat så denna kväll kan nog bli ganska bra ändå :)


Valborg med helg


Och så imorgon var det skola.. igen.. :/ Dessa helger går fööör fort! Känns som att man inte hinner göra det man vill! Även fast jag har gjort ganska mycket :)
I lördags var Jag och Andreas hos Nico tillsammans med Malin, Ebba, Jonas och Richter.. En mycket trevlig kväll med grillad mat och lite dricka :) Jag och Andreas åkte dock hem runt 2 - halv 3, så det blev ingen jätte super lång kväll :)  Dagen efter var lite seg och vi gjorde inte så mycket men vi kollade på lite avsnitt av New Girl och mööööös :)

Och sen var det ju Valborg / min och Andreas ettårsdag! Vi var igen hemma hos Nico med samma personer + Amanda och Petra - Richter :) En jätte härlig och mysig kväll med trerättersmiddag med otroligt god efterrätt! Vi körde även beerpong (var otroligt dålig på det med träffade ändå trots allt en gång) och igen även det politiska ölspelet som var på något sett mer underhållande igår än i lördags ;) Petra hade med sig kameran och tog en jääääävla massa bilder.. (som vanligt) Som nu ligger ute på facebook...
Men jag ska dra nu! Mysa lilte med Andreas såhär dags! :D

Lägger även upp lite bilder som jag lånat från Petra ;)

Jag och Andreas :)


Andreas, Jag och Ebba :D


En hoppbild påvägen till brasan :)


Nico blir knivhotad av Jonas?


Ebba, Malin och Jonas i bild :D


Jag (försökte le?) Petra och Amand :))


Alla tillsammans när vi gick ut för att kolla på "brasan".. Var ju då inte så mycket kvar av brasen, lite glöd ungefär.. Men så kan det gå :D


Ohyeees.. Lag bäst i beerpong ;)


Lag 2 i beerpong ;)


Och så det otroligt goda köttet!