Idag har vi lägenhet!

Idag har vi fått nycklarna till lägenheten! guuuu så fin den är :') Från mitt fönster så ser jag hollywood skylten.. Kan ju inte riktigt klaga..Vi gjorde några pinsamma grejer och sa det till mäklaren att vi inte kunde låsa dörren till lägenheten... tro det eller ej men vi hade tagit fel nycklar.. Vi fick totalt 3 olika nycklar till olika ställen och vi var tydligen så dumma att vi inte prövade alla nycklar?.. Aja hur som helst är lägenheten låst och redo att möbleras :3 
Vi hängde där idag och letade efter "fel" som de i såna fall ska kunna fixa innan vi flyttar in, exempel så var det en fet skithög av fågelbajs på Amandas och Astons sovrumsfönster, hahah ganska otrevligt och eftersom vi bor på tredje våningen skulle hon se om det gick att fixa. 
 
Annars så åt vi på KFC idag och känner mig så sjukt uppblåst och fet. Till middag värmde vi på fryspizza.. Herregud vad denna vecka har varit fet. Men det blir bättre nu när vi flyttar till lägenheten på måndag! (hoppas jag) 
 
I morgon ska vi åka till IKEA och shoppa sängar, soffa, stolar och andra större saker som vi inte kommer kunna frakta med oss i bil. Detta kommer vi ta hemleverans på så det kommer till lägenheten på måndag. På tisdag blir det shopping av andra mindre saker på ikea som bestick, kuddar, täcken, tallrikar, glas osv.. Inköpslistan kommer bli härligt lång. 
 
Idag blev det också +25 grader varmt och sol. Satan vad svettigt det blev där ett tag. 
 
 
Utsikt från taket på lägenheten. Där det även finns pool (stängd just nu för det håller på att fixa med den) och solplats. 
 
 
 


Inne i lägenheten. 
 
 
Efter vi slaktat en "bucket" på KFC. 

 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback